Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 90 bodova

Facebook SMS code problem

156 pregleda · 6 odgovora · otvorena 30.05.2012. u 20:20

E ovako...
Imam problem sa facebook security codeom.
Jucer sam ocistio cookie's i sada mi trazi SMS security code koji bi trebao doci na moj mobitel (uvijek je i dolazio).Naravno, ovog puta ne dolazi nikakva poruka sa kodom tako da mi je fb account blockiran.

Ako se neko susreo sa ovim problemom (i rijesio ga) neka kaze, otvoren sam za sve prijedloge .
outside je napisao/la:
Znam i ja ukucati u google problem i copy/paste prvo sto mi izadje.
Da si malo bolje procitao, to je problem sa e-mail kodom, ne mobile .
Kako sam ja to riješio?

Otišao sam kod jarana, a kod njega sam prije ulazio na svoj fb profil tako da mi ne treba taj kod, i pod uslovom da on nije brisao cookies-e. Kad se uloguješ preko tog 'prepoznatog' računara, fb će te automatski pitati da li ti je poznat taj računar s kojeg si pokušavao ući, ti ideš 'yes' i to je to. Možeš bez problema onda ući na svoj profil.

Kada uđeš već na profil, isključi tu opciju za slanje SMS-a.

Hope da imaš neki prepoznati uređaj

Možeš i s mobitela to uraditi, za pola minute
420 je napisao/la:
Kako sam ja to riješio?

Otišao sam kod jarana, a kod njega sam prije ulazio na svoj fb profil tako da mi ne treba taj kod, i pod uslovom da on nije brisao cookies-e. Kad se uloguješ preko tog 'prepoznatog' računara, fb će te automatski pitati da li ti je poznat taj računar s kojeg si pokušavao ući, ti ideš 'yes' i to je to. Možeš bez problema onda ući na svoj profil.

Kada uđeš već na profil, isključi tu opciju za slanje SMS-a.

Hope da imaš neki prepoznati uređaj

Možeš i s mobitela to uraditi, za pola minute
Nazalost, nemam drugi prepoznati uredjaj tako da je ovaj problem jos veci .
Imao isti problem. Digao temu, ima i sada
Jedino rijesenje slanje slike pasosa
Moja preporuka, batali taj profil Pravi novi
Ja imam facebook od 2007 godine pa sam morao novi sada praviti. Ako sta rijesis javi i meni
evo ti moj broj posalji i moci ce

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.