Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GAMERS.ba Gather - Lagana zarada bodova

885 pregleda · 36 odgovora · otvorena 14.07.2012. u 11:33

Dobro jutro svima. 

Ovako, primjetio sam da je ovo i više nego potrebna akcija. Naime, u prvom mahu na Gather-u je bio veliki broj igrača, dok je odjednom sve nestalo. Za verziju "Beta +" ne mogu vam ništa obećati, dok mi Vlado ne javi da li se kreće sa radom. Ali da ne bi morali čekati "Beta +", evo jedne male akcije. Naime, izreklamirat' ćete ovaj naš Gather.

TEXT!

Pravilo:

Vaše postove na različitim site-ovima stavljate u obliku POKIT-a tj. Screenshot-a, jer na nekim site-ovima kao guest ne mogu vidjeti teme. Pokušajte što više SS-ova staviti u jedan post, da ne bih morao šamarati! Svi postovi koji budu postavljeni "nepravilno" tj. bez slike biti će ošamareni. Ostavljate pokit linkove i to će biti to! Dozvoljeno vam je staviti 2-3 posta, sa po 4-5 linkova gdje ste reklamirali. Sve drugačije šamar!

Sretno, i akcija će trajati čitav dan.
Postove ću regulisati JA u toku dana, tako da ne smarate nijednog drugog globala ili moda. Trenutno seka radi nešto na računaru tako da ću aplauze riješit oko 3-4. 
Jel sme po fbu da se reklamira?
Evo po nekim stranicama: Bice /edit

Evo jos 1:

Danas cu ostalo 

Post dobio aplauz od simba

:)

Eh evo od mene, postavljao sam i na svoje stranice i na forume :

1.

2.

3.

4.

GL. 

sk-gaming.com

fnatic.com

forum.hr

balkan-ekspress.com

counterstrike-hr.com

jeditekodmene.info

zajecar-hq.com

spin-cs.net

cv-47.com

vardeks.com

aLe2xGR moj stari username 

simba ♥

eto sad je red i meni aplauz ♥

Post dobio šamar od simba

1.

2.

3

4.

5.

Evo ga ja sam podjelio po FB grupama nisam mogo po forumima trenutno sam kod rodjaka spor mu računar nadam se da je ovo dovoljno kad dodjem kuči bit če EDIT :

1.
2.
3.

Biće još navečer 

Radi cega je klinac dobio aplauz sto je napisao"simba ♥"
a abble samar?

Post dobio šamar od simba

1.
2.
3.
4.

Pa ako je on to predlozio sto nisi u postu napisao "Da se ovo uradi predlozio je klinac"
Nego ovde ko debil kakav javlja se i izrazuje ljubav ko peder kakav i ti mu dajes aplauz?Dje tu logika?Ko bi bogati pomislio da je on to predlozio,100% ljudi je pomislio uvuko se u guzicu simbi i aplauz.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.