Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba upoznavanje

1.407 pregleda · 49 odgovora · otvorena 12.02.2012. u 02:08

E ovako. Da pocMem! Sjedim nesto dosadno mi, ovo pivo nikako da udari, jedem neki kolac sto je stara napravila, fil joj nije uspio, je**m ti bonitov puding od vanilije. Ali to nije poenta teme.
Znaci sjedim i nesto kontam, da dignem temu da ono ne bude spam, a u jednu ruku i da bude! Kontate?
I dodjem na ideju! Ovo ce biti jedna od najboljih tema ikada napisanih! Sigurno se niko prije mene ovog nije sjetio i nemojte se truditi uvjeriti me u suprotno!

Vecina membera je stvorila to neko virtuelno "prijateljstvo" preko portala, vidim neke upise, neka srcad se stavljaju, neki kisici, neki se clanovi familije spominju,ovaj bi ovom tetku, ovaj ovom strica!

E sad svi znamo da je covjek drustveno bice i da bez fizicke interakcije poznanstvo i prijateljstvo i nema nekog "smisla"!

Moje pitanje glasi.....

KOGA BI STE SA PORTALA VOLJELI UPOZNATI UZIVO, LICEM U LICE? SJESTI, POPITI NESTO NA NJEGOV RACUN, POPRICATI ILI GA POKUSATI ZBARITI I ODVUCI U KREVET? I ZASTO?

Da ne bude da samo postavljam pitanja i ja cu napisati par.

SMK - Vecina ga poznaje k'o spammera, meni je k'o brat kojeg nemam! VIsimo po skypu, faceu, gamersu vise od dvije godine, zajedno jutra docekivali! Plakali jedan drugom kad bi se sa curama posvadjali, pisali pjesme, pili pivo sve preko kamere. JA se dir'o, on gled'o! A nikako da odem u Pazovu gdje zivi, a dugujem mu vec dva slepera piva!

INTIMA- pobratim moj Nikola. Divno stvorenje, skoro obrijane glave, dusa od covjeka! isto preko skypa jedan drugom bradavice gledali. Smijali se, on plak'o, ja se opet smij'o! Bilo par "pokusaja" da se sretnemo, ali nismo, vazda neki problemi!

100ka -Krv Nikolina, zato Nikola ima veze ovdje, vazda aplauz od njega dobije! Momak koji je na mjestu, uvijek bio tu kad sam ga trebao, 'iljadu puta se culi. Bracika moj Sarajlija, sa Ilidze, a ja tamo zivio! Kontate? Sudbina....

KUCKA - Ma rega momak od metar i zilet, k'o sto sam i sam. Voli pivo isto k'o i ja! Samo sto od piva on vise voli svoju djevojku! Sto je za rispekt! Sa njim bih da odem negdje da popijem gajbu dvije i da zavrsimo na muriji, da nas udaraju kundakom po glavi!

SIMBA - Momak koji kad ga cujes rek'o bi da ima 30 godina, a ono ja stariji od njega ijhaaaaaa! Skoro se upoznali, preko TS-a! Zajedno obaramo nepozeljnje sajtove, on vodi mix servere, sebi qwery admina, a morgana k'o *ebe! Ali platio bih mu sladoled ili cevape negdje, samo da se sretnemo!

UNREAL -Behko, Behko...... trehko! Ma lik nije vidio britvice godinu dana. Slusa trance k'o i ja, misli da zna vise od mene! Rega lik, nasmijan uvijek, skuplja plisane igracke!

Joj kako da zaboravim svoju ekipu sa puba ALEJANDRA,Volta, iguanu! Izvinite pubasi morgan vas coki u obrascice! A kad bih upoznao massivnog, tad bi moj zivot imao smisla!

Ima jos dosta momaka i djevojaka sa kojima bih rado popio koju vise! Nemoj da se nadje uvrijedjen sto ga nisam spomenuo, ipak sam usao u treci kilometar teme.

