Clanovi Virtus.pro organizacije su me zamolili da prosirim sledecu vest nekim Balkanskim timovima.:
U toku ovog meseca bice online kup na kojem ce ucestvovati sve jake evropske ekipe iz Rusije , Ukrajine , Svedske , Finske , Poljske.
Cilj kupa je da ekipe koje nemaju mogucnost da igraju na velikim turnirma sa ovim ekipama preko ovog online kupa pokusaju da se probiju u Evropi.
Sistem kupa ce verovatno biti da se odigra to u 2 dana , mada to jos razmatraju clanovi Virtus.pro organizacije.
Sto se tice mapa tu dolazi osnovni paket od 7 mapa koje se igraju na svim turnirima :
• de_dust2
• de_inferno
• de_nuke
• de_train
• de_tuscan
• de_mirage
• de_forge
Moj zadatak u organizovanju tog kupa je da pozovem 10-12 ekipa sa Balkana da ucestvuju na tom kupu. Po mom nekom pracenju eSports scene na Balkanu odlucio sam se za sledece timove :
Srbija :
- iNation [ kassad , kgr , emi , 1NTEL , DJOXiC ]
- PussayPatrol [ egzekut0r , shok1ca , axeler4 , MASiNA , Nap4sT ]
- KGB CM Storm [ Urosh , dZONI , m4L1 , Bux , Yoca ]
- kbp [ eror , HogaR , IVCON1 , sHALITRA , Lotta ]
- maksnet [ juricM , dav1d1 , JORDAN , nIKOLINHO , SHEV ]
- LikeWeCare [ LAZiN , fiqs , rok1 , WuLa , Arm.;pGfm;. ]
Crna Gora :
- GMS [ shoka , rus , unka , shomy , kokanidja ]
- SELECTED [OK , seven , pedjaR , pandemonium , Gigi]
Makedonija :
- ENTITY [ KalaN , NENO , helius , N1GHTMARE , osama ]
Bosna i Hercegovina :
- 6pack [ iNdes,h1p,cokolada, quell, prima ]
Ekipe su predlozene i potvrdjene od strane Virtus.pro organizacije. Ovo su ekipe sa nase CS scene , dok ce ekipe TeG , neXtplease , HSBG , DooM i ostale biti pozvane u drugom krugu kada taj kup ozivi malo.
Lideri pozvanih ekipa duzni su da posalju mail na [email uklonjen] kako bi dobili privatni link za registraciju tima na tom kupu. Ili da dodaju na steam ovaj profil http://steamcommunity.com/id/gimnazijalac
U toku ovog meseca bice online kup na kojem ce ucestvovati sve jake evropske ekipe iz Rusije , Ukrajine , Svedske , Finske , Poljske.
Cilj kupa je da ekipe koje nemaju mogucnost da igraju na velikim turnirma sa ovim ekipama preko ovog online kupa pokusaju da se probiju u Evropi.
Sistem kupa ce verovatno biti da se odigra to u 2 dana , mada to jos razmatraju clanovi Virtus.pro organizacije.
Sto se tice mapa tu dolazi osnovni paket od 7 mapa koje se igraju na svim turnirima :
• de_dust2
• de_inferno
• de_nuke
• de_train
• de_tuscan
• de_mirage
• de_forge
Moj zadatak u organizovanju tog kupa je da pozovem 10-12 ekipa sa Balkana da ucestvuju na tom kupu. Po mom nekom pracenju eSports scene na Balkanu odlucio sam se za sledece timove :
Srbija :
- iNation [ kassad , kgr , emi , 1NTEL , DJOXiC ]
- PussayPatrol [ egzekut0r , shok1ca , axeler4 , MASiNA , Nap4sT ]
- KGB CM Storm [ Urosh , dZONI , m4L1 , Bux , Yoca ]
- kbp [ eror , HogaR , IVCON1 , sHALITRA , Lotta ]
- maksnet [ juricM , dav1d1 , JORDAN , nIKOLINHO , SHEV ]
- LikeWeCare [ LAZiN , fiqs , rok1 , WuLa , Arm.;pGfm;. ]
Crna Gora :
- GMS [ shoka , rus , unka , shomy , kokanidja ]
- SELECTED [OK , seven , pedjaR , pandemonium , Gigi]
Makedonija :
- ENTITY [ KalaN , NENO , helius , N1GHTMARE , osama ]
Bosna i Hercegovina :
- 6pack [ iNdes,h1p,cokolada, quell, prima ]
Ekipe su predlozene i potvrdjene od strane Virtus.pro organizacije. Ovo su ekipe sa nase CS scene , dok ce ekipe TeG , neXtplease , HSBG , DooM i ostale biti pozvane u drugom krugu kada taj kup ozivi malo.
Lideri pozvanih ekipa duzni su da posalju mail na [email uklonjen] kako bi dobili privatni link za registraciju tima na tom kupu. Ili da dodaju na steam ovaj profil http://steamcommunity.com/id/gimnazijalac

Danas opet igraju, i šanse da osvoje su 99,9 %, pa ti opet sračunaj koji je najbolji klan u BiH