Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Boy Wonder - Same movie

106 pregleda · 9 odgovora · otvorena 13.02.2012. u 13:23

Pozdrav gameri, gdje ste ? :D Sta ima, ?

E ljudi jedno pitanjce za vas imam...... ?

- Gledao sam film Boy Wonder 2010 i stvarno extra preporucio bih svima koji nisu gledali da sto prije odgledaju...

Eh sad mene interesuje imal kakav film slican njemu ne mislim bukvalno isti, vece nesto u tom fazonu. Da ima tako neki momak koji zna da se udara, ali ono pravo, ne ono kafanski kosto svako zna...

Vec da tu ima vjestina, ali da momak to ne pokaziva dok ga ne dirnu, i da zivini normalno... Ako ko ima takav dobar film nek mi kaze ime filma, a ne glumce.

Znam i ja za: Jackie Chana, i te , ali mi to ne treba.... Hvala svima... !
Jesi ikad gledao Never Back Down?
MorteM je napisao/la:
Jesi ikad gledao Never Back Down?
Da :D Obadva dijela :D
mAx_ je napisao/la:
Kaže se oba dijela :D
Btw hvala za preporuku filma, nisam gled'o al' evo upravo tražim torrent :D
Inače nisam ljubitelj ovakve vrste filma, pa ti ne mogu preporučiti slično :\
pogledaj od Van Dama "Hard Target", sličan je izboru filma kakav ti tražiš :)
mAx_ je napisao/la:
ti znaš da si rekao da si pregledao sva 4 dijela ? OMFG nauči gramatiku -.-
liar je napisao/la:
ti znaš da si rekao da si pregledao sva 4 dijela ? OMFG nauči gramatiku -.-
A ti nauci prvo sta znaci sto sto si napisao velikim slovima bolje ti je nego da naucis cijelu gramatiku svog jezika.
mAx_ je napisao/la:
A ti nauci prvo sta znaci sto sto si napisao velikim slovima bolje ti je nego da naucis cijelu gramatiku svog jezika.
da znam tacno sto znaci, i to je moj problem sto to govorim, a tvoj je problem sto ne znas osnove ove nase gramatike ;)
liar je napisao/la:
da znam tacno sto znaci, i to je moj problem sto to govorim, a tvoj je problem sto ne znas osnove ove nase gramatike ;)
Pa bolje je i ljepse je ne znati osnove gramatike, nego to tako pisati. Hvala Dragom Bogu sto znam i ovo.
mAx_ je napisao/la:
Pa bolje je i ljepse je ne znati osnove gramatike, nego to tako pisati. Hvala Dragom Bogu sto znam i ovo.
Puno gramatičkih grešaka imaš u temi svojoj tako da ne znam što se ljutiš što ti je momak rekao.

btw.

Karate kid 1, 2, 3 i 4 ( al je zensko ono u 4 )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.