Sad je red na vama! Pa ko voli nek' izvoli!

temu sam odobrio ja

RIP Whitney Houston- dvaput sam cuo za tebe!
Evo,

Braću narkomane, BLAZZE & ZOPe, duga priča znamo se već ihahaj a nikad da ubodemo termin.

@TEMA

Bezze ti to sa kuckom, sa njim na pivu? Taj ne može gutljaja uzeti prije zelenila :)

Post dobio aplauz od BLAZZE

Nisam bas toliko dugo na g.ba tako da i nezz skoro nikog ono da sam ga vidio il' cuo se snjim,ali uvijek sam otvoren za nova prijateljstva,ali ne ona cyber prijateljstva nego bih volio da upoznam nekog sa sajta ko voli popiti,druziti se,naci vremena pa na kafu otici,budalesati,belaj praviti :D itd...

Vecinom gledam ovdje ima svakog iz BiH,ali ciin mi se nema nikog iz mog kraja xD(nicaZe :D )
Znam da ima fine raje ovdje ali nikako da Vas nadjem :D
Znači piva uradila svoje.. 9-)

Ićemo redom..

Nasty - Otac jednog djeteta, kojeg sam upoznao prvoga na g.ba vako ono da razgovaramo i o drugim temama a ne sam o igrici. Fin i dobar čovjek, mrava zgazio ne bi..

Log_Zeko - Momak koji je kako treba, dobar kreator mapa i tako to.. Može se svašta s njim pričati.. Nije ufuran iako živi u SA valjda :D

DUNHEAL - Igrač koji je osvojio takmičenje koje je Simba kreirao tačnije SOTW valjda.. I GJ mu na tome.. Fin je i želio bih ga zbariti :P

AR3333333333333F - Momak koji ima 17 ili 16 cm džudže u gaćama ali ga pošteno koristi i s njime zadovoljava curke (i malo starije curke), te pokušava da igra kantera, ali cure mu ne da ju mira i tako to.. Već smo razgovarali on i ja oko ove teme da se upoznamo, tako da najverovatnije i otići ćemo nekad na kafu pa zajedno šta zbariti.. ♥ :D Uglavnom još sam skontao da se svi ovi smajliji furaju na njega, zato što je ćelo.. I liči na onog pjevača "PITBULL" valjda je tako.............see more :P

MagnuM - Eto sjetih se i ovog Chuck Norrisa, koji bi mogao pomest sve nas jednim noktom.. Momak koji igra prelijepo kantera, a ima 20cm tvrde džudžine i neću vam reć koliko je put umočio..

Saze - Ljubav moja, ima najljepši avatar i to je momak koji kad uđe navečer samnom u sobu uvijek me posjeti na hranu.. i DUNHEAL takođe..al et zaboravi napisat..

Morgan - Brate i ti si mi drag, samo ne znam puno o tebi, ali nadam se da ćemo se nekada upoznati ♥

Kordinho - Cigan kojeg volim psovat i sve, ali opet mi je drag je**š ga tam.. :D

I naravno, ima još mnogo ljudi koje sam upoznao, ali trenutno se samo ovih sjećam od onih značajnih..

Da da..

Ima tu i cigan

Ground - nismo daleko, svaki gotovo dan možemo otići na kafu ali eto.. Fin dečko, ali ga j**e to što je glup .P Šalim se ba ja maloo, voli tebe tvoj ELDO ♥
Mislim da sam sve upoznao koje sam zelio

Opcenito s nase scene.

Takodjer i sa eu scene , sem potti'a , nista vise.

Super tema , valjda ce se naci neko pametan od administracije da pobrise suvisne komentare i da neode u spam.

Takodjer sam i upoznao ljude koje nisam zelio , al se ispostavilo da su u stvarnom zivotu skroz drugaciji likovi
Tema superiška Morganee

Ovako upoznao sam dosta raje ovde ima dosta raje sa kojima se čujem svaki dan etc..

Koga bi volio upoznati hmm..

eX- dogovorili se jednom ,ja imao nekih obaveza u starMo i konj nije došo' ja mu kasno javio , biće prilike ...

riddle- ovoga bi čovjeka volio upoznat ali baš..

