Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Koji je djavo sa mnom ?

359 pregleda · 39 odgovora · otvorena 04.07.2012. u 21:48

poz.

evo sad ovako razmisljam brate' moj, igrice su mi dopizdile sve.

kantera ne igram, a prije sam bio ne vidjeni no lajfer, sad samo lola igram.

prvi put sam se zaljubio, ne mogu spavati, ostajemo do kasno sa rajom vani, zajebavamo se.

nemam volju za nekim sad igricama, da ih prekucavam.

da li se vama to nekad desilo ?

no hejt ^^

fina diskusija
amAr_r je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH , jaa bih rekao da mu je 15

@ontopic
Dušo ako ti se ku**c ne digne kad je vidiš , tj kad joj šupak vidiš , i ne bacaš na nju onda si se zaljubio HAHAHAH :$
pa brate moj ne bacam

/koga ja zavaravam hahahaha
sve je uredu s tobom, tako i treba da bude, manje kompjutera i drustveni mreza, vise social life, igrica ti nista nece donijeti korisno u zivotu vjeruj mi, uzivaj dok si mlad provodi se, zaljubljuj se, izadje na kafu s drustvom, uci, zavrsavaj fakultet..

upravu su starci kad kazu, nemoj da ti kompjuter izbacim kroz prozor, "samo cekam taj dan " mislim u sebi,dapace nemam nista protiv
Ljubav je čudo dečko ;*
Ma, fazon je u tome, sto sam jednostavno izgubio volju za igricama, iako sam prije provodio cijeli dan za racunarom.

Sad vise volim odigrati basketa, fuce, izaci vani sa rajom, onda dodju neke trebe, ofo ono.

Jednostavno, sjeo sam i razmislio, da od ovoga nemam koristi, da bezveze svoje vrijeme provodim u glupostima.
Ako te mala šutne, bićeš veći no lajfer nego ikad, zato oprezno.
drizzer je napisao/la:
Ma, brate, lagano uz ovu pjesmu :

http://www.youtube.com/watch?v=tdzG9DTlz94

:3
drizzer je napisao/la:
Mora da znaš iz iskustva ?!
Ma ti si digo temu samo da napucas postove, ovo ti je 1337. post na ovoj temi xD

zezam se :) Idi guzi bjezi sa gamersa :D
Blackout_ je napisao/la:
Ma, fazon je u tome, sto sam jednostavno izgubio volju za igricama, iako sam prije provodio cijeli dan za racunarom.

Sad vise volim odigrati basketa, fuce, izaci vani sa rajom, onda dodju neke trebe, ofo ono.

Jednostavno, sjeo sam i razmislio, da od ovoga nemam koristi, da bezveze svoje vrijeme provodim u glupostima.
http://gamers.ba/forum/10/166904/-diskusija-gameri-ili-normalne-osobe/

nešto slično kao i on

svi smo to prošli, i vjeruj mi bolje je biti zaljubljen i ne spavati, nego no lifati

ako kojim slučajem to sve ukombinuješ, kao ja, uživaš u maxu
liaar je napisao/la:
http://gamers.ba/forum/10/166904/-diskusija-gameri-ili-normalne-osobe/

nešto slično kao i on

svi smo to prošli, i vjeruj mi bolje je biti zaljubljen i ne spavati, nego no lifati

ako kojim slučajem to sve ukombinuješ, kao ja, uživaš u maxu
ali, ne brate, ja jednostavno ne volim vise ove igrice, prije sam bio u nekom svom svijetu !

sada, sam se zaljubio, i jednostavno, nije mi ni do cega.

hocu da zavrsim srednju, pa fax onda, a zivot je kratak, i treba uzivati, a ne provoditi vrijeme na pcu.

Blackout_ je napisao/la:
ali, ne brate, ja jednostavno ne volim vise ove igrice, prije sam bio u nekom svom svijetu !

hocu da zavrsim srednju, pa fax onda, a zivot je kratak, i treba uzivati, a ne provoditi vrijeme na pcu.

ma sve te razumijem, isto sam tako i ja, zaljubio se kad je adepto počeo, tamo se upoznali, od tada nisam isti lik
To mora da je ljubaav

Rano sazrijevas ? o.O
f0rgY je napisao/la:
To mora da je ljubaav

Rano sazrijevas ? o.O
15 god. brate'

ali ljubav cini cuda
Ne kontam! Jel tebi sad zao sto si izgubio volju za igricama ili...?
DZAVID je napisao/la:
Ne kontam! Jel tebi sad zao sto si izgubio volju za igricama ili...?
Ma kakve crne igrice.

J**o sve, doslo iz guzice u glavu.

Drago mi je sto sam izgubio volju, inace...

kada pomislim kada sam htio platiti 400 km na opremu, dobro je pa nisam ^^
Blackout_ je napisao/la:

Drugo si planovi brate moj, a drugo je ono što je stvarno. Normalno je za današnju omladinu da igraju neku igru bilo da je prekucaju il da online ovo ono.

Zadrži tu curu, ponekad lola partiju baci a prvenstveno knjigu u ruke jer od igrica nemaš ništa ako ti padneš i ideš na popravni

EDIT : I da ako misliš da si se upotpunosti ostavio igrica onda se grdno varaš
fina diskusija slazem se
qround je napisao/la:
Drugo si planovi brate moj, a drugo je ono što je stvarno. Normalno je za današnju omladinu da igraju neku igru bilo da je prekucaju il da online ovo ono.

Zadrži tu curu, ponekad lola partiju baci a prvenstveno knjigu u ruke jer od igrica nemaš ništa ako ti padneš i ideš na popravni

EDIT : I da ako misliš da si se upotpunosti ostavio igrica onda se grdno varaš
Joj brate', ja sam zaljubljen jednostavno.

Od pocetka skole, samo knjigu u ruke, nastaviti kosarku trenirati, odigrati lola, i to je to ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.