Dobar Dan,
Danas dođem iz škole i sa rajom po fejsu. Krenem csa pritisnem play game, uđem kada ne mogu da se konektujem jer je banned vac. Kontam WATAFAK
Pogledam u settings kada fkt banovan VAC. Steam sam trampio od jacky-a. Na steam nisam ušao 3puta od kako sam uzeo od njega jer zbog škole rijetko i kratko uletim na komp tako da steam 1001% nije reportan odkako je kod mene.. Pa najvjerovatnije da je steam bio reportan dok je još kod njega bio, te ga se on riješio tako što ga je "uvalio" meni. Ne flejmam momka al ako je znao da je reportan zašto je stavio da prodaje.
Pa eto da ne skrećem sa teme, da li neko zna da li se može unbanovati vac bilo kako , ako pomogne mogu mu dati 400 bodovan nije problem...
Danas dođem iz škole i sa rajom po fejsu. Krenem csa pritisnem play game, uđem kada ne mogu da se konektujem jer je banned vac. Kontam WATAFAK
Pogledam u settings kada fkt banovan VAC. Steam sam trampio od jacky-a. Na steam nisam ušao 3puta od kako sam uzeo od njega jer zbog škole rijetko i kratko uletim na komp tako da steam 1001% nije reportan odkako je kod mene.. Pa najvjerovatnije da je steam bio reportan dok je još kod njega bio, te ga se on riješio tako što ga je "uvalio" meni. Ne flejmam momka al ako je znao da je reportan zašto je stavio da prodaje. Pa eto da ne skrećem sa teme, da li neko zna da li se može unbanovati vac bilo kako , ako pomogne mogu mu dati 400 bodovan nije problem...