Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija]Kuda ide ovaj svijet

876 pregleda · 40 odgovora · otvorena 17.03.2012. u 02:38

Pozdrav. Svi smo svjedoci koliko je zatupio danasnji svijet, koliko su djeca glupa , cure , mi , pa bas svi .
Sve moguce je otkriveno sto se tice fizike, hemije itd. Kuda dalje da napredujemo , opipljivi hologrami ? Ne bi islo.

Bas sad gledam na facebooku , koliko to mogu biti glupe cure, znaci , svaki se slobodan momenat provodi u slikavanju portreta za facebook .
Pa nije ih niko zeljan , kako to one misle. 70% Muske mladje populacije takodjer se pretvara u douchebagove/dzibere , znate na sta mislim , ne mislim na muziku i slcno , nego na nacin ponasanja.

-Djeca nisu zadovoljna s onim sto imaju , klosarstvo je postalo vaznije od skole i buduceg dobrog zivota.
-Prica se samo kako se pilo , kako se dobila dvica , kako se padalo na godinu , a ako spomenes da si prosao s 5 , smiju ti se , pa recite vi meni ima li to smisla. Kuda svi mi idemo .

Najveci izvor svih tih gluposti su po meni Americki Filmovi i naravno izvor svih zala i gluposti Facebook.

Da se bacimo malo na americke filmove.

Svi se rade u jednom okviru , bez obzira na zanr, mora postojati barem jedan Good Oll' American Govor , kao neki inspiracioni govor koji ce ljude inspirisat. Oni su te govore sveli na nivo neandertalca i motivacije takvih .

Postavili su gornju granicu naseg razmisljanja na te govore .
Onda srednja skola , popularnost , "tulumi" kako to prevode , kuce one americke , crvene case .
Onda kao dodje covjek usuti masu naroda i pocne ih sve kao telad nagovarati na nesto svojim "motivacionim govorom" .
Americki filmovi su postali sabloni ponasanja i zivljenja naroda , smanjivsi njima inteligenciju za 50 - 80% .

Facebook , mjesto za samopromociju novopecenih prostitutki i "futbalera" hahah , kad cujem rijec futbaler, ono dolazi na poligon , kaze nekom slabijem "Hajde mali ti na gol , mrs" . Ono dolazi , utrpane carape u trenerku , dole zelene "poligonke" kao neki nike . I djecak se pokorava i ode na gol . Zasto ?
Zato jer je necija glupost prevelika da se s njim raspravlja , neko bi to mozda rijesio i na malo vise inteligentan nacin , ali jedini nacin tog "futbalera" je psovanje i tuca. Ne vrijedi se ni truditi . Sve su to neki facebook "Smekeri" , "Pijanci" , "Bad Boy-evi" . Sva glupost se kupi tu .
Cure , sve se lagano pretvaraju u kurabe , malo pomalo , ostalo ih je malo finih , a sve ostale , samo neka je stavit sto vise svojih slika , Iznad naravno stihovi neke debilne gay pjesme ili nesto "***Mi smo ruZhnEEE *** da bi im ljudi likeovali slike .

-Like , danasnja valuta za koje se daje sve od pi*ke pa do prodaje svojih ideala , morala kojim smo punjeni od pocetka zivota.
Pouka danasnjih mladih ljudi je ono sto mogu izvuci iz americkih filmova : Budite klosari , j**ite se po "tulumima" , budite popularni u skoli, a bit ce zivot kasnije.

Onda gledam na MTV neko sranje sweet 16 :S , dobi curica AUTO za rodjendan znaci AUTO JE*ENI , istom poce plakat , ja sad kontam , drago joj , kad ono kaze pi*ka vam materina , unistili ste mi zivot , uzeli ste crnu boju , ja sam htjela sivu , kaze mrzim vas i pobjeze dole .
Tu vrstu treba istrijebiti i ostaviti na svijetu samo pametne , ali ne , sluze i oni nama za nesto . haha.

