Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Mousefix, problem windows 7,32bit

159 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.04.2012. u 21:58

Pozdrav,raja.

~ Imam problem odnosno pitanje,što se tiče Markc_windows7 mousefix, .
Naime,ova slika vam je sve objasnila tj ne razumijem koji je defoult mousefix i da mi neko objasni šta znači ovo 100/125/150/200% ?

Jel trebam aktivirat ovaj windows defoult da bi imao normalan odnosno standardni mousefix ?

ty unAprijed.
To 100,150 etc ti je velicina ikona na ekranu. Ne znam kako je kod tebe, moram da se podsjetim, bit ce edit. Ja mislim da ides sa 100%. A to windefalut nista

E gledaj ides desni klik, personalize. Onda dole desno ima display. I tu vidis velicinu ikona. AKo ti je 100% iskoristis taj win7 100 sto pise i to je to. Kada pokrenes mousefix, moras ici logoff racunara to da znas, da bi se on iskoristio u registry-u. To je to, sretno ♥

Post dobio aplauz od skile

Maribanana je napisao/la:
stani malo dat cu ti link

EDIT: eto imas jedan reg koji enabla i jedan koji disabla mousefix. Onda restartaj komphttp://www.gamebanana.com/cs/tools/717
Kraaaaaaaaalju ludi,izgleda da si ispušio jedan pa te drmnuo ne znaš šta pišeš. To je obicni cpl mousefix za Windows XP 32/64bit.

Ovaj MARKC jedino radi na windows 7 32 ili 64bita,zato me zanima šta je šta ovdje. Kod cpl mousefixa odnosno za XP ti je samo aktiviraj i deaktiviraj -.-

A ovdje milion nekih .regova ,sam ne znam šta stavit kontaš ? Pa tražim neko objašnjenje.
ENIKMA je napisao/la:
Kraaaaaaaaalju ludi,izgleda da si ispušio jedan pa te drmnuo ne znaš šta pišeš. To je obicni cpl mousefix za Windows XP 32/64bit.

Ovaj MARKC jedino radi na windows 7 32 ili 64bita,zato me zanima šta je šta ovdje. Kod cpl mousefixa odnosno za XP ti je samo aktiviraj i deaktiviraj -.-

A ovdje milion nekih .regova ,sam ne znam šta stavit kontaš ? Pa tražim neko objašnjenje.
objasnio sam ti gore -.-
insejn je napisao/la:
objasnio sam ti gore -.-
'Fala,nisam procitao ono dok nisam refresh stranicu. Skontao sam,probao 2-3 poteza i tntnt,working +D

ThenkJu veri mač . Fariis

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.