Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gdje su moderatori?

1.739 pregleda · 60 odgovora · otvorena 26.03.2012. u 18:30

Heii;

Evo prije par dana primjetim forum prazan što se moderatora tiče, većina podforuma nema moderatora a i ima likova koji su sa admina spali na globale. Htio sam već ranije dići temu al sam htio sačekat da neko ranije digne, al eto izgleda da se raja boji dići temu.

Volio bih da neko iz više administracije koje upoznat sa ovim da nam bar objasni o čemu se ovdje radi i zašto su mnogi izgubili pozicije.

Ako tema smeta feel free to delete.
Po mom mišljenju, ovo je miješanje u "više" stvari, ali eto kad su moje kolege ostavile temu neka je. Većina modova je poskidana zbog neaktivnosti, a iskreno ja bih nekoliko modova, odnosno jednog do dva moda "unaprijedio" u poziciju gmoda. 
Dolazi moje vrijeme
Sirutka je napisao/la:
Onda bi pola gamersa otislo ako bi tako bilo, realno ovdje je vecina zbog toga da postane moderator pa global pa da zaradjuje milione kao administrator  

Daj ba sta vam je vise, ovo je internet nije ril lajf pa da se koljete za moderatora.....

@
Unblock?
Nabroj mi 10 likova koji evo istog trena mogu preuzeti poziciju moderatora, a da se za te likove moze odmah reci: "Ma ja, ti si odlican. Upadaj u administraciju". Ne mozes. Ne moze niko. Takvih likova nema 

Sad je na ovoj visoj sili da izabere likove od kojih ce (Fun fact:) barem dvoje-troje zloupotrijebiti pozicije.

Post dobio aplauz od skile

simba je napisao/la:
Po mom mišljenju, ovo je miješanje u "više" stvari, ali eto kad su moje kolege ostavile temu neka je. Većina modova je poskidana zbog neaktivnosti, a iskreno ja bih nekoliko modova, odnosno jednog do dva moda "unaprijedio" u poziciju gmoda. 
Zar je i mene ta "neaktivnost" uhvatila ? 
torQ7u je napisao/la:
Zar je i mene ta "neaktivnost" uhvatila ? 
Nisam nikog pojedinačno izdvojio. Ne znam ni kome je koji razlog skidanja pozicija, ali uglavnom je taj. 
simba je napisao/la:
Nisam nikog pojedinačno izdvojio. Ne znam ni kome je koji razlog skidanja pozicija, ali uglavnom je taj. 
Ne znam ja, zato i pitam 

Jer "neaktivan" sigurno nisam bio 
Cloud je napisao/la:
Nabroj mi 10 likova koji evo istog trena mogu preuzeti poziciju moderatora, a da se za te likove moze odmah reci: "Ma ja, ti si odlican. Upadaj u administraciju". Ne mozes. Ne moze niko. Takvih likova nema 

Sad je na ovoj visoj sili da izabere likove od kojih ce (Fun fact:) barem dvoje-troje zloupotrijebiti pozicije.
Naravno da nema, nisam ni napisao da ima 

Tako je kako je, Neki novi klinci dolaze......
- Morate shvatiti da se i nema vremena , većinu je stisnula škola , većinu fax , a neki su jednostavno batalili sajt i okrenuli se stvarnom životu . Ali tako je , kako je ...

Polako , sve će to doći na svoje , ima finih kandidata za administraciju , samo da se ugrabi malo vremena ! 
zhady je napisao/la:
- Morate shvatiti da se i nema vremena , većinu je stisnula škola , većinu fax , a neki su jednostavno batalili sajt i okrenuli se stvarnom životu . Ali tako je , kako je ...