Pa sta mislite zato ko ce raditi sve fizicke poslove , kome bismo placalli kasnije za sex ako nema takvih cura , ne mozemo svi bit pametni (ne govorim za sebe , i ja sam konj zivi , al trudim se sto vise mogu) , mora neko imati i drugu ulogu , koju se trudi da ostavi u pogonu , da ne unisti reputaciju takve glupe osobe .

Zanima me sta vi mislite , kuda sve ovo ide i kakav ce svijet biti za 20 - 30 godina, da li ce svijet biti pametniji , gluplji ili nesto trece cak?
.

Cudno je malo sto mi je naumpalo da ovakvu temu napisem u 3 ujutro , ali bilo bi mi zao da neko kantira ovu temu u koju sam ovoliko trosio tastaturu .
Vrijeme u kojem živimo toliko je nezahvalno da čovjek poželi da se nije ni rodio, ili bolje da se rodi u neko drugo vrijeme i drugi put, i to samo zato što u ovom vremenu nema dovoljno ljubavi i razumjevanja za ljude .
Čovjek uludo troši svoje dragocjeno vrijeme kao da ima dva života, jedan da griješi a u drugom da ispravlja pogreške.
Dan za danom čovjek gleda kako njemu draga stvorenja umiru,pa ipak se ponaša kao da sam nikad neće umrijeti.
Ne želi da shvati da život poslije rođenja tek počinje, i itekakvo je blago onom ko ga zna cijeniti, a još ako smo pri tom i ispunjeni ljubavlju,iskrenošću,radošću, zadovoljstvom,smirenošću , i onim što nam je najpreće -zdravljem.
Često zamišljamo da je sreća negdje drugdje i život potrošimo u besmislenoj potrazi za nečim što nas u konačnici i ne usreći.
Lutamo preskačući od jedne do druge mogućnosti poput pčele, s cvijeta na cvijet, a da niti na jednoj nismo osjetili treptaje naše duše, kao da za to nismo imali vremena - žurilo nam se, a sreća nam je poput pijeska curila kroz ruke.
Prekasno shvatimo da su nam uzalud velike kuće, skupi automobili, skupi parfemi, ljetovanja po najekskluzivnijim destinacijama, sve je to izmaglica pravog života.
Čovjek se opušta u vješto izmišljenim životnim putovima i, kada jednom bude kasno, kada zatvorenih očiju pred vlastitim promašajima dočeka zrelu životnu dob, odjednom shvati da je prekasno za novi početak.
Shvati da je ustvari život prošao negdje mimo njega ni ne okrznuvši ga. Kraj je tu, možda već proviruje iza prvog ugla.
Nema načina da ukradete od prohujalog vremena ni jednu jedinu sekundu , niti da vratite jedan jedini trenutak koji ste mogli provesti pametnije i sretnije .
Može vam se pričiniti sunce, može i duga, i radost može, možete pomisliti da je vaš uspjeh potpun u novom autu, kućerinama koje već odavno ne služe ničemu, jer vam je previše i ljetna kuhinja napravljena uz nju u kojoj i onako provodite najviše vremena. Ako se pak okrenete sebi, vidjet ćete osobu kojoj osim tople riječi i prijateljskog osmjeha više i netreba ništa. Zagledate li se malo oko sebe možete vidjeti mnogo ljudi koji imaju prazne džepova, ali ipak uspravno hodaju ovom čaršijom.
Njihova radost u neimanju mnogo je veća od vašeg privida sreće u materijalnom bogatstvu. Jer oni imaju čaršiju. Imaju prijatelje. Imaju dušu. Nisu imali pare za velike kuće, za "bjesna" auta, za skupa ljetovanja. Njihov je novac ostao u fildžanima kahve, ispijenim s prijateljima, s kojima su poslije čekali svanuća po bosanskim merajama, radujući se svakom novom danu.
Neki su mislili da je to uludo utrošeno vrijeme, zaboravljajući da više vrijedi čašica razgovora sa prijateljima od zlatne čaše koja nijemo stoji u skupocjenom regalu.
Ako nam život omogući da naša ljubav prema ljudima ovlada nama, jednom, na kraju puta, možda možemo očekivati da bar umremo sretni.
U suprotnom bolje se ne okretati iza sebe jer osim lažnog privida sreće vidjet ćete samo sjenku prolaznosti i promašenog života.

