Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Koji je djavo sa mnom ?

359 pregleda · 39 odgovora · otvorena 04.07.2012. u 21:48

poz.

evo sad ovako razmisljam brate' moj, igrice su mi dopizdile sve.

kantera ne igram, a prije sam bio ne vidjeni no lajfer, sad samo lola igram.

prvi put sam se zaljubio, ne mogu spavati, ostajemo do kasno sa rajom vani, zajebavamo se.

nemam volju za nekim sad igricama, da ih prekucavam.

da li se vama to nekad desilo ?

no hejt ^^

fina diskusija
Cura dobro utjece na tebe
ma joj brate moj' jednostavno, ne mogu vise da spavam.

raja vani, sada ljeto, svasta radimo.

eh ...
Garant si se zaljubio
takodjer,prosle godine mi se ista stvar desila i iskreno super smo svi provodili vrijeme zajedno ove godine manje vise koliko sam vani toliko sam i na kompu ne igram igrica nekih sam sjedim citam neke clanke i tjt
znam kako ti je brate, isti smo
MAkK1EgUUUd_ je napisao/la:
takodjer,prosle godine mi se ista stvar desila i iskreno super smo svi provodili vrijeme zajedno ove godine manje vise koliko sam vani toliko sam i na kompu ne igram igrica nekih sam sjedim citam neke clanke i tjt
Ja sada sam dobio neku inspiraciju.

Mogu svasta da radim, ujutru idemo na trcanje, navece sa bajkom idemo na vils, onda zajebavamo se sa rajom, skupimo se i zajebavamo se, onda jos sam se i zaljubio, pa sada i srednja skola
Ma zahvali dragom Bogu , to se i meni desilo jarane skroz slabo igrica , samo lola ponekad. Uglavnom skontao si da na pc gubis vrijeme i da od njega nema hajra. Bolje izac , odigrat fuce, popit kafu , malo sa djevojkom izaci nego nabijat skor na c.s-u.
Headmyster je napisao/la:
Ma zahvali dragom Bogu , to se i meni desilo jarane skroz slabo igrica , samo lola ponekad. Uglavnom skontao si da na pc gubis vrijeme i da od njega nema hajra. Bolje izac , odigrat fuce, popit kafu , malo sa djevojkom izaci nego nabijat skor na c.s-u.
Brate, treniram kosarku 9 god., izadjemo na kafu, prejako bude, i sve, odigramo fuce, ma prejako.

a od pc-a hajra nema
inceptioNalle je napisao/la:
I drago ti je kad je vidiš :$ aa ?
ma gdje nije brate, plave okice, au
Nema lijeka za tebe. Treniraš košarku 9 godina a 1,40m si visok. Zaljubio si se, no hejt. Ali sve ima granice...
Majke mi,prave one nolajferske ispovjesti.
Sa 14 se prvi put zaljubio hahahaha
Idi zabadaj i ostavi ostale no lajfere na miru
sNiiz je napisao/la:
Sa 14 se prvi put zaljubio hahahaha :D
nemoj ga ostaje do kasno
sNiiz je napisao/la:
Sa 14 se prvi put zaljubio hahahaha :D
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH , jaa bih rekao da mu je 15 :D

@ontopic
Dušo ako ti se ku**c ne digne kad je vidiš , tj kad joj šupak vidiš , i ne bacaš na nju onda si se zaljubio HAHAHAH :$
sNiiz je napisao/la:
Sa 14 se prvi put zaljubio hahahaha
ispovjesti, hahahahha ♥

hahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahh

@742

da, treniram 9 god. kosarku, i to sto ti pricas, su ciste gluposti, tebe ne zanima moj zivot, bjezi tamo, jesi ugly
Joj brate tako je i meni bilo dok sam im'o 14

Sa curom po cijelu noc pric'o, CS i ostale igrice zaboravio u potputnosti !

I tako posle nekog vremena prekinem s' curom i opet nolajf !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.