Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Crosshair size pro

402 pregleda · 20 odgovora · otvorena 12.07.2012. u 20:47

Pozdrav

Zanima me koji poznatiji igraci igraju na crosshair size : small, buduci da i ja igram na smallu pa da pogledam neki video od takvih igraca.

P.S. Koja je najbolja rezolucija za small ? Kod mene trenutno je 640, tj. najmanja.

Cijenjene kolege ovo je ono sto sam trazio, pa se nadam da ce i vama biti interesantno pogledati 8-) http://www.hltv.org/?pageid=135&userid=314516&blogid=3554&profile=1
6x4 , a najpoznatiji igrač sa small nišanom je Neo , KHRYSTAL ..

small - daljina
medium - i daljina i HS-ovi podjednako
large - za lakše gađanje u glavu , jer vidiš glavu kroz nišan .

LARGE ti je nabolje koristiti
face,cArn.I ja takoder koristim small xhair,a rez. je 640x480.
LubluOtdihat je napisao/la:
Gux strašan mu je config
Ozbiljno ?
Gux strašan mu je config :D :D
izvini pasa, po cemu je strasan njegov config ? nemoj ovo shvatiti kao provokaciju ili nesto, nije mi to namjera, nego igram CS 3 godine, i pogledao sam sigurno 50ak cfgova, i od poznatih igraca i ovako od nekih "anonimusa" i nisam primjetio znacajniju razliku, pa eto da te pitam onda : po cemu se to vidi da je neki config dobar za neku pusku ili po cemu se uopste gleda taj "kvalitet" configa ?
amAr_r je napisao/la:
6x4 , a najpoznatiji igrač sa small nišanom je Neo , KHRYSTAL ..

small - daljina
medium - i daljina i HS-ovi podjednako
large - za lakše gađanje u glavu , jer vidiš glavu kroz nišan .

LARGE ti je nabolje koristiti
Zasto mi je large najbolje koristiti?
Meni je problem sa large, kada rafalam cudno puca, tj. puca samo u gornju crtu od nisana, ako me kontas
FORCEENN je napisao/la:
Zasto mi je large najbolje koristiti?
Meni je problem sa large, kada rafalam cudno puca, tj. puca samo u gornju crtu od nisana, ako me kontas
92% Professional igrača koriste large nišan , zašto? Zato što im je lakše ubiti protivnika . A kada pucaju na daljinu pucaju 1 po 1 metak
Brate ti ako znaš igrati , igrat' ćeš sa bilo kakvim cfg.om !

Ja ti savjetujem da sebi napraviš cfg. i igraj , deri ! (;
Koristim cfg od GuX-a , i meni je odlican , msm sve zavisi kako tebi to odgovara i sl.
Preporuka probaj cfg od Guxa.
Mission je napisao/la:
izvini pasa, po cemu je strasan njegov config ? nemoj ovo shvatiti kao provokaciju ili nesto, nije mi to namjera, nego igram CS 3 godine, i pogledao sam sigurno 50ak cfgova, i od poznatih igraca i ovako od nekih "anonimusa" i nisam primjetio znacajniju razliku, pa eto da te pitam onda : po cemu se to vidi da je neki config dobar za neku pusku ili po cemu se uopste gleda taj "kvalitet" configa ?
Ako već neće da koristi default kako njemu odgovara, nek skine guxov jer ja igram large i jedini njegov mi je odgovarao na small. Ne bih znao sad ovako reći kako se gleda taj kvalitet configa ti si i upravu, ali ima ta neka sitnica različita kod svakog. Ja se od svog koji sam kreirao ne bi mogao na drugi naviknuti da me ubijes, ovo kod config od nekog proa je u psihi djeteta/čovjeka. Naloži se ode ubije i misli eh ovaj odličan
Svaki nisan je dobar, podesi ga kako tebi najvise odgovara. Nema veze na cemu pro igraci igraju, bitno je kako tebi odgovara da mozes razivt skilla ...
Ako već neće da koristi default kako njemu odgovara, nek skine guxov jer ja igram large i jedini njegov mi je odgovarao na small. Ne bih znao sad ovako reći kako se gleda taj kvalitet configa ti si i upravu, ali ima ta neka sitnica različita kod svakog. Ja se od svog koji sam kreirao ne bi mogao na drugi naviknuti da me ubijes, ovo kod config od nekog proa je u psihi djeteta/čovjeka. Naloži se ode ubije i misli eh ovaj odličan
Zavisi . Nekome odgovara GuX-ov , nekome Neo-ov , nekome f0restov , markleoff-ov . Sve to zavisi od igrača , kako mu "legne" tj. odgovara taj config . Ali ako se od početka "karijere" igra sa jedno te istim cfgom , tad je igrač bolji , bar ja tako mislim .
Skidao sam mnoge cfg ili je large ili medium samo sam u modia vidio da je small nisan.