Post dobio aplauz od BLAZZE

Ali stvarno kad malo bolje razmislis sta se sve desava oko nas... Malo prij je jedan dobro napisao sve se to vrti oko face-a, i ne znam ti ja sta ajde idemo se vidjet na skype-u umjesto da se idemo druzit uzivo ili tako. Bas gledam neki dan meni je taj faceook leglo razno raznih tucnjava evo neki dan se neke cure potukle ispred skole gdje ja pohadjam a razlog tome je bila provokacija i upucavanje preko facebooka. Moje misljenje je da bih mozda moglo biti bolje, ali kako nas kradu u drzavi stvarno ne znam. Svi nesto kukaju da nema posla, da nema necega, a kad malo prolazis gradom to se sve voze neka novija auta grade se kuce, a sve se nesto nema. Pa mislim ko tu koga... Danasnja mladez to se sve tako izbezobraznilo nesmijes mu nesto krivo rec ili ga pogledat u lice to odmah bih se htjelo tuci, pa stanite malo nije sve u tucnjavi...

Imam jos toliko toga za napisat ali stvarno ne mogu sada ubediraju me takve stvari...

Post dobio aplauz od BLAZZE

Prvo , tema je jako dobra i svaka cast.
A inace o ovome ima dosta da se pise , ali kad si se vec dotako facebook-a , da i ja koju prozborim o tome. Ja kad vidim djecu od 9 i po godina na facebook-u tacno me neki srklet uhvati , i to jos kazu moji drugovi su zahtijevali da ja svoj profil vratim jer sam im falio.Ja ga licno koristim samo po potrebi da se cujem sa familijom koja nije iz Sarajeva.Ali onda ja dodjem u skolu i dvojica jarana pricaju , posvadjali se , i govori ovaj jedan , "izbrisacu te iz brace na facebook-u" , ja licno nisam mogao da vjerujem , kako su sad prijateljstva providna.Ali i kad se kaze da je prije bilo bolje , sad to je relativan pojam, ja licno mislim da su danasnja vremena mnogo bolja ali takvi ljudi ih cine gorim.Opet s druge strane meni je tek 16 godina , tako da ja nisam sposoban da raspravljam o tome.Sto se tice filmova ja nema koji film nisam pogledao , ne osjecam se zatupljenim , tako da je to samo stvar licnosti, i svake individue zasebno.Ali opet na kraju krajeva BITI CE BOLJE , MORA DA BUDE BOLJE!
Krajem XX vijeka i početkom XXI vijeka, u pubertetu dječak je razmišljao malo o curama, ali one su ganjale već tada starije momke, i na dvije stvari FUDBAL I GREŠKE. Kod curica, skupljanje salvetica i eto ti neki stariji momci. Danas je sve to obrnuto. Danas momci u dobi od 15-16 godina pijanče svaki dan radi neke CURE !? Zato što ona neće da bude sa njim i sl. ,a ustvari nisu svjesni koliko ljepših stvari mogu uraditi umjesto toga, i da će i ta ljubav doći vremenom.
A što se tiče facebook, većinom je sve rečeno. Ja ću samo navesti jedan primjer, FACE DJEVOJČICE..
Dolazim ja u školu i kaže meni drugarica: "Joj milje šta se desilo joooj!!!" - ja odgovaram zabrnuto: "Šta je bilo ? " - Ona odgovara "Ona je postavila pjesmu na fejs, ej ona, nikad nije i sad postavlja" Sva radosna ..

