Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kupnja printera

52 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.02.2012. u 14:37

Za te pare je po mom mišljenju - odličan.

* Ali isto tako bih volio istaknuti da svi ti multifunkcionalni printeri se veoma brzo kvare.Ja imam Samsungov laserski printer, koji sam printa i imam ga već 7godina - tad sam ga masno platio, dok moj otac svakih 6-9mjeseci kupuje novi ink jet multif. štampač - to pokazuje da i nisu baš pretjerano kvalitetni.Većinom se radi o HPovim printerima koji koštaju cca 100-140KM.
63KM + 17% PDV-a [U genelecu nije PDV uracunat)

Imao sam slican tj. D1660 imam ga i sad, dobar za kućnu upotrebu ako ga koristis za ispis teksta, dok je totalno neisplativ ako printas slike, jer nemzes njih 10 isprinat nestane boje, a boja skupa (PS: I nemoze se puniti, msm moze al djaba dajes pare kad samo propisa)
Kada kupujes printer mogas gledat kolika je cjena boje(tonera).printeri ko printeri su jeftini ali toner je preskup.
Imam navedeni printer godinu dana. Mogu ti reči da sam skroz zadovoljan. Dosta sam printao i kopirao stvari za skolu, fin printer pravo ja ga platio 90KM i jednom samo mjenjo ketridž i to sam punio i platio 10KM. Isplati se pravo, vjeruj mi
KRYSTAL je napisao/la:
Za te pare je po mom mišljenju - odličan.

* Ali isto tako bih volio istaknuti da svi ti multifunkcionalni printeri se veoma brzo kvare.Ja imam Samsungov laserski printer, koji sam printa i imam ga već 7godina - tad sam ga masno platio, dok moj otac svakih 6-9mjeseci kupuje novi ink jet multif. štampač - to pokazuje da i nisu baš pretjerano kvalitetni.Većinom se radi o HPovim printerima koji koštaju cca 100-140KM.
znam brate da je odličan, nego tražim neki razlog da ne trošim pare :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.