Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Da li je moguce unbanovat VAC ?

224 pregleda · 8 odgovora · otvorena 23.04.2012. u 15:05

Dobar Dan,

Danas dođem iz škole i sa rajom po fejsu. Krenem csa pritisnem play game, uđem kada ne mogu da se konektujem jer je banned vac. Kontam WATAFAK Pogledam u settings kada fkt banovan VAC. Steam sam trampio od jacky-a. Na steam nisam ušao 3puta od kako sam uzeo od njega jer zbog škole rijetko i kratko uletim na komp tako da steam 1001% nije reportan odkako je kod mene.. Pa najvjerovatnije da je steam bio reportan dok je još kod njega bio, te ga se on riješio tako što ga je "uvalio" meni. Ne flejmam momka al ako je znao da je reportan zašto je stavio da prodaje.

Pa eto da ne skrećem sa teme, da li neko zna da li se može unbanovati vac bilo kako , ako pomogne mogu mu dati 400 bodovan nije problem...
Nit' je ko koristio cheat na njemu, nit' sam igro nešto puno, ako odigram , to je gather neki, imaju anticheat. Steam je normalno bio kod mene 2 godine, ništa mu nije bilo.
http://www.gather.rs/members/abblle
Beslaga007 je napisao/la:
Jednostavno nemoguce, na steam stranici kazu da ni jednoj jedinoj osobi nisu skinuli VAC Ban.

Mada ti nevjerujem to za cheat jer si banovan na gather.rs
http://www.gather.rs/members/abblle

:-*
Aj majmune jel tebe ko šta pitao .... Zar mogu na ovom gamersu biti vako maloumni likovi svaka čast samo par likova

Post dobio šamar od Limmaa

Bio je poznat na gather.rs dok je navrtao chit neko vrijeme, vidim sada da je poznat i u vac banovicima
Lima je napisao/la:
Bio je poznat na gather.rs dok je navrtao chit neko vrijeme, vidim sada da je poznat i u vac banovicima :D
Jel tebe neko nešto pitao i što šamaraš kad sam mu poslao par linkova u pm kako je moguće ?

Post dobio šamar od Limmaa

Lima je napisao/la:
Bio je poznat na gather.rs dok je navrtao chit neko vrijeme, vidim sada da je poznat i u vac banovicima
Moderator i pametuje...

steam nemam 5dnana nisam odigrao 2 gathera samo a nisam ni ulazio na steam u 5 dana 2h proveo samo. Tako da ne komentariši stvari sa kojima nisi upoznat...
Ja koliko znam da se ne moze unbanovat posto su to skinuli, prije se moglo, sad nevjerujem.
abblle je napisao/la:
Moderator i pametuje...

steam nemam 5dnana nisam odigrao 2 gathera samo a nisam ni ulazio na steam u 5 dana 2h proveo samo. Tako da ne komentariši stvari sa kojima nisi upoznat...
Samo surovu istinu govorim.

To sto si ti banovan to me i ne zanima al u jednu ruku mi je i drago.
VAC ti niko nece skinuti i steampowereda.
Tako da pisi propalo.

Pa sta ako sam moderator ne smijem napisati tvoje greske.
Da te covjek pita da li si navrtao chit na rsu ti bi rekao da nisi normalno?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.