Ćus
Iskreno, ne zanima mene puno ovaj FB i tako ta sranja. Vidis neku "attention whore" i sta onda? Mozes samo dr**t na nju. Nit je mozes gdje izvesti nit bit normalno sa njom u vezi. A da ne pricam o Photoshopu i ostalim sranjima. Nekidan otiso da se upoznam sa curom nekom, nisam je poznat mogao (true story). Ja se zijanio kad sam je vidio Alahami ko da ima 50 god pa onu Lorealovu kremu koristila

Gdje svijet ide? U propast, ako mene pitas. Tj, ako se ne popravi ekologija i te stvari, do 2015 mi cemo svi bit mrtvi. Al u 2014 ce se svi preporodit i odjednom svi brinu o ekologiji i ozonu - kad im guzica u pitanju bude.

Hvala bogu, ni moji drugovi ne vole pretjerano FB tako da me ne zanima ocel ga srusiti ili ne. To je meni prvenstveno nacin da pozovem curu van. Nista vise ni ne ocekujem.
Ovo danas jednostavno sve granice prelazi.

"otkriveno sto se tice fizike, hemije itd. Kuda dalje da napredujemo"

-Nije tačno. Uvijek ima nekih intelektualaca koji će otkriti nešto novo, i u Teslino se doba mislilo da se sve otkrilo pa je čovjek struju izumio i uvijek je to tako bilo.
Problem je što mi ne (želimo) možemo naučiti ni ono što su oni otkrili a kamo li da nešto i sami otkrijemo.

Dalje što kažeš za Facebook, nije ljudi problem u Facebooku ako se koristi kao normalan čovjek. Šta sam ovim htio reći. Problem je što mi pravimo havariju od socialnih mreža. Pa facebook je socialna mreža, isto i kao twitter, isto kao i google+, i ostale, samo što je eto neko zapeo za facebook, pa se svaki dan milion kojekakvih gluposti smišlja.

Kaže nađi sebi curu? Odeš u kafić, to sve nešto otkačeno, retardirano, piju (loču), odeš u školu sve neka zaljubljena nevinašcad, i šta češ ti? Ne možeš normalne cure nać bolan, čast izuzecima ali ovo je fakat otišlo u herlać sve..

Od američkih filmova jedino one akcije gledam, i ako šta valja, ostalo Bollywood(indijski) filmovi, to su reć ljubavni filmovi, mada svi valjaju, ali eto ljubavni su ono nekako najbolji i najtužniji.

Kakvi bolan fudbaleri, imam ja takvih wanna be u razredu svom, ima 60 kg i 160 i misli on fudbaler, dođem ja, malo se ramenima gurneš, kaže faul, odma bogaraju, misle da češ se ti prepasti toga, HAH.

Što se tiče škole i mog prosjeka (4.7-, to je moje i što se kaže "svako za se travu pase". Vidjet češ kad za 5-6 godina posla bude toliko da će se raja ubijat, pa će reći oj jesam i glup što nisam nikad učio i sve to.. Moj stav je, u društvu normalno o svemu se priča, ali kad ja u kuću dođem, šta ću ja raditi to je moj problem, da li ću učiti ili sjediti na facebooku po cijeli dan - moj problem

I problem je što se tako živi do nekih 23-24 godine, sve se "prođe i isfura" i onda se lafo smiri, traži neku ozbiljnu vezu kao neko nevinašce koje nikad u njoj bilo nije.

Eto toliko
Kuda ide ovaj svijet?
Ne ide nigdje, vec se samo vrti oko svoje ose
Vjeruj, ja sam sebe smatram cudnim jer o tome razmisljam. Gledam danas, to su sve neki balavci, klosari, pun ih je grad. Hvale se time sto su nekog zboli, sto su se potukli, a ne razmisljaju sta ce od njih biti. U jednu ruku lijepo je tako "zivjeti od slave" ali dokle' vise ? Nase se drustvo truje bogaljskom djecom koja se ku**e po gradu (trenerka stil etc), idolskim kondukterima koji naplacuju kartu 25km strancima.. Politicarima koji ne znaju koji je glavni grad Kine, ljudi koji su u vrhu drzave su tri puta losji ucenici od mene bili u srednjoj skoli etc Onda eto, rekao si, djevojke su (cast izuzecima) sve gluplje i gluplje, gledam samo kako se ponasaju kada izadju. Sve male fufice... Ne znam sta da Vam kazem, ali se grozim nasim drustvom. (tema jeste stanje u svijetu, ali ja sam se malo okrenuo na nasu zemlju, nadam se da nema problema) ♥ insejn
Kao prvo super tema .. :)

