Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba & Valde.ba situacija

3.737 pregleda · 122 odgovora · otvorena 07.02.2012. u 10:12

Da vas obavestim sta se desava u kratkim crtama dok kuvam kafu..

Valde.ba je kopira gamers.ba stranice sa vlasnicima koji su inace stetoicne i uglavnom su perm banovani sa gamersa

OK zasto su pobanovani ljudi koji su se reg na valde?

Pobanovani su kao sto sam rekao vlasnici koji su pobanovali sve ljude sa naseg teamspeaka sa reklamom valde.ba teamspeaka i stranice te samim tim svako ko bude imao status na valde.ba smatra se da je u ekipi protiv gamers.ba portala i dobija perm ban sa ovoga portala pa nek se ide druziti sa ekipom mutnijom od dunava (obicnim lamerima) tipa mandrive, splena i ostalih koji su takodje pravili i skripte za spamanje i ddosanje gamers.ba protala

vLexinho
Regao sam se na valde iz znatizelje nidje veze. Nece nikada biti kao g.ba !
Emco je napisao/la:
Regao sam se na valde iz znatizelje nidje veze. Nece nikada biti kao g.ba !
ozb

TWISTTER je napisao/la:
Pozdrav!

Pošto vas većina šalje PM ti nisi banovan ofo ono, bio sam banovan sinoc i skinut mi je ban iz razloga jer sam detaljno i fino objasnio o čemu se radi.Larsson me je nagovorio haj'd se regaj na valde.ba dobices moderatora, bio sam naivan regao sam se ali nije mi ni na kraju pameti bilo da postoji mogućnost kakvog kopiranja sajta nit sam šta vidio da je kopirano tek dok nisam dobio aplauz i vidio koji su memberi tu.Kasnije sam zamolio "q7eb2a" zatim "spl3na" da me banaju ali samo ucjenjuju ništa više, šta je banovan na gba mi samo kopiramo i tako.Pošto nisam ni ulazio tamo na sajt od sinoć sad sam vidio svoj profil i vidim online je, ne znam da li je neko na acc-u ili je samo bug.

Samo da fino izjavim da sa valde.ba nemam ništa, toliko od mene poz.
Štas se prepao bana na gejmersu pi**o jedna hahahaha:@
Tužno i jadno.

Ovu scriptu je napravio Eldin Pindžo, ja mislim, ali za itfeed, kasnije za app.ba i još nekoliko sajtova, i debili su scriptu dijelili i završila je kod kretena xD
ubuntu3 je napisao/la:
ozb

aa da vam malo spamam ??

I wtf pohvalio sam disajn weba.

liquidlol je napisao/la:

Ovu scriptu je napravio Eldin Pindžo, ja mislim, ali za itfeed, kasnije za app.ba i još nekoliko sajtova, i debili su scriptu dijelili i završila je kod kretena xD
q7eb2a, q7 il ti ga Safet, on je to napravio nije Eldin nema on veze sa kodiranjem
Nek kopiraju ljudi, sta fali. Onaj ko hoce medalju dobit ce je na njihovom sajtu. A ovi koji su "vjerni" g.ba ce ostati. Makar ste se rijesili nekih ulizica. Vama je najveca greska sto ste presli na gsp ali valjda ce biti bolje.
Šta lamerima , debilu jedan oš da te ranim ?
lAmer je napisao/la:
to je on mislio na "obicne lamere" nije mislio na tebe
lAmer je napisao/la:
Hocu silo
Delirium je napisao/la:
Nek kopiraju ljudi, sta fali. Onaj ko hoce medalju dobit ce je na njihovom sajtu. A ovi koji su "vjerni" g.ba ce ostati. Makar ste se rijesili nekih ulizica. Vama je najveca greska sto ste presli na gsp ali valjda ce biti bolje.
Što je greška, vako neki zarađuju fine pare na uštrb svih članova?
Vlado ajd mi reci jel g.ba pravljen ili je ukraden od nekog lika iz cini mi se Njemacke nisam siguran ?

Nenade ne zoves me vise sta se to desava? skakavci ponovo IN ?

90% ljudi vladi lize supak na ovom portalu zbog bodova,statusa itd itd jedina prava raja smk,nenad,dea ...

vlado volim te ;)
VioleN je napisao/la:
Što je greška, vako neki zarađuju fine pare na uštrb svih članova?
Ah dobro, jebiga. Svako gleda svoju korist. Ja od ovog sajta nemam hljeba, kao sto nemam od valde.ba. Tako da me ne zanima sta se radi ovdje, ili tamo.
SUAREZ7 je napisao/la:
Vlado ajd mi reci jel g.ba pravljen ili je ukraden od nekog lika iz cini mi se Njemacke nisam siguran ?

Nenade ne zoves me vise sta se to desava? skakavci ponovo IN ?

90% ljudi vladi lize supak na ovom portalu zbog bodova,statusa itd itd jedina prava raja smk,nenad,dea ...

vlado volim te ;)
NJEMAČKE!

HAHAHHAHAHHAHA glupi ste k'o ponoć
A i za neupućene, izgled gamersa je kopija sajta za freelancing (naći ću poslije link).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.