Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Steam scam obavještenje

562 pregleda · 32 odgovora · otvorena 12.04.2012. u 10:41

Ako vam neko slučajno na steamu pošalje da igrate neku esl ligu za njega, pa se morate verifikovati na http://esl-verification.tk/ [unijeti svoje podatke na steamu] nemojte pošto je to skamer. Par likova sa g.ba je skamao pa et da vam kažem samo.
IceWolf je napisao/la:
Prijavljen je hostingu, biti ce uklonjen u roku od 12h. A ko je na ovo nasjeo sam je sebi kriv, zaista. 100% je neko sa naseg sajta, mozda saznamo i tko ;)
Evo ja sam.
Kako ofirno
IceWolf je napisao/la:
Prijavljen je hostingu, biti ce uklonjen u roku od 12h. A ko je na ovo nasjeo sam je sebi kriv, zaista. 100% je neko sa naseg sajta, mozda saznamo i tko

Gj ajs.
SIMBA je napisao/la:

Gj ajs. :)
SIMBA je napisao/la:

Gj ajs. :)
Za to sam ja odgovoran, pogledaj malo sta pise, google je blokirao stranicu zbog phishinga iako je ukinuta (ko god da je prijavio hostingu).
dEJAAAN je napisao/la:
a ti htjeo mene da skamas?

o.O ?
Ne ja, nego taj ko je mene skamao.
keiz je napisao/la:
Ne ja, nego taj ko je mene skamao.
mislis lik koji je tebi uzeo steam?
ok onda..
dEJAAAN je napisao/la:
mislis lik koji je tebi uzeo steam?
ok onda..
Da
keiz je napisao/la:
Da
Keiz, nemoj me shvatiti pogresno i moderatori nemojte me ban.

Ali ako si pao na ovo, ocito si mentalno retardiran i vala treba da su ti ga ukrali. Zasto ne razmisljate? Toliko je ofirno. .TK domena na stranu, vidite koje detalje trazi? I vi to smatrate normalnim?
Extornia je napisao/la:
Keiz, nemoj me shvatiti pogresno i moderatori nemojte me ban.

Ali ako si pao na ovo, ocito si mentalno retardiran i vala treba da su ti ga ukrali. Zasto ne razmisljate? Toliko je ofirno. .TK domena na stranu, vidite koje detalje trazi? I vi to smatrate normalnim?
Bolestan, ne vidim na oči, tek ustao. Pa skontaj sam, i ja sam to sebi rekao kad sam kasnije shvatio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.