Ovako :) .. Ja mislim da je danasnja omladina previse vremena provodi za racunarom, kao i ja sam. :) .. Svima nam je potrebno malo sporta, druzenja sa drugarima :) .. Mislim da je jedini krivac internet, ima i u tim filmovima nesto :) .. Al' opet.. Internet :/ ... Sjetite se samo kako je bilo prije 10-ak godina, svi lijepo fudbal, kosarka .. Drugari moji, maknite se od racunara i tv :D .. Izadjite napolje i zabavljajte se :D ..
Trenutno svijet ne ide nikuda, niti će za par godina krenuti na bolje. Kažu "svijet na mladima ostaje", ako je to istina svi znamo kakav će biti ovaj svijet. Djeca su glupa nenormalno, sve stavljaju ispred skole. Nije mi jasno što se ne zapitaju šta će biti sa mnom ako ne završim školu, ali kao što sam rekao glupa su pa im to i nije baš previše važno.

A za 20-30 godina ne očekujem ništa posebno. Samo će tehnologija uznapredovati do bola, a sve ostalo će ostati tu i tamo isto. Kao i danas svijet će biti pun guzonja, koje iako imaju sve nisu pet zadovoljni. Onda su tu njihova djeca koja će po rođenju dobijati auta, kuće i ostale zafrkancije. Problem nezaposlenosti neće biti riješen, bar u BiH dok ne dođe neko normalan na vlast.
Vladat će isti problemi kao i danas: socijalno ugrožene porodice, djeca bez roditelja,maloljetnička delinkvencija.....

Svijet je jedno lijepo mjesto, kao i ova naša mala zemlja, samo što mi svu tu ljepotu uništavamo našim glupostima
Naprotiv, dok je takvih kao ti svijet ce ici na dole. Bez uvrede naravno, ali razmisli malo. Imas 15ak godina i razmisljas o americkim zavjerama protiv ostatka svijeta, facebooku, filmovima. Zbog cega to?
"Ti ne znaš, da nikada više nećeš biti ponovo klinac, nikad toliko snova u džepu i taj divni inat!"
Niko nije rekao da ne trebas da prolazis peticom, ali ti si u petak, u tri sata, postavljao temu koja nije adekvatna za tvoje godine, dok su tvoji vrsnjaci, par godina stariji, mladji nebitno: bili u gradu, provodili se, bili sa djevojkom, spavali jer su umorni od sinocneg treninga, legli ranije jer razmisljaju o jutarnjem treningu...
Ako neces sada piti povremeno, izlaziti, ganjati djevojke, ubijati se od treninga, ili sta vec tebi pase, kad ces? Sta ces ti sutra ispricati svojoj djeci, kako si po cijeli dan sjedio pored kopmjutera, i razmisljao o boljem sutra? A da li ces postici to bolje sutra, naravno da hoces, ali da li ce biti bolje od ovoh gore navedenih? Cisto sumnjam! Zavisi sve od covjeka do covjeka, ali oni ce bar nesto moci ispricati sutra.
I jos jedno da napomenem. Vise volim vidjeti da je neko pijan petkom, potuce se, posvadja sa djevojkom i slicno. Nego ove narkomanske debilcice, koji se slikaju kako duvaju, kako su smotali i slicno, pa udju na sjatove i objavljuju to. Takodje nemam nista protiv trave, ali to sto oni rade mi je najvisi nivo retardiracije!

