Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PCG.ba & PCGFilmoteka.com

195 pregleda · 9 odgovora · otvorena 31.07.2012. u 12:14

Zelio bi prestaviti dva sajta.Sad ne znam da li je zabranjeno reklamirati sajt, ako jeste admin neka trasa sta cu

PCG.ba : PCG.ba

Pcgroup je firma koja se bavi pružanjem IT usluga . Mi smo tim posvećenih PC stručnjaka koji se bavi računarskim održavanjem,popravkom,instalacijom računarskih mreža,web dizajnom,web hostingom i mnogim drugim u sadašnje vrijeme neophodnim uslugama kako za fizička tako i za pravna lica.Kao mala firma koja pruža full-service tehničke usluge outsourcinga, radimo na izgradnji reputacije kroz zadovoljstvo kupaca ,kroz tehničku izvrsnost, implicitnu pouzdanost, i ljubazno osoblje..

Naša vizija
Naša vizija se sastoji da usluge koje pružamo prvenstveno budu kvalitetne, brze, efikasne da bi naši klijenti kao i potencijalni klijenti bili zadovoljni.

Cilj
Sa Vašim poverenjem izrasti u respektabilnu firmu koja će na tržištu ponuditi kvalitetne IT proizvode i usluge. Kontinuiranom edukacijom zaposlenih, izboriti se za mjesto na tržištu i postati značajan subjekt u regionu

PCGFilmoteka.com http://www.pcgfilmoteka.com/

Pcgfilmoteka je sajt namjenjen za gledanje online filmova, svaki član sajta ima mogunost dodavanja filma na sajt, naravno ako taj isti film vec ne postoji na sajtu.Za gledanje filmova nije potrebna registracija ( za neke filmove je potrebna).Filmovi ne sadrze limit za gledanje kao na nekim vec postojecim sajtovima.Znaci player je lincenciran.
Na vama je da izaberete film po zelji i da uzivate Pozzz

Nasa facebook grupa : https://www.facebook.com/OnlajnFilmovii

uhh zaboravio da napomenem!

USKORO GAME HOSTING!!! (CS 1.6) Server smjesten u BH Telecomu, ping 5-10 (FPS 1000) Cijene za sve servere ce biti ista 20KM (12, 16, 24, 32 slota) USKORO!!!
Obavjestenje!
Gost morate biti registrovani da bi ste mogli gledati film

Desni klik zabranjen,lol xD Ajd sve u svemu nije los dizajn sajta..
Nitrox je napisao/la:
Obavjestenje!
Gost morate biti registrovani da bi ste mogli gledati film

Desni klik zabranjen,lol xD Ajd sve u svemu nije los dizajn sajta..
za neke filmove moras biti registrovan, (Akcija, Horor, Komedija, Clanovi ) Ako pise u zanru CLANOVI taj film da bi gledao moras biti registrovan!
Na pocetnoj u infu filma pise "Glumica" zar ne bi trebalo "Glumci"

-

"Glumica: Jon Barton, Sean Bean, Elena Beuca"
404 not found za filmoteku! Ali su mi najjaci partneri na PCG naslovnoj ;)
Ne mogu ni ja da uđem na filmoteku.
Frisk je napisao/la:
Ne mogu ni ja da uđem na filmoteku.
http://www.pcgfilmoteka.com/

Da si pogledo url, vidio bi da je bio gamers.ba
Sretno, ne kontam zasto skidate copyright sa teme..
Lima je napisao/la:
Na pocetnoj u infu filma pise "Glumica" zar ne bi trebalo "Glumci"

-

"Glumica: Jon Barton, Sean Bean, Elena Beuca"
popravljeno
Not bad,ali ima dosta ovakvih sajtova "filmovi sa prevodom"

filmovizija, da ne nabrajam sve,

sve u svemu sajt sam po sebi nije loš,sretno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.