Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] smoki xD

399 pregleda · 12 odgovora · otvorena 14.03.2012. u 20:05

Evo dvije slike sa nekim mojim radovima iz dva podrucija dizajna.

Jedan signature preview, njih 6, neke ste vidjeli, neke niste.

I jedan logo preview, radi se o vise logo radova koje sam uradio u 2012.godini. Svi predoceni radovi su uglavnom radljeni za 99designs, neki su donijeli pare, neki nisu.

Okvirne ocjene, komentari, vidimo se, ja sad odo xD
p.s. Klikom na ruku otvorit ce vam se slika.

SMOKI DEVIANTART ACC
Poprilično solidni radovi, svaka čast za uspjeh na 99 i eto samo tako.

Jedina zamjerka jeste font kod warcraft siga mislim da je moglo nešto bolje ali sve u svemu jaki radovi. 

Top znači prva " šaka " odlični radovi svaka čast sviđa mi se pogotovo ovaj prvi i treći , ostali su isto solidni ali ova 2 su mi nekako najbolji 

Sve lijepo uklopljeno , najvise mi se svidja ovaj warcraft 
prva saka je super ali brate ova druga 9-) 9-) meni su predobri ovi logoi znaci predobro samo nastavi ;)

Post dobio šamar od TRL

Svidja mi se jednostavnost i upecatljivost kod logoa , najvise onaj nerd station . I svi su ostali predobri. Sigovi su isto tako predobri . Flow , depth , boje , ma sve . Svaka cast.

Jednostavno umjetnost...

Da se ne peglam sa ovim zvjezdicama, šamar me slobodno. 

Post dobio šamar od TRL

dobar dobar, vidi se da si se potrudio, samo me interesuje, tko jos koristi sigove  ,
prekucao si ovaj fan art, mozda vec radis ali probaj sta fleširati 3d neke najvane spice i to, ne ogranicavaj se :*

gl hf kjzspjk ( jel ovo cit za gta ?  )
LavShinoda je napisao/la:

dobar dobar, vidi se da si se potrudio, samo me interesuje, tko jos koristi sigove  ,
prekucao si ovaj fan art, mozda vec radis ali probaj sta fleširati 3d neke najvane spice i to, ne ogranicavaj se :*

gl hf kjzspjk ( jel ovo cit za gta ?  )
Jašta pujdo, sa tim pravac džehenet haha 

@topic

Smoki je zakon!

Prezentacija nije loša, ali možda je to moglo ići više na bijeloj pozadini, pogledaj one ševine prezentacije 

Sigovi dobri, al' što Lav reče ko još to radi i koristi xD

Mislim da je ovaj text što pišem i suvišan, al' eto. Strašni radovi, od do, znači svaki!! nadam se da češ debelo unovčit ovaj talenat koji posjeduješ
Imaš potencijala za dobar rad, sretno u nastavku !

Post dobio šamar od aer0

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.