Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gba back?

3.232 pregleda · 46 odgovora · otvorena 21.05.2012. u 00:32

Je l' mi se čini ili je ovo gamers sebi doš'o konačno?
Refresham 20ak puta i radi; I was like WTFLOLSHITFUCKOMFGTROLOLOLOLOLJUMPHIGHANDDROPDEADGETUPANDROFL

Muštuluk hoću aplauz za prvo dizanje tema nakon problema :D

Btw ne kantajte temu, neka je, čisto da se malo opustimo nakon ovoga. Tema je spamersko-informativnog karaktera. :D

Ja odeh da spavam, vi uživajte refreshajući gamers i spamajuć'.
Imate lijepi pozdrav, vidimo se sutra na mixevima hahahaha :D
MJENJAJ SLIKU DANAAAAAAA HUEEEEEEE

nadam se da ce prestat debilni ddosovi !
mr. amaru dugonji crkla napojna
Mandriva nije izdržao

Nadam se da neće biti više problema
Ja baš konto otvoriti temu
- Yipi kae yey motherfucker

BOTNET down
I koja je poenta DDOS-anja Gamersa ? Ljudi bas nemaju nista pametnije radit' u svojim pateticnim zivotima ?!
Hvala bogu
Mislim da mu je bU j**o znanje
jarane, ejbote kupus rodjo, ja danas uso, kad ono 25 clanova online. koji q reko ovo, kad nakon refresha, skontam ddosaju opet -.-'
E ima hajra od DDosa gamersa ne idi ne pitaj, samo da mi je znati ko se time bavi da mu medalju posaljem.
GJ sace zaspamat svi po redu na moj F.A.Q. XD Nego ajmo ni kafu u coffe shop ?

btw. ZES

- Zabranjeno je obicnim korisnicima dizanje bilo kakvih contesta, raznih mixeva i tema koje u nazivu teme imaju gamers.ba (g.ba), bez konsultacije sa GLOBAL moderatorima. Memberi će biti kažnjeni gagom od 7 dana i opomenom.

Sta reci koju poruku poslati
Konacno
Pojma vi nemate!
n3xu5 je napisao/la:
I koja je poenta DDOS-anja Gamersa ? Ljudi bas nemaju nista pametnije radit' u svojim pateticnim zivotima ?!
Poenta .. jer je Gamers.ba digao svoj server , neplaca " njima svoje usluge " + samostalni su itd ;]

Pokusavaju i sjebat servere i sve ostalo , tako da .. nije ostalo na svemu ovome :]

Treba je**t majku Igiju , pa ce biti bolje
Jesu ljudi bili napali haos

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.