Diskusija
LoL = Heroin
589 pregleda · 32 odgovora · otvorena 08.04.2012. u 21:50
HAhahah e boze sacuvaj. Zato djeca imaju problema sa porodicom zbog ovakvih ljudi. Ko dole u Kini kaze cs izaziva preagresivnost, pa djeca napadaju ljude, nesto... Smijesno. Po meni ovi ljudi imaju opsesivno-kompulsivni poremecaj medjumozga. Svi su im centri pobrkani. Oni su na drogama, a ne mi. GAMERS REVOLUCIJA !
Zato ga i ne igram.
Ipak cs bolji , hahah
bože sačuvaj, mene je brzo smorila
Što reći ?
- Znao sam da izađem u grad, vratim se, krenem da igram “LoL” i tako do 4-5 sati ujutru. Onda kad svane legnem, pa kad ustanem, opet igram igricu. To je bila moja svakodnevnica dosta dugo – priznaje A.H i dodaje da je bukvalno u tom periodu menjao dan za noć.
Pazi ovo hahah
Pazi ovo hahah
Ma hajde dok je igara i ljudi koji hoce da budu u centu paznje uvijek ce igra biti = Heroin.
Uostalom i ovi sto su sad izvrsili istrazivanje i tako imali su u svoje vrijeme heroin. Ne igram LoL nesto previse cisto kad mi je dosadno. WoWa sam igrao , CS-a igrao i sta propustio sam 10 subota da se napijem -.- (nisam nista propustio)
^^
Uostalom i ovi sto su sad izvrsili istrazivanje i tako imali su u svoje vrijeme heroin. Ne igram LoL nesto previse cisto kad mi je dosadno. WoWa sam igrao , CS-a igrao i sta propustio sam 10 subota da se napijem -.- (nisam nista propustio)
^^
Čista glupost, to sve zavisi od osobe do osobe.
I ja sam se bio navukao, pa prestao lako.
I ja sam se bio navukao, pa prestao lako.
A onde slike tekkena
Sto se tice "ovisnosti", mislim da je Dota 2 gori heroin.
Igrao sam i LoL, mada me i nije nesto zaintigrirao.
Igrao sam i LoL, mada me i nije nesto zaintigrirao.
Ma sve zavisi od osobe do osobe,ja npr igram lola evo vec godinu i odigram ja skoro svaki dan nekolko game-ova,ali u svakom trenutku se mogu odvojiti,npr kad me prijatelji zovnu napolje ja necu sekunde razmisljati..Ali dobro mozda neko ima kome je ovo ko heroin
Ovo je ona stranica gdje raja pisu provale, tipa: muskarac uspio otkopcati grudnjak djevojci jednom rukom ili student zaista poceo uciti od sutra? 
Djeco sta vam je, malo ozbiljnosti :F

Djeco sta vam je, malo ozbiljnosti :F
ja sam se jednom navuko na heroin i nikad vise
HAHAAHAHAH e ne vjerujem, gdje ces se na LoL navuci
hahahahahahahahha. Evo puk'o mi LoL upravo,
Taman ubijam sa Lulu i ovaj belaj
Morao sam ovako slikat, nece mi na W7 printscreen
Taman ubijam sa Lulu i ovaj belaj

Morao sam ovako slikat, nece mi na W7 printscreen

neko mi je stavio drogu u heroin
spY je napisao/la:
neko mi je stavio drogu u heroin

Ontopic: sve od pojedinca do pojedinca.
Cuj Heroin hahahahahhahahahah
:D nemogu da vjerujem !
:D nemogu da vjerujem !
Ne znam šta da napišem, a de ne opsujem
Ne morate me citirati al' lol je losa kopija dote, vidi se sve po herojima
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.