Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Call of duty windows problem

91 pregled · 3 odgovora · otvorena 16.04.2012. u 13:59

Evo, ko mi otkrije problem skidam kapu jer kaj god da sam probao 0 bodova, a probao sam mnogo toga, pa krenimo s problemom:

Win7 je u igri, kada je: windows is not genuine onda sve na windowsu radi ko od sale, zna jedino koji put izbaciti iz Cod-a u windows samo screen i onda sam kliknem dole i vrati mi se screen , ali kada napravim Remove wat , windows we aktivira ali kada udjem u cod onda mi se nakon 5-10-15 minuta zmrzne cijeli PC i cuje se neko zujanje iz zvucnika. Isto tako probao sam sa activatorima, i niti jedan mi ne uspije aktivirat win osim remove wat, ali onda mi cod ne radi neggo smrzne cijelu igru , i cim restoram wat sve radi bez problema. Pa onda da vidimo tko zna rijesenje ovoga jer ja nisam uspio nis.
da da slika ti se ono bude freezana i zvuk samo zuji nesto, podesi u grafickoj opcije ove. Imao sam ija taj problem, stavi graficku na low sve
petrusic je napisao/la:
da da slika ti se ono bude freezana i zvuk samo zuji nesto, podesi u grafickoj opcije ove. Imao sam ija taj problem, stavi graficku na low sve
Nemoguce jer imam graficku Radeon HD 6870

Da ponovim, dogadja se jedino kada napravim remove wat ili kada regam windowse sa drugim alatima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.