Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GAMERS.ba Gather - Lagana zarada bodova

885 pregleda · 36 odgovora · otvorena 14.07.2012. u 11:33

Dobro jutro svima. 

Ovako, primjetio sam da je ovo i više nego potrebna akcija. Naime, u prvom mahu na Gather-u je bio veliki broj igrača, dok je odjednom sve nestalo. Za verziju "Beta +" ne mogu vam ništa obećati, dok mi Vlado ne javi da li se kreće sa radom. Ali da ne bi morali čekati "Beta +", evo jedne male akcije. Naime, izreklamirat' ćete ovaj naš Gather.

TEXT!

Pravilo:

Vaše postove na različitim site-ovima stavljate u obliku POKIT-a tj. Screenshot-a, jer na nekim site-ovima kao guest ne mogu vidjeti teme. Pokušajte što više SS-ova staviti u jedan post, da ne bih morao šamarati! Svi postovi koji budu postavljeni "nepravilno" tj. bez slike biti će ošamareni. Ostavljate pokit linkove i to će biti to! Dozvoljeno vam je staviti 2-3 posta, sa po 4-5 linkova gdje ste reklamirali. Sve drugačije šamar!

Sretno, i akcija će trajati čitav dan.
pikastly je napisao/la:
Pa ako je on to predlozio sto nisi u postu napisao "Da se ovo uradi predlozio je klinac"
Nego ovde ko debil kakav javlja se i izrazuje ljubav ko peder kakav i ti mu dajes aplauz?Dje tu logika?Ko bi bogati pomislio da je on to predlozio,100% ljudi je pomislio uvuko se u guzicu simbi i aplauz.
Zašto ja tebi moram da se pravdam jel? Ko si ti meni u životu i na G.ba ovdje? Ja odgovaram za svoje postukpe i ja ih opravdavam, ovaj je opravdan. Svaki spam šamaram. Rekao sam mu da se javi on je napisao takav post i šta sad?
Moras da mi se pravdas,jbg.OVO JE BOLAN MOJ FORUM I OVDE CU JA DA VLADAM!ciao~

Post dobio šamar od simba

1.
2.
3.
4.

Post dobio aplauz od simba

Evo sad sa ovih FB stranica 

btw. bit će edit 

1 reklama i piči svaki dan jer je stranica moja. 

1.
2.
3.
4.

Nova tura 

Natjeraću što više drugova da počnu ovog gathera. Prizanjem, ja sam ga ne igram, al nije do mene, već do pc-a kakav imam. Čim septembar, dobijam pc i počinjem pucat gathera 

Hvala svima, a sada ovo ide pod ključ. Nadam se da će se broj gathera vratiti na onaj prvobitni! 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.