Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Jayce relase?

317 pregleda · 27 odgovora · otvorena 07.07.2012. u 00:42

Pozdrav svima, vjerovatno svi znate za novog champa koji dolazi pod imenom Jayce. Pa sad mene zanima zna li se datum izlaska novog patcha u kojem dolazi i on? Googlao sam malo ali nista nisam nasao.

I zelio bih da vas pitam kako vi buildate Corkija i sta najvise igrate sa njim, uzo sam ga neki dan i pravo mi se svidja. Ja ga buildam AD vise.
ELECTROSTYLE je napisao/la:
Cek kume jesi ti igro s dariusom poslije nerfa ikako ?

Darius leaps to target enemy champion and strikes a lethal blow, dealing true damage. For each stack of Hemorrhage on the target, Noxian Guillotine deals an additional 20% damage.
The cooldown is refreshed if Noxian Guillotine kills the target.
OP
Za Jayce se nea pojma jos, a sto se tice corkija klasican ad carry build :

Doran's Blade
Berserkers Graves
Bloodthirster
Phantom Dancer
Infinite Edge
e sad ti pitanje, da li medju protivnicima ima 1 ili vise tenkova, ako je vise ovako nastavljas
Last Whisper
Warmogs Armor - Prodas dorans blade :D
a ako je samo 1 tanker
Phantom Dancer
Blood Thirster - Prodas dorans blade
Phantom Dancer - Prodas cizmicu :D
sta se loze ovi sto igraju Dariusa ? retardiran heroj moze ga i BOGALJ igrat ? heroj dizajniran za nobove :) jajcetu su spelovi fini vrijedi ga uzet pa se okusati sigurno :)
ELECTROSTYLE je napisao/la:
Cek kume jesi ti igro s dariusom poslije nerfa ikako ?

Darius leaps to target enemy champion and strikes a lethal blow, dealing true damage. For each stack of Hemorrhage on the target, Noxian Guillotine deals an additional 20% damage.
The cooldown is refreshed if Noxian Guillotine kills the target.
ev odigrao sam sad, nema CD opet :d
Sauronnnn je napisao/la:
sta se loze ovi sto igraju Dariusa ? retardiran heroj moze ga i BOGALJ igrat ? heroj dizajniran za nobove jajcetu su spelovi fini vrijedi ga uzet pa se okusati sigurno
Čuj retardiran heroj ? Ja još nisam vidio championa koji se tri ili četiri sedmice nakon izlaska i dalje banuje po rankedu ? Izašao Varus, banovao se jednu sedmicu, što govori da su ljudi skontali kako se igra protiv njega. Izlazili su i drugi, i opet po jednu sedmicu se banuje. OK, možda su skontali kako igrati protiv Dariusa, šta sve raditi, ali opet kad aktivira ulti, ne možeš mu pobjeći Champion je OP, ne treba ti mnogo skilla

Uzet ću Jayce-a možda tek sljedeće sedmice, planiram sad kupiti nekog ad carrya
iNFY je napisao/la:
ev odigrao sam sad, nema CD opet :d
To tebi nesto do igrice majke mi...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.