Tebi je SIMBA dao drugi šamar

Pošto vidim da se pominje i moja malenkost u onom keizovom postu, da se javim. Malo je glupo bilo dati šamar na ovakvoj temi, i dalje stojim iza toga, prvenstveno jer se radilo o temi GBA DD2, gdje koliko ja znam stoji pravilo SAMO SE ADMINI SMIJU JAVLJATI(i sam sam admin). Samim tim, keiz(koji nije admin) je zaslužio šamar, ali moglo se to i progledati kroz prste

Holy je vidio neku raspravu sa mnom oko stavljanja ss-ova admina na akcije i nakon dva posta, obojica smo dobili šamar, ali nije to uopšte problem. Meni su gori oni šamari od Semira ili Krystala, gdje mene moderator koji je "najpametniji u vezi hardware" ubjeđuje da ne postoje driveri za monitor. Uredu da ja to pišem nasumično, ali ja te iste drivere posjedujem za moj Samsung LCD monitor. Naravno, u svakom slučaju, on je moderator i on mora biti u pravu, što je potpuno pogrešan pristup jednog moderatora

Normalna stvar je da jedan obični korisnik ukaže na grešku moderatora ili ga nauči nečemu novom. Teško da će to moderator prihvatiti, barem ovdje. Da se nadovežem na ovo, pošto sam prije par trenutaka čitao onu temu, gdje sam vjerovali ili ne dobio tri šamara. Dajem neke upute korisniku koji je podigao temu kako će pronaći to što traži i na to se dobije šamar ? Naravno da ne očekujem aplauz, jer je to tako prosto, ali šamar ? Drugi šamar sam dobio na neku diskusiju, jer je dotični moderator već to sve skinuo i utvrdio da se u tom fajlu ne nalaze driveri već neke upute. U međuvremenu sam dobio PM gdje stoji da ne lupam gluposti, ne postoje driveri za monitor. Toliko o znanju moderatora(ovo se odnosi na više na onaj citat kod drugog šamara). Ovaj treći bih mogao okarakterisati kao jedini zasluženi, ali pritom računajući da je ono više bilo napisano iz afekta prema moderatoru, koji mi je do tog trenutka već dao dva šamara.
I nemojte mi Limu dirati, vidite Vi ko meni aplauze dijeli u zadnje vrijeme, iako sam u zadnje vrijeme primio par prijetnji da mi dotični želi pokvariti statistiku, tako što će me ošamariti koji put. Zbog tog čina, odlučio sam da bojkotujem coffe shop hahhahahhaha
Ne vidim razloga zašto bi se osporavao rad moderatora oko te opcije aplauz/šamar. Čak su isti u nekim situacijama i dobri po nas, jer kako Drawn kaže pravilo je takvo da u jednoj temi samo jedan korisnik dobija aplauz, a pratite teme "Ime pjesme" gdje se jedan korisnik javi i dobije aplauz, nakon 10-15 minuta javi se drugi, koji je naravno kopirao to i opet dobio aplauz. Da li vam i ovo smeta ? U svakom slučaju, normalno je da moderatori griješe, oni daju aplauze/šamare samo kada vide da ih je korisnik zaslužio.
Ne znam skile da li si pročitao onaj moj prijedlog, da ponovim, možda su još neki uočili to. Dosta nas igra igru League of Legends, na forumu postoji podforum kojeg održava jedan moderator. Vjerovatno Vas dosta zna da je ova igra postala igranija od CS 1.6 i sličnih(znamo da je CS 1.6 uvijek tražio više moderatora od drugih podforuma). BXM je moderator tog podforuma, pokušajte uvesti još jednog moderatora kako bi postao još aktivniji, jer ne može to samo jedan moderator kontrolisati