PeniK-a ljepotana ..

iguanu- takodje ovog kralja bi volio upoznat ..

Soviet-a pomogao mi puno puta ,momak extra..

MorgaN-a spamera takodje ..

Alejandro mali - i njega takodje .

KillaoR-aaaaa takodje ..
Silverko- mašinaa

edit ako se sjetim ko mi je ostao u sjećanju ..
Prvo da ti cestitam na temi, znaci prejaka tema, nek svak svoje misljenje stavi

- E sada da pocnemo

eddvzz - momak kojeg znam od kad sam se registrirao na GAMERS.ba ba,proveo sam snjim dosta vremena na team speaku,facebooku i ostalim stvarima.Momak je rega i voli pomoci kad nekome nesto treba.
Volio bi ga upoznat pa makar smanjio zivot za godinu dana.Vjerovatno cemo se kad tad sresti, ako on ne dodje u Mostar kod nene,cim polozim idem za Koper. ♥ tbmh

lejmer - To je momak koji se citav zivot zajebaje,psuje svima familiju al i dalje ga žele,niko mu nikad nije zamjerio jer znaju svi kakav je.S lejmerom svaki dan popricam na ts.Volio bi ga upoznat da vidim kakav je u RL zivotu da vidim jel zajeban,volim ljude koji stalno nesto provaljuju i tako ti citav zivot prođe u smjehu

brick - Cigla moja,lud smjesan momak,volii pomoc i pomogao mi je 100 puta,Hocu da ga upoznam samo da mu se iskupim za sve sto mi je uradio,brick daj sastavi mi konfu "za 5 minuta : evo korda kupi ovu , posalji boba ; evo korda " Znaci lik je pomogao meni i drugom, neznam da je ikog odbio,Oduzit cu ti se jednom

simbavi - Uh nemam sta reci puno o ovome momku,proveo sam zadnjih mjeseci dosta snjim na team speaku,uvijek neka zajebancija,mixevi i ddosanje heheh,kao sto se MorgaN iskazao ljudi bi rekli da ima 30-40 godina kad prica na Team Speaku
Eto kad dodjem u Sarajevo častim te pićem a ti ces platit i idemo na basket da te dobijem

skile - Skile je momak koji bi sam sebe opsovao ako nebi nekom pomogao,kad god mi je trebala pomoc mogao sam se skiletu obratit,ako su mi savjeti trebali skile ih je dao,Kad dodjem u Sarajevo valjda ces pristat da se upoznamo odemo popit nesto i tako to.

~ Nemoj te zamjerit ako ne koga nisam spomenuo,dosta ljudi bi volio upoznat a to cu uradit kad odem u Bosnu,ove mostarce cu kad tad upoznat na kavi, eX, spY koji studira vamo,i jos neke
Mirofa- volio bih da njega obarim ako je to ikako moguce, raspolazem sa 10cm valjda ga to zadovoljava

Sad pravo:
Mirofa: Volio bih da odem na utakmicu sa njim da vidim te lesinare malo.Takodjer da mu kupim jedan mis jer mu je ovaj trenutni razvaljen pa se vadi na njega kako vako nako bum HEADSHOOOOOOOOOOOOOT- nevalja mi mis jbg.

Vlex: Ono sto smo se dogovarali za onu vikendicu (ti meni moderatora) slobodno otpisi jer nisi htio doc po kljuceve.

Toliko od mene

@
http://www.youtube.com/watch?v=Uv44QZDCsLw&context=C3fe0f77ADOEgsToPDskJrqtkFsz1joZdDJDCRQDwR

Eto za njega jedna...
Volio bih upoznati Čaneta. ♥
Volio bi upoznat ove cure, ko zna mozda se sta moze i dobit
E pa hvala ti Morgane, otpiši ono pivo, otpiši ono klizanje na Savi!

A ja. Upoznala koga sam htjela.. eX (Arman) ♥ , risk, vinnie, ekipa jjjkm.

