Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

Generic Host Procces

762 pregleda · 25 odgovora · otvorena 26.02.2007. u 19:29

Prije svega molio bi one koji ce mi odgovoriti na temu tipa:

- reinstal windows
- scan comp
- nevalja ti antivir
- system restore
- te jos mnogo glupih odgovora " da se ne javljaju "!

Da ne nabrajam ...

Raja po treci puta slicna tema, rijesio sam jedan od problema. Ali pojavio se drugi .

Kada se konektujem na internet , budem online " maximalno " 1 minutu , pojavi se sledeci prozorchich:

I ja sam bio radoznao i isao na " don't send " i mislio sam nece vise se pojaviti nikada ...
No kada sam uradio " don't send " prekinuo sam vezu za internetom , i nisam je mogao ponovo uspostaviti sve dok nisam reboot ( restartovo ) comp .

I kad sam ga ponovo upalio , opet sam se fino i regularno konektovao tj uspostavio vezu s intetnetom , i kroz minut ili dva , opet ista situacija , i ja opet sa svojom radoznaloshu uradim ovo :

No i kada sam to uradio nije mi jasno " zbog cega " se ova stvar pojavljuje , virusa nemam, tek sam formatirao komp, nema ni dva dana !

- Dali iko zna kako da rijesim ovaj problem??
- Imali neko adekvatno i korisno riješenje , bez da ponovo formatiram comp , jer mi je dosadilo svako 15 dana raditi format.

- KAKO OVO RIJESITI DA SE NE POJAVLJUJE?
mirza. je napisao/la:
E sad sam pokusao da instaliram modem koji imam uz konekciju , i upisem sve potrebne podatke , username i password i nece da prihvati znal neko do cega je?

jesil ukuco sve malim slovima moras tako
meni se isto to pojawljiwalo fazoni i morao sam da formatiram racunar ...
isti problem ja imam...ali ja nisata ne diram nego taj prozor sakrijem dole ispod starta i ne gledam ga pa mi izbaci jos nesto pise ok cancel i sta god uradim izbaci me iz svega prekine konekciju....zato i njega sakrijem ako mi se ne da rr comp jer kad rr comp prodje neko vrjeme dok se opet ne pojave
               Destruct je napisao/la:
isti problem ja imam...ali ja nisata ne diram nego taj prozor sakrijem dole ispod starta i ne gledam ga pa mi izbaci jos nesto pise ok cancel i sta god uradim izbaci me iz svega prekine konekciju....zato i njega sakrijem ako mi se ne da rr comp jer kad rr comp prodje neko vrjeme dok se opet ne pojave

Upravo tako , kad ga ugasim moram rr comp da bi opet mogao se konektovati na net!
Ali yassa mi je poslao nesto pa sam pokusao da sredim , i ako mi se ne pojavi vise , onda je yassa pomogao !
               Outlandish je napisao/la:
ima zakrpka i rijesen problem eto yassa ti je dao prije jbg

Ima zakrpa, ali ne radi , rekao mi je da nesto drugo uradim,al kad sam to uradio, samo sam omogucio ovom problemu da se ne pojavi na desktop a on i dalje ima tu, znaci prekine se konekcija a ja i ne znam!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.