Iskreno ja nemogu koristiti nijedan drugi cfg jer ja npr. walkam na space i tako neke stvari..

A ja sam gledao na ytu nesto i fraer kaze dyn1 i small sto veca rezolucija na widescreen nemozes fulit glave majke mi ( probao ), ali opet to je vise za 1 na 1 , 2 na 2 ali za clanwar jok. :)

8x6 large dyn0 i to je sto za mene vazi :)
Ako već neće da koristi default kako njemu odgovara, nek skine guxov jer ja igram large i jedini njegov mi je odgovarao na small. Ne bih znao sad ovako reći kako se gleda taj kvalitet configa ti si i upravu, ali ima ta neka sitnica različita kod svakog. Ja se od svog koji sam kreirao ne bi mogao na drugi naviknuti da me ubijes, ovo kod config od nekog proa je u psihi djeteta/čovjeka. Naloži se ode ubije i misli eh ovaj odličan :D :D
hahah da, tu se slazem, to je kao "placebo efekat", vjerujes u nesto i nalozis se pa te krene, ali to obicno nestane kad ne ko ne zna igrati jer ta sreca ne moze pratiti vjecno, ako neko ne igra kako treba, config mu nece puno pomoci.
a naravno, tu se slazem da svako ima ono na sta je navikao i da to ne treba mijenjati ali meni su gluposti one price sto pricaju da se na nekom configu bolje primaju meci i sta ja znam, to mi se cini kao glupost, naravno, mozes imati prednost ako promjenis komande koje ne smijes mijenjati, poput rate, interp i ostalo ali to je zabranjeno i to je vec neki vid varanja
Ljudi evo i ja malo da se ubacim :S

Vi mislite da ako vi skinete neciji config da ce te mozda igrati bolje ?
Vi mislite ako on walka na shift da ces i ti morati na shift da walkas ?

Vi sebi napravite config kako vama odgovara sa vasim bindovima i sve ostalo, treba da sebi prilagodite kako vama vise odgovara.

Evo npr. ja koristim defaul i samo sam stavio sebi bindove i rez 8x6 prije sam koristim small al nekad i prebacim na medium takodjer je dobar nisan i koristim dy 0.

Ako mislite da cete bolje igrati sa necijim drugim configom nemoj te misliti ako promjenite bindove da ce te vi pokvariti citav config. Vi samo umislite to npr. ja igram na guxovom configu i razvaljujem. Nije to do configa nego vi sebi umislite u glavi i to je jedino :S

Moja preporuka znaci napravite sebi config i da podesite sebi bindove tako da vama licno odgovara.
- Friis, small, yellow, dy 0
- Moddii, small, red, dy 1

Vidim svađate se oko konfiga, Delpan.cfg ftw!

@Valu meni onaj karriganov cfg deforimsan, iako mi je on najdraži igrač
TMaSTeR je napisao/la:
Ljudi evo i ja malo da se ubacim :S

Vi mislite da ako vi skinete neciji config da ce te mozda igrati bolje ?
Vi mislite ako on walka na shift da ces i ti morati na shift da walkas ?

Vi sebi napravite config kako vama odgovara sa vasim bindovima i sve ostalo, treba da sebi prilagodite kako vama vise odgovara.

Evo npr. ja koristim defaul i samo sam stavio sebi bindove i rez 8x6 prije sam koristim small al nekad i prebacim na medium takodjer je dobar nisan i koristim dy 0.

Ako mislite da cete bolje igrati sa necijim drugim configom nemoj te misliti ako promjenite bindove da ce te vi pokvariti citav config. Vi samo umislite to npr. ja igram na guxovom configu i razvaljujem. Nije to do configa nego vi sebi umislite u glavi i to je jedino :S

Moja preporuka znaci napravite sebi config i da podesite sebi bindove tako da vama licno odgovara.
Dušo da se i ja ubacim
Logično kad skineš neki bolji cfg , namješteni rejtovi i sve ostalo kako tebi odgovara , logično da ćeš bolje igrati Skineš config npr. od markeloff-a , zamijeniš ga sa old one , uđeš u cs > options , namjestiš kako tebi odgovara i rokaš

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.