Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PiC]DuckZz vol.8

136 pregleda · 1 odgovor · otvorena 11.03.2012. u 14:25

Čao !!!

Evo osma po redu PiC tema od mene,tako da želim neke ocjene i komentare,ubrzo ću dignuti novu temu možda tokom sedmice jer imam još dosta slika ali nisam ih želio sve odjednom prikazati .

Sve slike su iz Holandije blizu mora,imao takmičenje dole pa rekoh da poslikam sve živo i mrtvo.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Direct link :

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Direct link :

Direct link :

Direct link :

Ocjene:

Ovu ocjenu mogu dati samo moderatori i izabrani članovi!

Prijašnje pic teme :
http://gamers.ba/trazi.php?query=PiC+DuckZz
Prve dvije slike neću nešto oštro komentarisati jer nisu nešto posebno, al zadnje dvije se stvarno vidi nešto spektakularno, prejake pozicije i svijetlost, boje su jako dobre jedino što mi se ne sviđa jeste to što si dodao lens flare, ako već dodaješ to, kad dodaš smanjiš na duplikatnom layeru opacity i staviš screen, pojačaš slobodno kontrast i ostalo, ako imaš na fotoaparatu mogućnost da dodaješ auto filtere to je super, moj ima i ima dosta dobrih boja koje su accepted sto se tiče photographya, dosta bolje slike od prošlog puta keep up!

+

Post dobio aplauz od TRL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.