Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa online gledanjem filmova

187 pregleda · 12 odgovora · otvorena 14.08.2012. u 00:35

Prije je sve bilo ok ali prije mjesec dana mi se javio neki problem kod gledanja filmova online. Sacekam da se film ucita i krene i normalno gledam 5 minuta nakon cega film stane i pocne se vrtiti onaj krug kao da ucitaje film. I nece vise da krene. Ucita se preko 10 minuta filma ali nece da ide dalje samo se vrti onaj krug i tako stoji. Ide mi vise na zivce nmg 100 puta refreshati tamam se namjestim da gledam film ono stane. Kako da rijesim ovo ??
Nemoj se namještati, već čekaj da refreshas, budi lud nekad refreshaj ranije. 

edit@ Onda nemoj ni gledati filmove.
Još jedan edit@ Kolko ti plaćaju da šamaraš nas obične smrtnike???  

Post dobio aplauz od Sejza

Post dobio šamar od KillaOR

LubluOtdihat je napisao/la:
Nemoj se namještati, već čekaj da refreshas, budi lud nekad refreshaj ranije. 

edit@ Onda nemoj ni gledati filmove.
Još jedan edit@ Kolko ti plaćaju da šamaraš nas obične smrtnike???  

Post dobio aplauz od Sejza
:P mozda i bih ali onda cekam 30 sec dok ucita film pa dok premotam dokle sam dosao 
spammersko drustvo tu a ?

Jel koristis Chrome ili Mozillu za gledanje filmova ? Ako koristis Chrome,probaj Mozillu,jer neki kazu da je ona bolja za gledanje filmova online,ako koristis Mozillu,probaj updateovat Javu,i meni su filmovi "stekali" dok nisam skinio najnoviju verziju Jave,kao sto covjek rece probaj i ocistit cache,ako i dalje ne radi,probaj neki drugi sajt,jer nisu svi isti po brzini streamanja
a sto ne instaliras jednostavno IDM i skines taj film koji ti krene bufferat?
i onda gledas ko covjek na kompu bez neta 
ko jos gleda tak filmove na stranicama
to samo cure rade koje ne znaju kako skinut film(moja cura barem xD) filmovizija itd haha
skini film i gledaj brate 
Očisti cache, provjeri javu.
Vidi imaš li kakav addon il' tako sranje ja nisam mogao gledati radi onog toolbora sranja.
update javu , ocisti chache i cookies reloaduj stranicu pa pokusaj .
pričekaš 15 minuta da se napuni ona linija koja pokazuje koliko je filma ako mogu reći skinuto tj. koliko možeš gledati bez štopanja  I ugasi torrent i sva skidanja  Sretno
LAmar je napisao/la:
pričekaš 15 minuta da se napuni ona linija koja pokazuje koliko je filma ako mogu reći skinuto tj. koliko možeš gledati bez štopanja  I ugasi torrent i sva skidanja  Sretno
Pazi molim te, on za 15 minuta može skinuti čitav film, ne kontam fazon online gledanja filmova kada je kvaliteta smeće? a da bi HD gledao trebaš platiti.

Da pitam nešto postavljača teme, druže, zar ti nije bolje skinuti 720p kvalitetu i uživati u nečemu što ti zoveš film?

Stvarno ne spamam i ne prosipam hejt, probao sam jednom sa online gledanjem i nikada više, prvo što štopa, drugo hiljadu ads-ova na sve strane, treće neki njihovi playeri i čuda.

Od tada skidam samo 720p ili veću kvalitetu i uživam. A za potpuni ugođaj ako imaš kakav LCD 42" brate i opucaš milina.

On topic, promjeni stranicu na kojoj gledaš trenutno, imaš ih mali milion, a meni je nekako filmovizija najbolja od svih ponuđenih, mada, ponovno kažem, skinut film je skinut film.
Elysium je napisao/la:
Pazi molim te, on za 15 minuta može skinuti čitav film, ne kontam fazon online gledanja filmova kada je kvaliteta smeće? a da bi HD gledao trebaš platiti.

Da pitam nešto postavljača teme, druže, zar ti nije bolje skinuti 720p kvalitetu i uživati u nečemu što ti zoveš film?

Stvarno ne spamam i ne prosipam hejt, probao sam jednom sa online gledanjem i nikada više, prvo što štopa, drugo hiljadu ads-ova na sve strane, treće neki njihovi playeri i čuda.

Od tada skidam samo 720p ili veću kvalitetu i uživam. A za potpuni ugođaj ako imaš kakav LCD 42" brate i opucaš milina.

On topic, promjeni stranicu na kojoj gledaš trenutno, imaš ih mali milion, a meni je nekako filmovizija najbolja od svih ponuđenih, mada, ponovno kažem, skinut film je skinut film.
Ova ti je pametna 
Ako mi je download speed 400 kb/s onda mi skida 1mb za 2.5 sec onda mi skida 700mb za 1750 sec tj. za pola sata , možda i brže  Ta ti je dobra 
mersimthebody je napisao/la:
a sto ne instaliras jednostavno IDM i skines taj film koji ti krene bufferat?
i onda gledas ko covjek na kompu bez neta ;)
ko jos gleda tak filmove na stranicama
to samo cure rade koje ne znaju kako skinut film(moja cura barem xD) filmovizija itd haha
skini film i gledaj brate ;)
to sam se i ja uvijek pitao...kako mogu gledat filmove preko neta

skines ko covjek neki 720p format i uzivas

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.