Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

fragNET Summer Tournament

2.424 pregleda · 49 odgovora · otvorena 24.06.2012. u 15:57

Pozdrav svima,
U ime gazde FragNeta sa Stare Breke obavjestavam vas da ce 14. Jula i 15. Jula ove godine biti ljetni turnir u Vama dragom FragNetu.

Zadnji rok za prijavu je dva dana prije turnira (12.07.2012). Za sve informacije kontakt tel: +387 61 544-771 (Alen)

Uplata po igracu 15 KM, po ekipi - 75KM.
Nadamo se da ce najmanje biti 8 ekipa, sistem krizanja je poslije grupne faze ce biti objavljen. Mislim da ne treba pisati pravila, jer to svi vise-manje znaju.

Igrat ce se svih 7 mapa, znaci standardnih 5 + de_mirage & de_forge, stim sto ce se i u grupnoj i u daljnem dijelu turnira, banati/pickati mape.

Ako bude 8 ekipa nagrada za prvo mjesto je 450 KM, a turnir ce se organizovati SAMO ako bude 8 ekipa (do sada je uvijek slucaj bio da bude vise). Uplate se donose do 12og Jula. Ko ne donese, nece igrati. NEMA UPLATA NA DAN TURNIRA, OSIM ZA EKIPE IZVAN SARAJEVA!

Slike sa jednog od proslogodisnjih turnira: http://img135.imageshack.us/g/dsc00493ak.jpg/
Adresa igraone: Hamida Beširevica 115, Stara Breka. (Isto mjesto gdje je bio qDH)

Vidimo se gore, dodjite da se zezamo.

P.S: Molio bih admine da samaraju ove sto pisu "gl, hf i sretno sa turnirom"

Prijavljene ekipe:
1. eternity - 100%
2. 6pack - 100%
3. emantha - 100%
4. ubernation
5. holymakers
6. liryomix - 100%
7. dbronline
8. oldies - 100%
"gl, hf i sretno sa turnirom"
Može li u fragNETu hltv, ako mogne, da neki stream organizujemo, ili direktno iz igraone, ako se gazda složi
Ako neko normalan bude pravio neki mix pm =)
gl & hf do sada je uvijek bio dobar turnir..bio sam jednom gore ni igraonica nije losa
6pack 1000%
domachini
dida
avell
igor
geni
ifc
Ja jos nesto je**m majke ovima sto pisu "gl hf"
:P
Mozda dodem sa nekom ekipom, ukoliko nadem, of kors.

ete osvaja.
gl hf, ako nađem šta, stižem ... :)
MagnuMM je napisao/la:
@liryo salji pare
Jel ti dosta 100 eura? haha
Skupicu mixic sto posto.
SNAJDANIIII ne pisite gl hf, nego dodite na lan
DBRonline tu 100 %

Lineup:

chore
ignition
payne
chile
zorrk

veliki pozdrav za didu braat kad dođemo da se napusimo fino .D
isma pisi nas gore vidimo se :|

bice edit ako bude izmjena ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.