Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kako dobiti skill?

290 pregleda · 20 odgovora · otvorena 14.07.2012. u 14:39

Igram cs 1.6 vec 5 mjeseca,ama neznam kako igrati cs bolje?!Cito sam nesto za dm+hs kako su oni dobri ama nema nasih servera samo jedan ceski :S Dali ima neki drugi saveti na to ili samo DM i vreme ja zelim sto brze da dobijem skill :)Molim vas pomozite mi ;)
Samo nastavi igrati DM - a i to je to. Ne mozes odmah nauciti igrati.
AHAHAHAH sta nema nasih servera DM+HS ima ih jedno 10-20 

Skini neki config uzmi bolji mis sluske podlogu ! 
Igraj DM-a samo i nabit ces skilla 
Samo DM i ++++
dosta,dosta DM-a.
I za cwove,igraj uvijek protiv jačih igrača,to je to 
Ama jednom ja nisam znao igrat,i sutra dan se ja probudim i odjednom znam .

šalu na stranu 

Samo igraj dm,mixeve,namjesti sebi fino config,ako imaš para kupi neku opremicu,podlogu,mis,sluske etc.

gl
Pucaj DM-a po 6h dnevno, tako par mjeseci i harat ces 

Samo je pitanje jesi li toliko zaostao u glavi da to zaista radis  CS ti je samo stvar vjezbanja, odnosno igranja.. Evo ja ne igram 3 sedmice, udjem na public ne mogu ranit 
Samo lupaj xD igraj gdje stignes  aa pogotova na dm, odi na gather jarane jest da će te zezati, kao sve nas u početku ii naučit ćeš nešto 
Jebote zivot u sta su se ova djeca danasnja pretvorila...

Zivot nije RPG igra.

Post dobio aplauz od miire

Igraj DM svaki dan 1/2 sata, ali ne stisci TAB! skor na DM je potpuno nebitan. Prije nego sto udjes na server odredi sebi sta ces da radis. Npr: Samo AK, 1 metak HS i stalno to pokusavaj.. sledecu mapu uzmi m4 i isto to radi, onda sledeci put vjezbas rafal i td . Aim mozes uvjezbavati na aim mapi naravno pokusavaj 1 metkom da ubijes protivnika.
Ovo ce ti mnogo pomoci, pokusaj! :D
Samo ti igraj dm-a 3-4 sata,addaj se na gather, i vidi jesi li se malo popravio 
nemos sine skill dobiti za 5mjeseci :/ puno godina truda,zalaganja,odricanja za dobar skill 

play hard,go pr0.... 4 LIFE
skill ces dobit igranjem Dm-a igraj cwove vs jacih uvijek,al iskreno i kad eto naucis igrati,sta ces imat od toga ? nista nazalost 
Akali je napisao/la:
AHAHAHAH sta nema nasih servera DM+HS ima ih jedno 10-20 :D

Skini neki config uzmi bolji mis sluske podlogu ! ;)
Daj neki ip ;)
to ti je isto kao da bih ja pito,gdje mogu brzo nabit misice?

samo vjezbaj ba..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.