Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Virtus.pro CUP (Balkan invitations by DGB)

2.765 pregleda · 76 odgovora · otvorena 01.03.2012. u 16:31

Clanovi Virtus.pro organizacije su me zamolili da prosirim sledecu vest nekim Balkanskim timovima.:

U toku ovog meseca bice online kup na kojem ce ucestvovati sve jake evropske ekipe iz Rusije , Ukrajine , Svedske , Finske , Poljske.

Cilj kupa je da ekipe koje nemaju mogucnost da igraju na velikim turnirma sa ovim ekipama preko ovog online kupa pokusaju da se probiju u Evropi.

Sistem kupa ce verovatno biti da se odigra to u 2 dana , mada to jos razmatraju clanovi Virtus.pro organizacije.

Sto se tice mapa tu dolazi osnovni paket od 7 mapa koje se igraju na svim turnirima :
• de_dust2
• de_inferno
• de_nuke
• de_train
• de_tuscan
• de_mirage
• de_forge

Moj zadatak u organizovanju tog kupa je da pozovem 10-12 ekipa sa Balkana da ucestvuju na tom kupu. Po mom nekom pracenju eSports scene na Balkanu odlucio sam se za sledece timove :

Srbija :

- iNation [ kassad , kgr , emi , 1NTEL , DJOXiC ]
- PussayPatrol [ egzekut0r , shok1ca , axeler4 , MASiNA , Nap4sT ]
- KGB CM Storm [ Urosh , dZONI , m4L1 , Bux , Yoca ]
- kbp [ eror , HogaR , IVCON1 , sHALITRA , Lotta ]
- maksnet [ juricM , dav1d1 , JORDAN , nIKOLINHO , SHEV ]
- LikeWeCare [ LAZiN , fiqs , rok1 , WuLa , Arm.;pGfm;. ]

Crna Gora :

- GMS [ shoka , rus , unka , shomy , kokanidja ]
- SELECTED [OK , seven , pedjaR , pandemonium , Gigi]

Makedonija :

- ENTITY [ KalaN , NENO , helius , N1GHTMARE , osama ]

Bosna i Hercegovina :

- 6pack [ iNdes,h1p,cokolada, quell, prima ]

Ekipe su predlozene i potvrdjene od strane Virtus.pro organizacije. Ovo su ekipe sa nase CS scene , dok ce ekipe TeG , neXtplease , HSBG , DooM i ostale biti pozvane u drugom krugu kada taj kup ozivi malo.
Lideri pozvanih ekipa duzni su da posalju mail na [email uklonjen] kako bi dobili privatni link za registraciju tima na tom kupu. Ili da dodaju na steam ovaj profil http://steamcommunity.com/id/gimnazijalac
DamageBeograd je napisao/la:
Hrvatska je zemlja CS:Source-a Sad kad bude CS: Source kup prvi ste na Invite listi
Nisam ja iz Hrvatske nego ima finih klanova koji bi mogli učestovat
To je to kad mi imamo jednu ekipu na nivou i hocemo nesta da postignemo :)
btw. smijesna stvar sto tek u drugom krugu zovete ekipe poput hsBG,TeG,neXtplease...
Koji CS ima Bosna svega ti?

Niste mogli Dreamhack da organizujete a ne nesto drugo...
Da mi pricas ti o CSu... Par ekipa ima iz Bosne koje idu na svaki turnir i sad cu ja da zovem eu4iu zato sto zivi od stare slave.

Makedonci su poznati kao prljavi onlineri tako da jedino za Entity mogu da garantujem zato ostale ekipe nisu pozvane.
Prljavi onlineri? Da si malo pratio qWCG znao bi da i BloodyDignity i sada simpleX koji su ponovo aktivni zasluzuju mjesto na toj listi, cak i vise nego neke ostale ekipe.

Da mi pricas ti o CSu... Par ekipa ima iz Bosne koje idu na svaki turnir i sad cu ja da zovem eu4iu zato sto zivi od stare slave.

Makedonci su poznati kao prljavi onlineri tako da jedino za Entity mogu da garantujem zato ostale ekipe nisu pozvane.
Brate ti da si iole pametan nebi nikog zvao iz Bosne :D bolje jos jednu Srbijansku ekipu ubaciti i sto si zvao GMS kada ih je onaj easy5 odero na gigathron a oni su iz Bosne :D
KRY1337 je napisao/la:
Prljavi onlineri? Da si malo pratio qWCG znao bi da i BloodyDignity i sada simpleX koji su ponovo aktivni zasluzuju mjesto na toj listi, cak i vise nego neke ostale ekipe.
Previše je ekipa iz Srbije pozvao(ne osporavam njihov kvalitet), ali mislim da ste trebali pozvati samo PP, iNation i KGB. Ako si gledao PP vs maksnet vidio si kolika je razlika između te dvije ekipe. Ne može ni nIKOLINHO sve sam dobiti Mogli ste pozvati još po jednu ekipu iz Makedonije i iz BiH Trebali ste eu4ia-u pozvati, jer su najbolja ekipa iz BiH.

