Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Refund

219 pregleda · 10 odgovora · otvorena 18.04.2012. u 15:11

Dobar dan dobri ljudi :D

Naime , refundao sam par heroja prije par dana i za te refundane pojene sam kupio noctourna. Odmah sutra sam ga refund jer mi nije bilo zanimljivo igrati. Zanima me jeli ima neki cooldown il odredjeno vrijeme koje moram cekati da ponovno refundam jer mi vec 1 dan ne dolaze pojeni. Hvala unaprijed :)
nisu pojeni , nego poeni , drugo imas pravo samo 1 da uradis refound i mozda ti odobre drugi put , nije support sluzba riota emisija ispuni mi zelju , nemoj se zalijetat pregledaj spotlighte pa onda kupi champa

Pozz
Sauronnnn je napisao/la:
nisu pojeni , nego poeni , drugo imas pravo samo 1 da uradis refound i mozda ti odobre drugi put , nije support sluzba riota emisija ispuni mi zelju , nemoj se zalijetat pregledaj spotlighte pa onda kupi champa

Pozz
Samo 1 u lifetime il ?
Možeš samo 3 stvari refundati na jednom acc-u koliko ja znam(tako sam i ja uradio)

Ne mogu da vjerujem, kupuješ champione, pa ako ti se ne svidi uradiš refund :S Probaj malo vježbati, ni sa jednim championom nećeš iz prve naučiti igrati
Nocturne je prejak champ, ja sam odigrao sa njim oko 50 rankeda , obicnih ni sam ne znam koliko sve idem JUNGLE , dakle po meni je jedan od najjacih junglera, uzmes LIFESTEAL prvo , pa skupis ovaj build [ Boots [ Tabi ili za Resist zavisi od Champova na drugoj strani], Frozen Mallet, 2xBloodThristera, Wits of End, Infinity Edge. Po meni najjaci build dakle igras ga kao OFF TANKY lika. A sto se tice prodaje ja sam prodao Renektona dobio sam u roku od 15 h IP, a drugi put sam probao prodati NOCTURNOV skin FROZEN TANK zato sto sam odma nasjeo kada sam dobio RP kupio umjesto da cekam SALE . Pozdrav
Sauronnnn je napisao/la:

Pozz
Nije refound nego refund ..... Ccc ti naso nekog da ispravljas prvo pogledaj sebe...

btw : imas pravo samo 1 po 3 champa koja si u zadnjih 1 mjesec kupijo
Bettany je napisao/la:
Nije refound nego refund ..... Ccc ti naso nekog da ispravljas prvo pogledaj sebe...

Kupijo? Toliko o ispravljanju.

Stani na loptu, dobro razmisli sto zelis i tek onda kupi champa koji ti najvise odgovara. Ukoliko ti ne budu vratili poene, pokusaj ponovo slj. mjesec.
Bettany je napisao/la:

našao*
ispravljaš*
imaš*
kupio*

Ako si jednom poslao ticket supportu, da ti vrati JEDNOG championa, skin ili nešto drugo, onda imaš to pravo da uradiš još 2 puta.

U protivnom, ne možeš više refundati na tom akauntu.
Bettany je napisao/la:

Bettany ja mislim da ovo nije tema za tvoje javljanje i tvoje pametovanje, ipak ti stalno obećaješ neke nagrade, a ustvari si obični skamer Bolje da zamoliš administraciju da ti obrišu acc., ionako si bespotreban.
amsi je napisao/la:
Bettany ja mislim da ovo nije tema za tvoje javljanje i tvoje pametovanje, ipak ti stalno obećaješ neke nagrade, a ustvari si obični skamer Bolje da zamoliš administraciju da ti obrišu acc., ionako si bespotreban.
Je**m li ti umrle

Post dobio šamar od BXM

Bettany je napisao/la:
Je**m li ti umrle
Znaš koliko mene sikira to što neki balavurdan dođe i psuje ovdje ? Na nižoj si razini, dijete Još moraš učiti.

Post dobio šamar od BXM

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.