Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Laptop previse zuji

182 pregleda · 9 odgovora · otvorena 25.04.2012. u 20:34

Prvo da vas pozdravim , odavno nisam dizao teme pa nemojte zamjerit ako bude kakvih fula .

Laptop hp Pavilion dv6 .

Odma da predjemo na stvar , kada pokrenem youtube na nekom od browsera odma pocne da zuji , a kada upalim CS da ne pricam . Znaci ako iko ima ikakav prijedlog dobro ce mi doci .

Samo da vas obavjestim da je temu digao moj mladji brat poznat kao Payne .
Očisti mu prašinu .
Rastaviš ga i polako i oprezno je čisti,uzimaj rukom ..
udaraj ga malo sakom ozb ne furam te

Post dobio šamar od KRYSTAL

UNSS je napisao/la:
Da nesto pokvarim da me stari malo izudara sakom :S
UNSS je napisao/la:
ahahahahhahahahahahhah cuj sakama , nemoj sakama ja sam nogama , ozb ne furam te

fragout je napisao/la:
ahahahahhahahahahahhah cuj sakama , nemoj sakama ja sam nogama , ozb ne furam te
Molim moderatora da ova 2 gore komentara od fragout-a i unssa da nagradis samarom .
zorrk je napisao/la:
Molim moderatora da ova 2 gore komentara od fragout-a i unssa da nagradis samarom .
ma sta ti molis

je napisao/la:
ne citiraj me reto, znam rodjaka kome je to pomoglo odma sam reko da ga ne furam sta se ti imas mjesat koji ku**c

Ljudi, većina koje ja znam nisu čisliti u kući laptope zato što su oni jako osjetljivi i možeš lahko pokvariti nešto..

Odnesi to ljudima u servis koji znaju i koji na kraju krajeva će taj posao najbolje odraditi..

Zuji vjerovatno zbog prašine ili što se neki ventilator sjebao, pokvario ležaj ili nešto slično.

Rado, ali zabranjeno..
KRYSTAL je napisao/la:
Ljudi, većina koje ja znam nisu čisliti u kući laptope zato što su oni jako osjetljivi i možeš lahko pokvariti nešto..

Odnesi to ljudima u servis koji znaju i koji na kraju krajeva će taj posao najbolje odraditi..

Zuji vjerovatno zbog prašine ili što se neki ventilator sjebao, pokvario ležaj ili nešto slično.

Rado, ali zabranjeno.. 8)
ovakve postove cjenim , pukni sebi aplauz :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.