Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT]Kako skinuti i naštimati prijevod

167 pregleda · 13 odgovora · otvorena 07.03.2012. u 17:56

Pozdrav,pokazat ću vam kako ubaciti titlove u flim i koji je najbolji player za gledanje filmova.To je BS PLAYER .Možete ga skinuti na sljedećem linku. http://www.bsplayer.com/bsplayer-english/download.html
SLIKA:
KLIK

2. korak
Eh,to smo riješili,sada skinemo prijevod ,ja prijevode skidam odavde http://www.titlovi.com
SLIKA:
KLIK2
Upišite ime filma i jezik koji želite za prijevod. I kada ge želite skinuti jedsnotavno sa desne strane imate plavi dugmić gdje pise skinite titl. Prijevod prbacite na desktop.

3. korak
Sada otvorimo film u BS playeru.
SLIKA:
KLIK 3
Kada smo ga otvorili kliknemo desnim klikom miša na video(film) i odaberemo opciju "Učitaj titlove
SLIKA:
KLIK 4
Kada smo to uradili samo učitamo prijevod koji smo prije toga prebacili na desktop i prijevod je tu .Ovaj tut sam ja pisao i u nikom slučaju nije kopiran.

TUT za početnike
Nadam se da vam se sviđa,hvala.
Svidja mi se TuT , tmn kad nema prevoda da ovo odradim i bit ce lakse .
neću da te hejtam, al mi samo reci koja budala ne zna uzeti titl sa dekstopa i prebacit u bs player
nameek je napisao/la:
neću da te hejtam, al mi samo reci koja budala ne zna uzeti titl sa dekstopa i prebacit u bs player
Maja Morales
nameek je napisao/la:
Uvijek se nadje neko
Lakse je da skinete BS Player Pustite film i ponudi se da downloadujete prevod samo klik na Download check i gledaj film
Lakše,bez ubacivanja titla,samo pokrenuti film u BS-u, kliknuti desnim klikom na film>subtitles>search for subtitles online.On će naći i tvoje je samo da izabereš koji subtitle hoćeš
Oj, šta je tutorijala za ove titlove, al opet gj, potrudio si se.
Skile davno nekad napravio puno bolji tut.
Ili staviti u folder sa videom prijevod sa istim imenom?Tako ja radim
BS je karina. Puno bolji su VLC i GOM, prevefiram vise VLC. Razliku ce te i sami vidjeti, od nekih formata koje bs ne moze da cita, ili nekvalitetno cita.
Drugo, ovo mi nije ni Z od tuta, svako ce naci googlanjem odgovor na pitanje, za bilo koji player u roku od minute.
Hvala na tut-u, pomoci ce mnogima i barem malo umanjiti ove teme o prijedovu
Ili najjednostavije mišem jednostavno dovučete title do prozora od BS player ? :S kakvi desni klikovi i gluposti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.