Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pitanje cisto iz znatizelje

287 pregleda · 13 odgovora · otvorena 10.07.2012. u 21:06

Ko prvo da se izvinem adminima ako je ovo spam zaboravio sam pravila jbg-a sad :/

Dali mozes biti pro igrac ako igras na software 16-bit sa svom drugom pro opremom(mis, tastatura, podloga, ..)
ne,moraš imati poderane čarape ♥

Post dobio šamar od skile

Sta rece pa osta ziv? U BiH nema "pro" igraca , samo mid playersi :) a btw ne mozes da igras na 16 bita zabranjeno :)
HAAHAH epik.
Pa ako ti pucas dobro nema veze igras li na sotware ili na open gl..Ti ako znas stekove,rutine cs-a i to ,msm normalno da mozes. :D
ali turniri i to su ti 32
Ja mislim da pro igraca ne odlikuje software i oprema koju koristi ,nego skill jer se oprema moze kupiti ,a talenat ne .

pozz
Svako sebe moze zvati pro-om više u Bosnii i Hercegovini nije fazon biti pro, vjeruj.
Pro igrač ti je onaj igrač koji zarađuje pare od toga ( SK , fnatic itd.) , to znači da u Bosni nema pro igrača  .
Zabranjeno je korištenje 16-bita jer vidiš kroz smoke i to onda nije pravedno prema ostalim igračima  .
Software tj. OpenGL . Logično da ti je bolje , i ako mogu reći lakše da igraš na boljoj kvaliteti slike ?
amAr_r je napisao/la:
Pro igrač ti je onaj igrač koji zarađuje pare od toga ( SK , fnatic itd.) , to znači da u Bosni nema pro igrača  .
Zabranjeno je korištenje 16-bita jer vidiš kroz smoke i to onda nije pravedno prema ostalim igračima  .
Software tj. OpenGL . Logično da ti je bolje , i ako mogu reći lakše da igraš na boljoj kvaliteti slike ?
software nije isto što i opengl
kalalaza je napisao/la:
software nije isto što i opengl
Jesam rekao da jeste ?
amAr_r je napisao/la:
Jesam rekao da jeste ?
Software tj. OpenGL 
amAr_r je napisao/la:
Pro igrač ti je onaj igrač koji zarađuje pare od toga ( SK , fnatic itd.) , to znači da u Bosni nema pro igrača :) .
Zabranjeno je korištenje 16-bita jer vidiš kroz smoke i to onda nije pravedno prema ostalim igračima :) .
Ahaa, onda sam mislio moze li se biti dobar igrac na tako slabom compu :D.
kalalaza je napisao/la:
Software tj. OpenGL 
"Dali mozes biti pro igrac ako igras na software 16-bit sa svom drugom pro opremom(mis, tastatura, podloga, ..) "

Vidiš da sam ja napisao
Pro igrač ti je onaj igrač koji zarađuje pare od toga ( SK , fnatic itd.) , to znači da u Bosni nema pro igrača .
Zabranjeno je korištenje 16-bita jer vidiš kroz smoke i to onda nije pravedno prema ostalim igračima .

Mislio sam započeti kao pod naslov oko te teze , da si pročitao cijelu rečenicu shvatio bih na šta sam mislio ( i ako i ja teško shvaćam HAHAHA na šta sam mislio ) Htjeo sam reći da bih i on valjda htjeo da ihra na OpenGl zbog ljepše i kvalitetnije slike nego na Softweru 
Amadeus je napisao/la:
Ja mislim da pro igraca ne odlikuje software i oprema koju koristi ,nego skill jer se oprema moze kupiti ,a talenat ne .

pozz
A ko su ti igraci sa talentom za CS? LOL.

E: Oprema je itekako vazna! Nije isto igrati na zvucnike i sa slusalicama. Software i OpenGL, velika je razlika u pucanju.. na OpenGL je mnogo lakse nauciti pucati.

IMO: Za cs ti ne treba talent nego jednostavno igraj DM,mixeve/cwove, pracc i igraces dobro. Ima igraca koji sjede cijeli dan za racunarom i igraju public, zombie i td, i nista ne nauce(Mislim na to da ne znaju da igraju.) a ima onih koji dnevno odigraju 1/2h i igraju dobro :) . Najvaznije jeste razmisljati dok igras i uciti na greskama!
Shvatio sam, hvala vam :), vidim pocinjete smapati :S pa ide LOCK .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.