Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

iPhone 3gs JB

146 pregleda · 5 odgovora · otvorena 20.06.2012. u 14:32

eh kao prvo znam da je smijesno da ja ovo pitam jer mi je ovo 11-i iPhone po redu xD
al et imao jedan andorid i rijesio ga se i sad zbavio opet 3gs(ne mogu bez iphona pa aj) koji je trenutno na iOS 5.1 i to Tethered znaci mogu ga samo upalit preko redsn0wa i plus mu je 06.15.00 BB
ali uzeo sam ga jer je extra ocuvan i dobio sam hrpu opreme i plus sad je izasao ovaj downgrade za baseband pa tako 

Moje pitanje je slijedece... sta ja sad trebam radit da bi njega i downgrade i da mi ne bude vise tethered ovo da mogu palit normalno mob 
znaci koji redosljed itd?
jel moram update na 5.1.1 ili kako? trebal mi tiny umbrealla ili ovi neki apsint ili kako sta?
1. Preuzmite trenutni iOS koji je instaliran na vašem iUređaju

2. Preuzmite RedSn0w 0.9.14b1

3. Raspakujte i pokrenite RedSn0w 0.9.14b1, ukoliko zatraži, dozvolite mu Administratorske privilegije

4. Izaberite Extras/ Select IPSW i potražite i izaberite preuzeti iOS fajl iz prvog koraka, pa Open, pa OK

5. Kada vas pita, recite da li imate stariju ili noviju verziju iPhona 3GS

6. Izaberite Back pa Jailbreak, Redsn0w će sada da radi

7. Štiklirajte Downgrade from iPad baseband, ako imate Cydiju već instaliranu, odštiklirajte je, pa Next

8. Ubacite telefon u DFU mod u sledećem koraku

9. Redsn0w će ponovo da obavi svoj posao i da vas obavesti kada proces bude gotov

Ostatak procesa se dešava na iPhonu i posle nekog teksta i ikonice ananasa ispisaće se tekst Flashing Baseband koji traje dugo (3 - 8 minuta) tako da nemojte da paničite

Kada se proces završi, iPhone će se reboot-ovati i imaćete baseband 05.13.04 na kome radi GPS i koji može da se otključa softverski, ukoliko nije SIM free.

Ovo svima je proradilo da znas

Nekom covjeku pomoglo..Ovo je sa isrbija.com
Na pocetku si ti meni pomagao a sad ja tebi malo pomazem :D
a ok znaci za downgrade moram sad prvo skinut taj redsnow i ovaj iOS 5.1  al hocel mi i dalje ostat ovako tethered???il da prvo uradim nekako update na 5.1.1?
___Haryy___ je napisao/la:
ev skino sam 5.1 i redsnow mi govori da mi taj IPSW nije podrzan
sto znaci da moram valjda prvo na 5.1.1?
eh sad kako to
jel pomocu snowbreeza?
mersimthebody je napisao/la:
ev skino sam 5.1 i redsnow mi govori da mi taj IPSW nije podrzan
sto znaci da moram valjda prvo na 5.1.1?
eh sad kako to
jel pomocu snowbreeza?
Ma neznam druze.. pitaj ove iz isrbija.com oni ti mogu ponoci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.