Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Vozaćka dozvola/polaganje.

291 pregled · 2 odgovora · otvorena 10.06.2012. u 23:15

Pozdrav,

Ovako tražio sam i po gamersu i savjetovao se sa prijateljima pa mi baš nisu odgovorili u potpunosti sve. Tražio sam i po gamersu ali nisam našao adekvatne odgovore. Nadam se da će se neko javit koji je već polagao vozaći ili neko ko je upućen u sve ovo.

Zanima me sljedeće : koliko treba novaca za polaganje ( prva pomoć, testovi, vožnja ) ili šta već još dođe.

Koliko traje sve to polaganje ( 1 mjesec, 2 mjeseca )

I koje sve imaju te škole za vožnju
Sve traje neka 2 do 3 mjeseca! Najvise ubijaju casovi voznje. Znaci zakonski moras odraditi 35-40 casova. A dnevno samo 2! Znaci na to izgubis cca mjesec dana. Onda moras cekati da se skupi dovoljan broj ucenika za testove, pa za prvu pomoc. Nemoze vas 5 raditi, mora biti 20+! Onda moras cekati vozacku nekih mjesec dana.

Znaci procice ti 3 mjeseca od dana kad si upisao do dana kad dobijes vozacku, pod uslovom da sve polozis u roku i iz prvog puta!

Cijena polaganja je oko 1200KM. Suma sumarum svih troskova, pod uslovom da sve prodjes iz prvog puta!

Post dobio aplauz od KillaOR

MorgaN je napisao/la:
Sve traje neka 2 do 3 mjeseca! Najvise ubijaju casovi voznje. Znaci zakonski moras odraditi 35-40 casova. A dnevno samo 2! Znaci na to izgubis cca mjesec dana. Onda moras cekati da se skupi dovoljan broj ucenika za testove, pa za prvu pomoc. Nemoze vas 5 raditi, mora biti 20+! Onda moras cekati vozacku nekih mjesec dana.

Znaci procice ti 3 mjeseca od dana kad si upisao do dana kad dobijes vozacku, pod uslovom da sve polozis u roku i iz prvog puta!

Cijena polaganja je oko 1200KM. Suma sumarum svih troskova, pod uslovom da sve prodjes iz prvog puta!
Ili ako imas stele brate da to sve zavrsis u nekoliko dana 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.