Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba DD2 only - Info

403 pregleda · 14 odgovora · otvorena 29.06.2012. u 19:50

Pozdrav 

Kao sto svi znate prije par dana Vlex je digao temu za novog HEAD admina DD2 only servera. Nakon sto je sve sagledao odlucio je da server Gamers.ba de_dust2 Only u potpunosti prepusti meni.

Ja cu veceras da server dotjeram u potpunosti i onda krecemo sa raznim akcijam, boostovima i slicnom stvarima na kojima ce te moci da zaradite bodove (citaj: ogroman broj boba).

Dalje, server ce da dobije redirekt sa sjednog jaceg balkanskog servera (madju top 5 je na GT.rs listi) Ali to nece znaciti da cemo se osloniti na igrace sa redirekcije. Prije svega da bi server bio "JAK" mora imati stalni prorok stalnih igraca, kad kazem stalnih mislim na nas sa G.ba portala.

Serveru ce trebati i stalna Administracija. Uskoro cu da podignem konkurs za admine (u toku sutrasnjeg dana vjerovatno). Novi admini ce se nece dijeliti preko stele tako da svaki PM upucen meni ili nekom "visem" od mene je u POTPUNOSTI beskoristan. Naravno da bi server funkcionirao normalno ja cu da izaberem jos jedu osobu da mi pomogne, (vjerovatno sa one liste gdje smo se prijavljivali za DD2 Heada). Nadam se da ce jedan od momaka da prihvati funkciju.

Eto toliko od mene, nadam se da ste zadovoljni sa novim head adminom. Ja cu se truditi maximalno oko servera, tako da i vas molim da mi pomognete tako sto ce te igrati na DD2 only.

IP: cs.gamers.ba:27016 ili 80.65.85.101:27016

Vasa misljenja, pohvale, ili kritike sve je dobro doslo.

~Holy
Treba neka akcija npr. prvi na top15 dobije 500g. Bureka (sjeckani), drugi 400g.zeljanica i treci 350g.sirnica + jogurt ?

edit: Sponzor servrera buregdzinica Bosna mogu se i kape,olovke itd. sredit sve po dogovoru.

Post dobio šamar od b0k1

Ovaj iznad cim spama nema sta drugo da napise osim neke gluposti . 

Cestitam na tome sto ti je vLex ukazao povjerenje u tebe i prepustio tebi da vodis Server , onako kako znas i umijes .

Zelim ti da ga dotjeras na najbolji server na balkanu(Gamers.ba Zajednica) Jer ovakav portal mora da bude i najbolji u CS 1.6 Serverima na balkanu . Zelim ti svu srecu da to uradis najbolje .

Tu sam da ti pomognem , konkursom ADMINA , nakon sutrasnjeg dana kad dignes konkurs .

GL~HF .  ♥

Vidimo se preko nisana .

Post dobio aplauz od b0k1

Doradite malo server...dd2 only a inferno se igra...
Nego sve je to u redu,al' sto je sad ako je DD2 Only mapa inferno ? 
ViPeRr je napisao/la:
Nego sve je to u redu,al' sto je sad ako je DD2 Only mapa inferno ? 
Tek je dobio zadatak da vodi server , promjenit ce se to ubrzo . Samo vi pucajte .
Čestitke drug, mislim da bi sada server trebao biti u redu 
Ja skoro svaki put kada ocu da udjem na server ili je nuke ili inferno , pa promjenim :D
Ama nemoj te se zamarati oko mape, rekao sam da cu veceras sve da sredim, sad je tako kako je .

A ovaj kuhar iznad, sacekaj samo da dodjem kuci :S
Sretno holy 
Ako ti treba bilo kakva pomoć, potraži me u grupi na fb (imas i chat).

Sretno.

Post dobio aplauz od b0k1

Cestitam ti na headu i cestitam ti sto ti je vlex ukazao povjerenje. Nadam se da ces server voditi kako treba i da ce biti među boljima.
To je to od mene jedino što ti još mogu poželjeti to je sreća, GL ♥ 
Znao sam da ce vlex da odabere dobrog HEAD admina i da nece da pogrijesi..
Drug zelim ti srecu i da server ucinis zanimljivim za igranje i da i ti kao sto je vlex tebi dao,daš admine pravim ljudima koji ga nece koristiti u neke lijeve svrhe. Čekamo taj konkurs :D
GL

Vidimo se preko nišana. XD :D
Ako šta treba pomoći holy, tu sam. 

Sretno!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.