Razmisljaj o tome, i idi pikaj fudbal, basket... je***o te ovo
OBEY,OBEY,OBEY.... (sublimirajuca poruka).

E, ako si pao na ovu gore poruku, pasces i na sublimirajuce poruke iz filmova. A to je zato jer ti je psiha u ku**u!

Ne treba biti povodljiv, ne,ne! Bitno je izgraditi sebe kao licnost. Jacati psihu, prikupljati unutrasnju energiju! I ne trositi energiju na glupe stvari. planirati svaki korak!

Salim se!

http://www.youtube.com/watch?v=NT9qMTX6c9k

Slusaj trance, u trancu je istina! in trance veritas!

Ja sam u vasim godinama skupljao staklene flase da prodam i kupim gumenu loptu, da sa prijateljima mogu gOnjati po livadi. Vi imate skoro sve pogodnosti, jest da je nije bajno, ali je bolje nego sto je meni bilo kad sam bio vasih godina (mozda i koju godinu mladji).

Zivot je kucka, treba to nauciti.
Kakvo je vrijeme došlo nebi me čudilo da svane status: Trudna sam, lajk ako oces da rodim, coment da pobacim :S

Znanost se razvija, čovjek se razvija ako ne vjerujete pročitajte malo o indigo djeci, neki ce se prepoznati u njima. To su nova vrsta ljudi, napredniji su u emocionalno-duhovnom i intelektualnom smislu. http://hr.wikipedia.org/wiki/Indigo_djeca
Sve sto si rekao je istina, ali to je jednostavno tako i ne moze se mijenjati.. Vremenom se mijenja mentalitet ljudi, omladine, mijenjaju se "trendovi", obicaji i slicno.. Najvaznije je da si ti svjestan tih promjena, i da ukoliko su lose, ne prihvacas te promjene..

Pusti klosare, samoprozvane je***e, mangupe u osnovnoj, "koke" u srednjoj.. Ja sam malo stariji, pa ti mogu reci sta se desi u 99% slucajeva.. Svi ti ljudi su danas propali, mangupi sklapaju kraj sa krajem, "koke" vec imaju po jedno dijete i muzevi ih redovno udaraju A brate ti kad ulozis u sebe u obrazovanje, vozit ces neko auto pored tramvaja i svu tu raju gledati kako se gura u njemu, dok ti lagano uzivas.. Naci ces finu, odmjerenu curu i kasnije uzivati u njoj..

Najvaznije je da te zaboli ku**c za ostale ljude i gledas samo sebe
Najvise je kriv "Facebook" za to ja znam dok nisam bio sam registrovan na fb-u bio sam napolju ako ne bio sam na pc-u igro igrica... a sad cim ustanem na fb (jbo me on),
reko sam sebi obrisacu ga, ha ja al inace koristim ga samo za kontakt i chat,nesto kao msn samo sto ovi moji haveri zaboravili na old school i messanger ...
Nzm stvarno odakle da pocnem al evo pocecu od fb-a....na fbu svi su neki krimnalci sa pistoljima izbacene kajle ovo ono a kad ih sretnes u gradu torba na ledjima skolarac ne smije glavu da digne,cure sve neke nafurane sise izbacene guzice se slikaju na fejsbuku momci se kao mjenjaju na fejsu a uzivo grobare,onda stavljaju kao neke statuse pametne ovo ono a uzivo kontekst rjeci im je 10,iq ne prelazi broj patika msm stvarno....najzalije mi je tih sto zive od fejsbuka msm stvarno sta reci....
Najgore je sto se zapostavilo druzenje kao prije,nema vise sporta fudbala,kosarke,odbojke,nema vise setanja i zajebancije navece sa rajom u naselju i to...sad svi nesto samo piju tuku se ovo ono klosarluk i to....
Nemas vise sa kim da popricas o normalnim stvarima,da popijes kafu na miru msm stvarno propast ziva....Malo je onih pravih momaka i cura koji su normalni koji uce dobro u skoli i koji imaju vremena za normalno druzenje park svirke neke i to sa rajom......
Sve vise i vise je onih uobrazenih maminih i tatinih sinova sto se hase sto trose pare na sve strane sto im roditelji sredjuju ocjene dok oni klosare i razbacuju se parama,a neko ko uci i muci se gore prodje od nekoga al sta je tuje nemozemo mi tu nista kad je nasa vlast ministarstvo i svi nadlezni podkupljeni korumpirani i sve ostalo sto ide uz to....
Najgore je za posao,nemozes ga nigdje naci jer svi primaju svoje rodjake poznanike i one koji daju po 10 000km da bi dobili posao,a mi normalni sto smo ucili i borili se da zavrsimo skolu nemozemo dobiti posao,vec cemo raditi na gradjevini ili u nekom diskontu za 300-400 km sa kojim nemozes da prezivis jedan mjesec....nzm gdje ovo vodi...al znm iz prica i od prije da ovako nikad nije bilo,vraca se ratno vrijeme i stanje ljudi su bez posla nema se da se zivi bice svega....Bog sami zna sta ce biti za 20-30 godina,ko prezivi pricace....

