Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GBAMC Otključan

426 pregleda · 16 odgovora · otvorena 07.02.2012. u 21:06

Evo odključali smo serveri, za sve nedoumice i pitanja obratite se neophyteu, stojketu ili meni.

Ovu temu ću sutra editovati sa video tutorijalima kako šta i šta je to novo na serveru, mada će vas većina to primjetiti. Sa botovima radite desnim klikom. Vidimo se, pridružite nam se !

ajsvolf.zapto.org:25565

Uskoro će se ova ip-adresa preimenovati u mc.gamers.ba:25565

Sretno sa igrom !
Ulazim prvii 
Eto me odma', hoću gamemod. 
Uskoro ocekujte jos vise, tek smo poceli 

Sad svi ULAZITE!

Post dobio aplauz od Brix

Etoo me dok mix zavrsiim ~~ Hocu Aplauz :$
aplauz?? eto me :$
Laga li vam decki i cure ? Brixe ajde pejstaj zauzetost rama i to, da vidimo na cemu smo :)
IceWolf je napisao/la:
Laga li vam decki i cure ? Brixe ajde pejstaj zauzetost rama i to, da vidimo na cemu smo 
Nama dečkima mislim da ne laga,vama curama ? 
IceWolf je napisao/la:
Laga li vam decki i cure ? Brixe ajde pejstaj zauzetost rama i to, da vidimo na cemu smo 
Sve super ide, jos smo stavili i 5-6 botova, ni trunkice ne laga.

@ Tema

Da napomenem, permissione za botove, za /spawn i slicno cemo ujutro sredit.

Da provjerite stanje boba, upisite /money
Igram od pola 10 i jos mi nije dosadilo .
Izvanredan server ! Napravio sam vecu kucu pored spawna , imam par diamonda i par golda napravio ogradicu svasta nesto.

Samo me zanima kako ja pridjem cvjecaru carobnjaku ili nekom 3 ja kliknem ono nista ne mogu prodat cvijece nista ?
Evo odigrana 2h30min ; nema nikakvog laga,sve je odlično,još jednom hvala na trudu.
Svaka cast na trudu momci 
Očito da se dogodila greška prilikom konfiguracije botova sa moje strane pa ne možete pričati sa njima. Izvinjavam se, ali napomenuo sam da su isti u beta fazi izrade i da su mogući propusti i bugovi.

No lagg go go go !

@IceWolf 10gb free rama sinoć bilo, 30tak ljudi na serveru.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.