Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

CoD4 MovieMaking tutorial

173 pregleda · 3 odgovora · otvorena 27.02.2012. u 19:35

http://gamers.ba/forum/5/159773/-anketa-cod4-moviemaking-full-tutorial/

Ne znam šta da vam kažem 50% prema 50% nisam siguran koliko vas je ustvari glasalo tako da...

Ustvari rekao sam da mora biti minimalno 60% za "da" u prijevodu 40% za "Ne" , tako da tutorial vjerovatno necu napisati jer vidim da nema smisla se truditi zbog 3-4 osobe koje bi ga citali a boga pitaj kome bi to uopste i koristilo kasnije.

Ne kažem sada ... možda fakat 200 ljudi glasalo : 100 iz cs 1.6 podforuma za "Ne" i ostali 100 iz CoD,ostalih podforuma za "da" , ali to se ne može znati osim sada da mi se jave oni koji bi željeli, jedino tako iako i dalje teško.
Što dižeš temu/anketu radi toga? Napravi ako ti je volja i imaš vremena.

Kad već tražiš ovako javno glas, glasam za da.

Post dobio aplauz od skile

I sta sad, treba da nas interesuje sta ces ti uraditi?!

Ni Kobe nije postavljao uslov da ima 133336 sponzora, lik se trudio, uspio, i oni su sami dosli. Nadam se da si skontao o cemu ti govorim....

Post dobio aplauz od skile

Zasto se uopste obazires toliko na rezultate ankete, vecina koji su glasali protiv su hejteri CoD-a, ili je to ona parola da je G.ba Counter Strike forum sto iz prilozenog mozemo vidjeti da to nije tako.
Tako da se slazem sa Brixom, ako imas vremena i volje da radis TUT ja te u potpunosti podrzavam jer smatram da ce nekome sigurno dobro doci.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.