Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 55 bodova

iPhone 4 informacije

549 pregleda · 26 odgovora · otvorena 08.07.2012. u 23:50

Pozdrav momci/cure, jučer mi je bio rođendan, dobio sam nekih para, pa planiram uskoro kupiti iPhone 4 16 GB polovan do 600-700 KM.

Eh, malo sam razgovarao s nekim prijateljima koji imaju iPhone, ali ni oni ne znaju odgovore na sva pitanja koja me zanimaju.
Tražio sam po PIK-u polovne iPhone 4, ali na pojedinim piše kako su otključani Gevey karticom, a na nekima fabrički.
Eh, mene zanima koje su prednosti i nedostatci kod tih što su otključani s Gevey karticom, prijatelj mi je rekao da se ti što su otključani Gevey karticom ne mogu update-ovati, ne rade dobro, i slično...

Moje drugo pitanje je da li je bolje ako je što manji baseband na iPhone-u, ili što veći. U čemu je razlika i tako to?

I da, da ne zaboravim... Koliko otprilike košta polovan iPhone 4 16 GB, a da je očuvan kao nov (da nema ni jedne ogrebotine, i tako to)?

Eto, to je otprilike to. Slobodno napišite još kakve korisne upute kada budem kupovao iPhone, šta trebam sve gledati. Unaprijed, hvala! 

EDIT: MOŽE I IPHONE 4S, A LINKOVE MI ŠALJITE NA PM.
_spirit je napisao/la:
Nisam nikog vrijeđao, samo sam odgovorio na citat, jer ne volim da mi netko stavlja riječi u usta.

Nisam neki Iphone Maniac, znam osnove i koristim ga nekih godinu dana, imao sam i fabricki at&t i pomocu kartice otkljucanog. I razlika u normalnom koristenju je potpuno ista, nisam nikad gubio GSM, WiFi signal i slicno.

Samo sto Fabricki otkljucan telefon je 100-150 km skuplji od softwerskog, a po meni razlika nije vrijedna tih para, radice i jedan i drugi ok.

Svaka cast momku, iako na profilu pise da je moje godiste. I malo bolje citat :)
Razlika nije ista, pa čovječe pališ tek. 20 minuta dok pronađe mrežu..Drugo update-uješ ga Sim Free putem itunesa za 15 a Gevey moras sa Snobreezom treba ti 35 minuta itd..
ned je napisao/la:

kako ti mozes nekom rec "momcicu"

@tema

>2012
>iphone
slikano 2009 godine, razguli ^^
___Haryy___ je napisao/la:
Razlika nije ista, pa čovječe pališ tek. 20 minuta dok pronađe mrežu..Drugo update-uješ ga Sim Free putem itunesa za 15 a Gevey moras sa Snobreezom treba ti 35 minuta itd..
i to tebi vrijedno 150-200KM razlike? pa j**o te led da ga dan cijeli trebam palit vrijedno mi je sacuvat te pare
a brate mili kad to gasis iphone aj da cujem??
gotovo ni jedan tweak ne trazi pravo restartovanje iphona vec samo respringovanje
uvijek bi prije uzeo gevey verziju jer fabricki otkljucan mi ne vrijedi tih para
mersimthebody je napisao/la:
i to tebi vrijedno 150-200KM razlike? pa j**o te led da ga dan cijeli trebam palit vrijedno mi je sacuvat te pare :r
a brate mili kad to gasis iphone aj da cujem??
gotovo ni jedan tweak ne trazi pravo restartovanje iphona vec samo respringovanje
uvijek bi prije uzeo gevey verziju jer fabricki otkljucan mi ne vrijedi tih para
Mersime nemoj da se svađamo :r :o
___Haryy___ je napisao/la:
Mersime nemoj da se svađamo
hahah a joj i tebe
kažem ti ja bi uvijek prije birao taj sa gevey karticom meni je fabrički preskup i ne zelim da bacam pare, iskreno cak mi je i iphone 4 malo preskup pa stalno kupujem i prodajem 3gsove jer su mi neki fin balans i uvijek koju marku mogu zaradit na njemu
mersimthebody je napisao/la:
hahah a joj i tebe :D
kažem ti ja bi uvijek prije birao taj sa gevey karticom meni je fabrički preskup i ne zelim da bacam pare, iskreno cak mi je i iphone 4 malo preskup pa stalno kupujem i prodajem 3gsove jer su mi neki fin balans i uvijek koju marku mogu zaradit na njemu ;D
Vidim na Piku da si ih puno prodao :D

Vjeruj mi da sam sa iPhone-om na gevey svaki dan mi je pucala mreža..Samo gore piše No Service.. Probao sam mnoge Gevey kartice al' opet isto..Zato ja njemu predlažem da uzme Sim Free

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.