Polako , sve će to doći na svoje , ima finih kandidata za administraciju , samo da se ugrabi malo vremena ! 
bas me interesuje koji su to kandidati (ozbiljno) 

Slobodno napiši na temi sa podforumom, pa ćemo vidjeti.

btw, Sir_Whinesalot (megamix) objasni.

ps. Sire promjeni nick, nemoj da ga ja mijenjam  Ne zna niko izgovoriti, a Bgm ni napisati.
Ovdje kako se ko javi, aludira samo na sebe da bude mod. Hajde ako ćemo tako, ja mislim da imam odlične predispozicije za Globala. Ko se slaže nek thumbs up! 
simba je napisao/la:
Ovdje kako se ko javi, aludira samo na sebe da bude mod. Hajde ako ćemo tako, ja mislim da imam odlične predispozicije za Globala. Ko se slaže nek thumbs up! 
//Thumb down\\

Pogodi šta , svi žele global moda , zeleni bar u cijeloj mahali kralj to je sada nova G.ba moda .
742 je napisao/la:
//Thumb down\\

Pogodi šta , svi žele global moda , zeleni bar u cijeloj mahali kralj to je sada nova G.ba moda .
11-ta mi bila presudna u njoj naučio hodat i pucat.

double kill na mix-u rekao sam sebi želim igrati za SK

41507i sam čuo za g.ba u to sam ubjedio i vlexa

on mi je bilivao pa dao moda

(jao koje sranje  )
Samo ne znam zasto je torQ7u izgubio moderatora.
@skile znam ja 
Smije li ko samnom stasnet na sake?
Otego se ovaj gag,nikad da prođe.Bio bi red da i ja napišem svoje mišljenje pa kako je da je.

Čitao sam sve postove iznad,neki su u pravu neki nisu(moje lično mišljenje)

Iskreno ne uvlačim se u "prkno"(halal na izrazu) al neki nisu zaslužili da im se skine mod.Prije svega "torkuta" .AKo se iko trudio onda je on(bar za svoj podforum - ostali manje više ,između ostalog Lima)

Skile je bio admin pa nestade,ne znam što i ne zanima me ali mislim da je on trebao ostati na tom mjestu.

@ : Simba : Konkretno se prijavljujem za moda jer sumnjam (znam) da neće biti konkursa za moda uskoro kao ni ništa od novg kodiranja.(da ne bude zabune podforum : Konzole(opcenito ps2 nitendo itd)

Još jedna primjedba i molio bih da se uvaži : Brate vlex ako čitaš ovo , ako te ko čovjek nešto pitam onda brate i odgovori mislim da bi bio red i to treba da bude slika jednog admina.

Eto onako ukratko , možda bude šamar ali Bože moj,svako ima pravo na misljenje pa i da je od go*ana mora da se poštuje. Hvala - do slušanja. Pusa . ♥
skile je napisao/la:
bas me interesuje koji su to kandidati (ozbiljno) 

Slobodno napiši na temi sa podforumom, pa ćemo vidjeti.

btw, Sir_Whinesalot (megamix) objasni.

ps. Sire promjeni nick, nemoj da ga ja mijenjam  Ne zna niko izgovoriti, a Bgm ni napisati.
- rLOVEution , jest da je banovan , ali za moj pojam , on je baš vrijedan jedne moderatorske pozicijie . Pogledaj malo njegove teme , sve će ti biti jasno ...

Ovo je moje mišljenje , što ne mora da znači da sam u pravu ili nešto slično ...
zhady je napisao/la:
- rLOVEution , jest da je banovan , ali za moj pojam , on je baš vrijedan jedne moderatorske pozicijie . Pogledaj malo njegove teme , sve će ti biti jasno ...

Ovo je moje mišljenje , što ne mora da znači da sam u pravu ili nešto slično ...
Brate, ni godinu nije na forumu. 
Volim sto vecina zivi u neznanju!:D
MorgaN je napisao/la:
Volim sto vecina zivi u neznanju!:D
Sta stasnet na sake, gore si napisao smije li ko samnom stasnet na sake  : ?
Ako je iko zaslužio moderatora onda je to brick..

Limu za globalca, skile za admina.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.