Eh ovako, danas igram LOLa, on se izgasi. Probam ga upaliti ponovo .. i dobijem error nešto kao "last attempt of starting a game in openGL bla bla". Izgasim ga, upalim .. dobijem error "could not load direct 3d" . Provjerim grafičku, piše da radi ok. Restartujem komp, LOL proradi.
Kasnije probam uključiti kanter, on mi izbaci standardno "the specified mode is not supported .. ". Uđem, probam prebaciti na openGL, nastavi me izbacati. Onda prebacim na d3d. Radi. Povećam rezoluciju na 1024x768, izbaci me sa istim errorom.
Probao sam reinstalirat drivere. Prvi put kada sam pokušao samo update, i skinuo najnoviji sa stranice, javio mi je da je up to date. Uninstalirao sam ga, instalirao opet .. isti problem.
Štaviše sada kada uđem u meni od grafičke nemam opcija za openGL.

Tu bi trebala da stoji lista opcija.
Grafička je intel g31/33 express chipset, nije nešto ali je barem dosad radila.
Znači probaj sam već instalirat drivere i tako to, uspješno. Prepoznaje je i u device manageru.
Ako je imao ko sličnih problema, jer koliko mi se čini morat ću kupovati novu.
Kasnije probam uključiti kanter, on mi izbaci standardno "the specified mode is not supported .. ". Uđem, probam prebaciti na openGL, nastavi me izbacati. Onda prebacim na d3d. Radi. Povećam rezoluciju na 1024x768, izbaci me sa istim errorom.
Probao sam reinstalirat drivere. Prvi put kada sam pokušao samo update, i skinuo najnoviji sa stranice, javio mi je da je up to date. Uninstalirao sam ga, instalirao opet .. isti problem.
Štaviše sada kada uđem u meni od grafičke nemam opcija za openGL.

Tu bi trebala da stoji lista opcija.
Grafička je intel g31/33 express chipset, nije nešto ali je barem dosad radila.
Znači probaj sam već instalirat drivere i tako to, uspješno. Prepoznaje je i u device manageru.
Ako je imao ko sličnih problema, jer koliko mi se čini morat ću kupovati novu.
river cleaner pro" i preko njega pobriši registry od instaliranih drivera.