kad sam u igri sve radi normalno fps 100 ping 15/25 ali odjednom cs dode pa pocne lediti kad pucam ili hocu da pucam ali nece trebam 2 do tri puta pritusnui ljevu tipku na pisu da ispali jedan metak ..... hwala unapred
Diskusija
imam preblem sa cs
183 pregleda · 19 odgovora · otvorena 29.06.2012. u 20:11
Do racunara , ocisti ga od virusa , ako to nije onda ti je do misa , jer vidim 2-3 puta moras pritisnuti da 1 metak opali
dobro do racunara bi moglo biti ali do misa sto posto nije stavljo sam drugi isti porblem imas neki program u kojem cu ocistiti viruse
tarche994 je napisao/la:
dobro do racunara bi moglo biti ali do misa sto posto nije stavljo sam drugi isti porblem imas neki program u kojem cu ocistiti viruse
omchoo je napisao/la:
Anti-Malwarebytes ... Ocisti kompjuter od nepotrebnih programa sto ti zauzimaju previse rama - sa ccleanerom
tarche994 je napisao/la:
sad sam sa ccleanerom sve ocistio i uso u cs sad puca sve normalno a preko vremeno totalno zaledi mozeli biti da je cs pre nabucan sa gui?
omchoo je napisao/la:
Izbrisi vGUi , probaj sa default vGUi.
tarche994 je napisao/la:
ewo skini cu novi cs v42 full pa cu vidjeti jeli do cs ali sumnjam..
fusion_ je napisao/la:
Nije ti 100 fps.
tarche994 je napisao/la:
fps 100 zakucan .... a ti pricaj sta hoces ja ne kazem da je do fps i da ledi stalno to naleti traje 10sec i prestane do sljedece runde
Post dobio šamar od skile
Denox je napisao/la:
Trebalo bi otvoriti podforum sa imenom "Problemi sa FPS-om"
tarche994 je napisao/la:
ja jedno govorim ti drugo fps nije problem meni je fps zakuca 100 -.-''
Post dobio šamar od skile
tarche994 je napisao/la:
ja jedno govorim ti drugo fps nije problem meni je fps zakuca 100 -.-''
Pretezno kad neko napise temu "problem sa cs-om" kod mene se podrazumijeva da je fps u pitanju ,jer je vecina takva.
omchoo je napisao/la:
SPAMERI ; sto se raspravljate :..
Uninstall cs , ponovo ga install
Skini config od Neo-a sa balkan ekspressa
Skini config od Neo-a sa balkan ekspressa
Probaj da skines drugi cs,skini milf ili kobk ili gamers.ba
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.