Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Anketa]CoD4 MovieMaking Full Tutorial

371 pregled · 20 odgovora · otvorena 26.02.2012. u 17:10

Kratko i jasno mislio sam napraviti novu sticky temu .

Tema bi bila "CoD4 MM tutorial" znaci full tutorial step by step,ali on bi poprilicno bio dug jer MovieMaking za CoD4 je x3 opširniji nego za CS 1.6 ili bilo koju drugu igru,iz razloga što se sve mora kazati inace necete nikada sami nauciti.

Prvo da vidim šta vi mislite da li ima potrebe da ga pravim, jer ne želim da se patim 4 sata pisanja i slikanja samo da bi jednu osobu zadovoljio.Evo anketa pa ako bude preko 60% za "da" napraviti ću.

Inace princip CoD4 moviemakinga je skoro isti kao i u CoD2 tako da i oni koji žele znati za CoD2 mogu citati tu temu,sve je isto sem nekih stvari koje ću naravno navesti.Čini mi se da je također isto i za CoD5 WaW ali to ću provjeriti kasnije.

Eto da vas čujem .
Otkad ti editujes?
Glasao da.
Glasao Ne.

Zašto ?

Ako bude pretesko niko nece probati da uradi ista od tog sto ti navedes , bar ja necu jer me ne zanima cod4 , a ovdje je vecina moviemakera tek pocelo radit cs 1.6 a kamoli cod4.

Ja bi volio da sve procitam i naucim to , ali zao mi brate , ode ti 4 sata
iMZ je napisao/la:
Otkad ti editujes?
Glasao da.
http://www.xfire.com/profile/cruel196/screenshot/cod4/?count=120

@Fush3r

Preteška ? Nisi me dobro razumio,ustvari nisi me nikako razumio.Opširno ne znaci tesko nego detaljno objašnjeno.

Bajka o snjeguljici je duga,ipak je svaki kreten može razumiti.
Ako Tutorial nije detaljno objašnjen,onda sam se đabe trudio i jedno 1000 poruka ću dobiti kako ovo,kako ono
Glasao ne jer bi to bilo uzaludno, zato sto je 80% g.ba usmjereno ka cs-u
ady0606 je napisao/la:
Cekaj gdje je tu logika, ovo bi trebalo samo glasati oni iz CoD podforuma a ne 80% sajta iz CS podforuma,cemu sam onda digao temu ako 100 likova glasa za Da (sto je odlicno odmah bi poceo pisati) , a 1000 likova za Ne , i na kraju bude 80% prema 20% , ispada da niko ne zeli.
DuckZz je napisao/la:
Cekaj gdje je tu logika, ovo bi trebalo samo glasati oni iz CoD podforuma a ne 80% sajta iz CS podforuma,cemu sam onda digao temu ako 100 likova glasa za Da (sto je odlicno odmah bi poceo pisati) , a 1000 likova za Ne , i na kraju bude 80% prema 20% , ispada da niko ne zeli.
To je moje misljenje, ako ti zelis trositi vrijeme na to, samo naprijed

@Panter122

To su cinjenice, sta mislis sto se nikad ne rade cod mixevi, cod turniri, itd
ady0606 je napisao/la:
Pa sto bi se onda sajt zvao gamers.ba,a ne counterstrike.ba.

btw.Glasao sam za Da,bas bi voleo nauciti
Glasao sam za DA Iako ne igram CoD MP, možda u skorije vrijeme i počnem ga igrati(uskoro kupujem novi kompjuter, na ovome trenutno mogu igrati CoD WaW). Treba nekih novih ideja na ovom portalu. Pusti ove hejtere, imaju kompjuter iz 2003 sa CRT monitorom, tako da ni ne znaju šta je CoD
Odma da ti kazem PISI GA ! Jer ovo se glasa ko je trenutno aktivan na g.ba. Jer uvijek ce neko novi doci i tako nesto traziti. Ja sam bio kreno to pravit na cod4 ali nije to to . jer ovde na g.ba je samo cs cs cs cs. zato ti kazem mani se ti ankete nego pisi :D
amsi je napisao/la:
Glasao sam za DA Iako ne igram CoD MP, možda u skorije vrijeme i počnem ga igrati(uskoro kupujem novi kompjuter, na ovome trenutno mogu igrati CoD WaW). Treba nekih novih ideja na ovom portalu. Pusti ove hejtere, imaju kompjuter iz 2003 sa CRT monitorom, tako da ni ne znaju šta je CoD
Ja sam imao komp 2002 godine pa sam mogao igrati COD4

CS > COD/MOH

Jer mi znamo zašto!
qround je napisao/la:

CS > COD/MOH

Jer mi znamo zašto!
mogao si igrati na 20 FPS-a
qround je napisao/la:

CS > COD/MOH

Jer mi znamo zašto!
Imao si FPS 20 ? U BiH će se još dosta igrati CS 1.6 , jer je takva situacija da rijetki mogu igrati u "normalnim" uslovima CoD(mislim na FPS, grafiku itd..).
ady0606 je napisao/la:
mogao si igrati na 20 FPS-a
Jok, 70FPSa većinom. Ko da veze koje je godine računar kad sam ja kupio računar patio ga preko 1,7k

EDIT: Nećemo se sad raspravljat COD il CS jer nije ovo tema za to
qround je napisao/la:
Jok, 70FPSa većinom. Ko da veze koje je godine računar kad sam ja kupio računar patio ga preko 1,7k

EDIT: Nećemo se sad raspravljat COD il CS jer nije ovo tema za to
da bi normalno igrao i imao normalan recoil u cod-u potrebno je min 125 fps
Ja ne znam što ljudi glasaju za ne, ako se lik ponudio da odradi nešto korisno bez ikakve naknade..
DA- obavezno :D, cod moviemaking je previse podcjenjen na g.ba i nema tutova uopce :P ,
GL ! i samo naprijed !!!
Ae uradi ti za CoD 4, pa ja cu za MW3.
Glasao sa Da jer bi to baš dobro došlo za nekog ko bi kreno sa MovieMakingom a trebaju mu upute. Igro' sam CoD4 MP nekad sad više ne igram, da još igram dobro bi mi došlo.
Skillz je napisao/la:
Jel' sličan MM za CoD4 i za MW2 i 3 ?
Sve poslije CoD WaW nema veze sa moviemakingom u prijevodu nema smisla pravit tutorial za te igre jer se one sve snimaju nekim program recorderom kao xfire,fraps itd ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.