Ostaje mi još:
Rya - nećemo piti samo kavu.. if u know what i mean.
Boki - volim tog momka, volim njegovu Aneru ♥
Skile - jer ga arman voli
Simba - taj mi momak cs uzor idol ideal
Aza - sponzor
Lima - exitguy.

Btw.
Rip Whitney, imala si dobra usta.
Volio bi da upoznam riddle i vlexa da im se se ulizem u supak

Salim se, znam momke dugo virtualno a u real life ne, pa mi to kita bas... Dog smo se al niko nikad vremena

A ovo sve znam sa g.ba koga trebam da znam
mephistopheles

ili kako mu vec nick.
Čuj koga bih volio upoznati u RL.

Jednostavno je to, moj Morgane. Naravno htio bih upoznati pokretača ove teme (čitaj MorgaN-a), a zatim ludog Mostarca Kordu. Dva momka koja sam u posljednje vrijeme zagotovio haos, još pogotovo kad te Korda proziva za čit na Mix-u. ♥3

A spomenutog gospodina Behljudina već znam. Frajer ulijeće kod IMZIT-a sa rečenicom KOME DA JE**M MILE
Ja bih volio Vladana da upoznam da odemo na pice
Volio bih upoznati Dinu a.k.a MorteM da odemo na kafu
Morgan
- Najveci troler na sajtu , budala bas.

Skile
- Ciko , kad god mu se obratim dobijem lijep i kulturan odgovor.Za razliku od nekih drugih admina(treba da vam bude primjer kako se treba ponasati)

Mortem
- A ne znam , eto bili smo preko tastature super "prijatelji" bilo nekih nesuglasica , ali to me ne sprjecava da ga nekad u buducnosti upoznam.

rloveution
-Znam momka jako dugo preko fb-a.Msm da je odličan momak , dobar fotoshoper.Sve najj.

TRL
- Unreal tournament.Hvala za sve ono sto si mi objasnjavao i trudio se da mi pomognes.

Drawn
- Njega sam jednom vidio u Bibi centru.Super fensy momak ,oblaci se malo ko gey , ali nema veze .I ja sam isti tako da. Kad te vidim ima da skacemo zajedno glavom u snijeg.

Dovahkiin
- I on mi je puno pomogao oko svega za sta sam mu se obratio.Mislim da je dobar momak i stoji cvrsto na nogama.Volio bi da ga upoznam.

Farystron
-Da njega nije bilo sad vjervatno ne bi bio tu gdje jesam.Prije sam bio balavac , ali od kad mi je pruzio clanstvo u if-u promjenio sam se,zahvaljujuci njemu. Hvala jos jednom .

Eto ukratko ♥
ja bi volio upoznati killafrommanilla , jer uvijek ima traveeee :$
Ja bih volio upoznati svog Kineza, aera, MORGANA i snayder.
I naravno Deu
Svi vi koji želite upoznati MorgaN-a, lik nije nešto .. bezze totalno, tako da nemojte plakati ako ga ne upoznate. =)

Volio bih upoznati RISKa, jer ga volim, ali on mene ne. =)
Osim riska, mogli bi se tu naci Vlado, Riddle, 100KAAAA i mostarac korda. =)

Nemam šta reći, jer sam već neke likove upoznao u RL. Mirofu, milana, MorgaN, g0dfella, NIKOLAAAa, Borisa, duca, cempa itd.. =)
- Ovako ja bi volio upoznati:
Dino aka MorteM Znaci lik je stvarno dobar,hoce pomoci,ako vec ne zna pokusa,znaci vec se snjim odavno preko PM zajebajem ali neda mi fb da pricamo ko ljudi Dino ♥
zAAz Lik dobar imam ga na fejsu,voli zajebanciju,sve najbolje mislim o njemu,ali sam mu zamjerio jednom kada mi je pricao iza ledja. ♥
Vexlor Momka imam na Fb,zajebajemo se i tako to Samo mi neda boba HAHAHAH ♥
Eto nisam htio puno pisati,ali dosta je
HAHAH. lol

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.