Dobra tema pravo,odlicna je.....eto tolko od mene nije mi se dalo vise pisati...pozzz
Slazem se gore sa Philom, mislim da ovaj svijet nigdje ne ide i da je ovo sve normalno za nase vrijeme. Svako ce ti reci kako je priej bilo bolje jer uvjek proslo vrijeme je bolje od ovog. Isto tako za 40 godina kad budes imo' unucad (aBd) ti ces njima pricat kako si ti u njihovim godinama bio pametniji kako je tad bilo sve bolje. Eto pogledaj i sam, sigurno ti stari ili stara stalno pricaju kako su se oni bolje provodili u mladosti, a ti onda opet pitaj ako su ti zivi njihovi roditelji pa ces vidjet sta ce ti oni rec.
na Gamers.Ba reknes svoje misljenje i dobijes samara koje botine majko moja mila... nolajferi zivi...
Ma kakvi americki filmovi, kakav facebook. Ako to moze uticati na tebe onda je tvoja ličnost tako slaba da u život nikad ništa nećeš postići. Aproximativno, ja kad vidim da ova dječica bale za ovi klinkama sa grudima, dupetom to me zgrožava. Pa sama ta činjenica govori sve o njima. Svi kažu na mladima svijet ostaje, a šta ti mladi čine za svijet, čast izuzecima. Provede dane, mjesece na comp. umjesto da izađu napolje, upoznaju ljude vide šta ih čeka. A onda kada se završe škole pa vidi da tako ne može više, tad nastaju problemi. Nego da se vratimo temi, za mene je dosta i jedan miran, povučen, smiren života bez naglih pokreta. Treba sve to posložiti dio po dio da dođe sve na svoje. Danas, malo tko se okreće religiji, zabrovljaju na nešto veliko i veoma bitno. I to sve ulazi u obzir u ovo uopšteno pitanje. Roditelji crnče za svoju djecu i trude se da im sve naj obezbjede tu čine pogrešne poteze. I za kraj, VOJSKA. To je za mene jedan veliki minus što je došlo da izbacivanje vojske iz programa života, to je svako trebao da prođe da osjeti tu hladnoću i da krene u svoj put sa lahkim rana prošlosti. Cheers.

Samo djeca sa balkana koriste fb na ovaj način, svi ostali na svijetu ga iskorištavaju maximalno da unovče to.

http://9gag.com/fast#3334427
FB , FB , FB pa izbrišite ga više ako toliko serete o njemu , nikad ga nisam imao niti ću ga imati.Najzatupljenija stranica na svijetu , ali ste svi još tamo iako je znate sputavati.Mislim ne zanima me vaš život , nego čisto vam govorim jer pomalo smiješni ispadate.Što se tiče ovih frajera i ku**i - vidimo se za par godina !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.