Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba upoznavanje

1.407 pregleda · 49 odgovora · otvorena 12.02.2012. u 02:08

E ovako. Da pocMem! Sjedim nesto dosadno mi, ovo pivo nikako da udari, jedem neki kolac sto je stara napravila, fil joj nije uspio, je**m ti bonitov puding od vanilije. Ali to nije poenta teme.
Znaci sjedim i nesto kontam, da dignem temu da ono ne bude spam, a u jednu ruku i da bude! Kontate?
I dodjem na ideju! Ovo ce biti jedna od najboljih tema ikada napisanih! Sigurno se niko prije mene ovog nije sjetio i nemojte se truditi uvjeriti me u suprotno!

Vecina membera je stvorila to neko virtuelno "prijateljstvo" preko portala, vidim neke upise, neka srcad se stavljaju, neki kisici, neki se clanovi familije spominju,ovaj bi ovom tetku, ovaj ovom strica!

E sad svi znamo da je covjek drustveno bice i da bez fizicke interakcije poznanstvo i prijateljstvo i nema nekog "smisla"!

Moje pitanje glasi.....

KOGA BI STE SA PORTALA VOLJELI UPOZNATI UZIVO, LICEM U LICE? SJESTI, POPITI NESTO NA NJEGOV RACUN, POPRICATI ILI GA POKUSATI ZBARITI I ODVUCI U KREVET? I ZASTO?

Da ne bude da samo postavljam pitanja i ja cu napisati par.

SMK - Vecina ga poznaje k'o spammera, meni je k'o brat kojeg nemam! VIsimo po skypu, faceu, gamersu vise od dvije godine, zajedno jutra docekivali! Plakali jedan drugom kad bi se sa curama posvadjali, pisali pjesme, pili pivo sve preko kamere. JA se dir'o, on gled'o! A nikako da odem u Pazovu gdje zivi, a dugujem mu vec dva slepera piva!

INTIMA- pobratim moj Nikola. Divno stvorenje, skoro obrijane glave, dusa od covjeka! isto preko skypa jedan drugom bradavice gledali. Smijali se, on plak'o, ja se opet smij'o! Bilo par "pokusaja" da se sretnemo, ali nismo, vazda neki problemi!

100ka -Krv Nikolina, zato Nikola ima veze ovdje, vazda aplauz od njega dobije! Momak koji je na mjestu, uvijek bio tu kad sam ga trebao, 'iljadu puta se culi. Bracika moj Sarajlija, sa Ilidze, a ja tamo zivio! Kontate? Sudbina....

KUCKA - Ma rega momak od metar i zilet, k'o sto sam i sam. Voli pivo isto k'o i ja! Samo sto od piva on vise voli svoju djevojku! Sto je za rispekt! Sa njim bih da odem negdje da popijem gajbu dvije i da zavrsimo na muriji, da nas udaraju kundakom po glavi!

SIMBA - Momak koji kad ga cujes rek'o bi da ima 30 godina, a ono ja stariji od njega ijhaaaaaa! Skoro se upoznali, preko TS-a! Zajedno obaramo nepozeljnje sajtove, on vodi mix servere, sebi qwery admina, a morgana k'o *ebe! Ali platio bih mu sladoled ili cevape negdje, samo da se sretnemo!

UNREAL -Behko, Behko...... trehko! Ma lik nije vidio britvice godinu dana. Slusa trance k'o i ja, misli da zna vise od mene! Rega lik, nasmijan uvijek, skuplja plisane igracke!

Joj kako da zaboravim svoju ekipu sa puba ALEJANDRA,Volta, iguanu! Izvinite pubasi morgan vas coki u obrascice! A kad bih upoznao massivnog, tad bi moj zivot imao smisla!

Ima jos dosta momaka i djevojaka sa kojima bih rado popio koju vise! Nemoj da se nadje uvrijedjen sto ga nisam spomenuo, ipak sam usao u treci kilometar teme.

Sad je red na vama! Pa ko voli nek' izvoli!

temu sam odobrio ja

RIP Whitney Houston- dvaput sam cuo za tebe!
miire je napisao/la:
Ma koga god, samo da se druzimo

- mene niko ne zeli
tebe već znam pičko1
Pa sad da kazem da bi ga volio upoznat slagao bi , volio bi ga viditi na 5 minuta da popricamo malo oko nekog nesporazuma , mislim nije nesporazum nego bezobrazluk preko interneta : DuckZzZ il' kako vec
BUY44K4iZnoGouD je napisao/la:
Pa sad da kazem da bi ga volio upoznat slagao bi , volio bi ga viditi na 5 minuta da popricamo malo oko nekog nesporazuma , mislim nije nesporazum nego bezobrazluk preko interneta : DuckZzZ il' kako vec
skini block da vidim sta te muci xd
Eh skoro 60 % vas znam ali ljudi koje bih ja zelio upoznati su :

Simba - moj jaran sa Ts-a i FB-a , da moze i sa FB bi me banovo , al' neka on je pedofil i ja bi sa njim na "SLADOLED"

Kordinho - da se posvadjam sa njim dok pijemo "Jamnicu" i govorimo tisucu umjesto hiljadu i da se volimo ko braca .

Dzavid- otac mixeva , njega ko upozna nek zna da je zavrsio zivotni cilj i da moze umrijeti iste sekunde !

qround - Soline boy , nema mic , B rusher , ponesto ja znam o njemu , znam i kako izgleda ali ne znam brata uzivo , gledamo slike , dr***o jedan na drugog ...

Bice edit kad se sjetim jos !
torQ7u je napisao/la:
Šta, mene neće niko da upozna ?

:D

ontopic;

Želio bi upoznat sljedeće momke;

- Vlex
- Ridle
- maes
- Zuma
- bak1r
- xEON
- Lizzard
- Alienzz
- SMITO ♥

Sve ostale iz moje liste prijatelja znam već u živo ;D
Zato sto si ruzan ♥
ja bi volio upoznat čejsa zahira

I ONOG MOSTARCA KORDINJA STO RAZVALJUJE MATEMATIKU

I ONOG SLOVENCA

i onog ruznog unreala
Volio bih upoznati ama bas nikoga.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.