@ispod post

Ok, 697 ih je iz Makedonije, ali sigurno ima nekih klanova koji su jako dobri online, a nisu u mogućnosti ići na LAN(toga ima i u BiH ).

EDIT : Laquila potvrdio da nisu inactive
KRY1337 je napisao/la:
Nasa organizacija ima Crnu listu ekipa koje su vrh onlineri a nisu nikada na lan otisli. Lista se sastavlja jos od 2008e.

Od 1023 ekipa , 697 ekipa je iz Makedonije.

A listu rade jedni od boljih ljudi u eSportu samo sto jos nece biti objavljena
Nasa organizacija ima Crnu listu ekipa koje su vrh onlineri a nisu nikada na lan otisli. Lista se sastavlja jos od 2008e.

Od 1023 ekipa , 697 ekipa je iz Makedonije.

A listu rade jedni od boljih ljudi u eSportu samo sto jos nece biti objavljena
Ne kazem da nema citera, nisi ti igrao vs ostalih Makedonaca ja sam Samo kazem da BloodyDignity i simpleX zasluzuju svoje mjesto tamo na listi vise nego neke ekipe.
KRY1337 je napisao/la:
Ne kazem da nema citera, nisi ti igrao vs ostalih Makedonaca ja sam :) Samo kazem da BloodyDignity i simpleX zasluzuju svoje mjesto tamo na listi vise nego neke ekipe.
Aj suti , veze nemas ako se entity ne zalaze za nikog ko si ti da dizes u nebesa prljave makedonce
eu4ia? Ekipa koja ne igra vise posebno ne online turnire...

Hrvatska cs scena ima finih ekipa u 1.6? ou yeaaa, ako pricamo o COD4 ima.
caspitow0w je napisao/la:
Nije bila na Adeptu prije nešto manje od pola godine ?
Kažem da nisu activni ko prije al' opet mogu parirat' svim ovim ekipama,čak što više ubit' ih ..
Tako da, uz 6pack eu4ia svakako dolazi u obzir.
Izvini care, al nisi upravu

Oni su igraju, treniraju, eu4ia nema cak ni normalnih 5 igraca
Mali Nikola im je bio najbolji, igra za maksnet, hunter igra za MK, David ne igra cs-a, milan je tu a snjim i Mili.

Druge igrace nemaju koji mogu parirati ovakvih ekipama, pogotovo u formi kakvoj se nalaze sada.
svaka cast na organizaciji ovog turnira i sretno 6packu na turnir ;)\

COKOMOKO < MILAN !!!
ameba100 ako nije pozvan to nije nikakav turnir
idemo 6pack

Eu4ia je inače pobedila na qDH, ja lično prespavao finale.
IFC je napisao/la:
Izvini care, al nisi upravu

Oni su igraju, treniraju, eu4ia nema cak ni normalnih 5 igraca
Mali Nikola im je bio najbolji, igra za maksnet, hunter igra za MK, David ne igra cs-a, milan je tu a snjim i Mili.

Druge igrace nemaju koji mogu parirati ovakvih ekipama, pogotovo u formi kakvoj se nalaze sada.
Stoji da je 6pack dobar,to smo riješili al' hajde da se skupi njih 5 bez treninga,pojest će ih eu4ia.Samim time 6pack nije bio na adeptu i ne vjerujem baš da bi završili u četvrtfinalu kao što je eu4ia,to što BiH nema dobrih ekipa to ćemo ostaviti sa strane,jedino je mix-eu4ie kompetentan da igra na ovome turniru,možda 6pack ali možda.

E ovaj ispad nisam vidio prije prvog posta, cekaj to da BiH nema neki kanter stoji, medjutim koji to kanter ima Crna Gora a pozvane su 2 ekipe? Losiji od BiH zasigurno(manje turnira i ekipa).
caspitow0w je napisao/la:
Stoji da je 6pack dobar,to smo riješili al' hajde da se skupi njih 5 bez treninga,pojest će ih eu4ia.Samim time 6pack nije bio na adeptu i ne vjerujem baš da bi završili u četvrtfinalu kao što je eu4ia,to što BiH nema dobrih ekipa to ćemo ostaviti sa strane,jedino je mix-eu4ie kompetentan da igra na ovome turniru,možda 6pack ali možda.
Adepto cetvrtfinale , 6pack nije bio ni u planu tada , ja sam igrao sa mixom skupili se 2 dana prije turnira i dosli u to je***o tvoje cetvrtfinale

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.