Cydia Tweaks
Zephyr, sbsettings, ncsettings, swipeselection, barrel, bitesms, camtime, foldercloser, icon renamer, ismart dialer, weekillbackground pro
Aplikacije
Tapatalk, tweetbot, shazam, smartsync, iphoto, imovie, garageband
Edit:
FastFinga (0,99$)
RunKeeper Free- super program, upalite GPS, upalite program, krenete u vožnju biciklom, trčanje, skijanje, plivanje () i program pokazuje koliko brzo idete, koliko kilometara ste prešli, prosječna brzina, koliko dugo vježbate...
Kada dopužete mrtvi umorni kući, upalite WIFI i RunKeeper automatski uploada vaš put na internet- i tada se možete praviti važni- dajući ljudima ovakav link
Ovo je besplatna verzija, ali mislim da je jedina razlika da ona koja se plaća nema reklame (one koje povremeno provire sa vrha ili dna ekrana).
WifiFoFum (2,99$)- već prije napisano, program koji omogućuje spajanje na udaljenije "pristupne točke" od ugrađene iPhone opcije. Ima čak i radar, makar ne znam s koje strane da gledam ili okrećem mobitel da bi bio točan
IM+ (9,99$)- IM program koji mi se svidio. Koristim ga uglavnom za MSN i za to mi je dobar. Malo mi je čudno da nekada pokaže kao da mi je netko poslao poruku kada sam bio offline, a na "pravom" MSN- u (na kompjuteru) toga nema.
Koristim onu verziju koja nema push, jer mi ne treba push.
Ima i lite verzija, koja ima oglase kao i RunKeeper Free.
OfflineMaps- mislim da sam to skinuo negdje drugdje
Uglavnom, na kopmjuteru odaberete područje koje želite imati u aplikaciji Maps (bez korištenja interneta za skidanje karte) i pratite uputstva da ubacite tu kartu u iPhone. Nakon toga u OfflineMaps odaberete ime koje ste dodijelili toj karti i imate je offline u aplikaciji Maps.
Naravno, pretraživanje offline ne radi, a offline rutu možete također napraviti na kompjuteru i ubaciti je kao i kartu.
AutoStitch (1,99$)- za snimanje panorame. Uslikate slika koliko želite spojiti, i program ih automatski spoji kako treba. Znači- ne morate paziti da točno na mjestu gdje "završava" jedna slika nastavljate drugu.
The Moron Test (0,99$)- samo ime kaže. Test je prejednostavan, ali ga sigurno nećete riješiti iz prve (zato treba doma izvježbati pa dati prijateljima i smijati im se )
iBomber (2,99$)- igra u kojoj upravljate bombarderom (upravljate naginjanjem mobitela- naravno) i bacate bombe na određene mete. Igra mi je super zabavna i inovativna, mora se paziti da se bomba malo prije izbaci, ima više vrsta bombi... Uglavnom, super igra.
Labyrinth- ima ih dosta po AppStoreu, to mi je jedna od dražih igara.
Pocket Tanks- prenesena igra sa kompjutera. Identična kao na kompjuteru, super za igranje u dvoje. Ima i deluxe verzija (koja se plaća) i u kojoj ima još oružja.
JellyCar- jedna od igara koju sam najdulje igrao. Upravljate autom koji je "od želea", prelazite svakave prepreke... Super je, a i besplatna.
X2Football (6,99$)- nogometna simulacija u kojoj se igra virtualnim joystickom. Iako nisam fan nogometa, igra mi se dopada- a i lagana je
Moonlights (0,99$)- Igra na foru kao World of Goo. Super je, ali sam zapeo na jednom nivou
Flightcontrol svi znate, dalje:
NFSU (6,99$)- Need for Speed Undercover, igra ima predobru grafiku i vožnja mi je odlična.
Tangram Puzzle Pro (0,99$)- Igra u kojoj imate 7 geometrijskih likova (uvijek iste) i od njih morate složiti zadani oblik. Igra je zarazna i ne bi vjerovali koliko se likova (koji liče na nešto) da složiti.
KENKEN (4,99$)- Sudoku, ALI morate ispuniti i uvjete da brojevi u određenim poljima daju zbroj/razliku/umnožak/količnik napisan u kutu.
Jako zanimljivo, ako volite Sudoku
Worms- već navedeno
THTouch (0,99$)- poker, jednostavan i jeftin. Ima autosave opciju, sve je pregledno i jasno. Meni se čini najbolji poker na iPhone- u.
Pi Cubed (9,99$)- napredan kalkulator, trigonometrija, logaritmi, eksponenti..., "sve živo" ima. A jednostavan je za korištenje, možete upisivati razlomke, korijene iz razlomaka... Ma, stvarno sve možete upisati.
Post dobio aplauz od KillaOR