Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] TRL.

471 pregled · 5 odgovora · otvorena 25.03.2012. u 21:01

nisam odavno pic temu otvorio. imam toliko novih radova ali evo random sam odabrao 3 wallpapera

1.

---------------------------------------------------------------------------------

2.

---------------------------------------------------------------------------------

3.

koristite sistem ocjenjivanja http://gamers.ba/forum/27/94744/fanart-sistem-ocjenjivanja-radova/

sve pohvale i kritike su dobrodosle, mada bih volio cuti sta konstruktivno, gdje da se popravim, sta valja sta ne valja 
You kidding me?

3 zvijezde zato što si njub. Fini wallpaperi, mada nisam toliko "konstruktivan" oko toga, ali eto ovako se vidi "od oka". Prvi definitivno najjači, ovo kao neka manipulacija svega i svačeg?

Drugi simple and cool, samo kakav je ovo "ajnštajn" u dlakama? Treći sexy pravo možda bi se još moglo poraditi na njemu, ali ne znam šta xD

To je to sve u svemu 
^not sure if trolling or just plain stupid...

Perspektiva je cudo jedno. Good job, ali mozda da si udaljio malo zastavu da dobijes na middlegroundu bili bi jako, a ovako mi sve nekako u foregroundu smjesteno...

Takodjer samo jedna 'primjedba', baci izguzvani papir. Znam sta si mislio postici ali nekako ne prodajes to  SIMPLEU PAPIRUSO!

Ionako mi se ne svidjaju ovakve vrste wallova tako da cu presjesti ovu ^^

Post dobio aplauz od TRL

iTrako je napisao/la:
You kidding me?

3 zvijezde zato što si njub. Fini wallpaperi, mada nisam toliko "konstruktivan" oko toga, ali eto ovako se vidi "od oka". Prvi definitivno najjači, ovo kao neka manipulacija svega i svačeg?

Drugi simple and cool, samo kakav je ovo "ajnštajn" u dlakama? Treći sexy pravo možda bi se još moglo poraditi na njemu, ali ne znam šta xD

To je to sve u svemu :-*
mozda je covjek stavio da se zna o cemu se radi :)

Prvi wallpaper - Divna ideja, jos bolje ostvarena, jako dobro uklopljeno, vidi se da je vise materijala koristeno, kolko za samu pozadinu, toliko i za zastavo, dvorac te ostalo, koje je predivno utopljeno i jako je smooth & sleek ! Svaka cast !

Drugi wallpaper - 

Treci wallpaper - I am sexy and i know it ! Jako dobro, jednostavno na svoj nacin, ambijetno za desktop nije vulgarno, odgovara gdje god da ga stavis, pogotovo boje texta i efekti su tako jednostavno a dobro urađeni ! Svaka ti dala ko i uvjek 

KiU !

Post dobio aplauz od TRL

Eh ovako prvi wp mario otisao u HD  jako dobro odrađeno kao što je i torQ7u rekao rad zaslužuje svaku pohvalu.

Drugi rad sve u svemu fino odrađen i mislim da se pogužvani papir poprilično ljepo uklopio, simple, clean dobar rad sve u svemu.

Treći rad fino odrađen mada ne odgovara mom ukusu ipak nema nekih primjerbi možda samo za pozadinu mislim da ima previše svjetli' "kockica" dok je ostatak blurovan.

Eto to toliko. 

Post dobio aplauz od TRL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.