Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija]Anonymous san ill javaa ??

1.199 pregleda · 79 odgovora · otvorena 23.01.2012. u 10:53

Evo nako sto ljudi oborišee FBI krenuli su dalje, a sve zbog megaupload.com. Evo jednog članka sa sarajevo-x.com sarajevo-x.com

Ako krenu dalje obarati ode i Facebook,Twitter,Youtube i mnogi drugii !!

"Nakon napada su hakeri zaprijetili da će oboriti još neke stranice ukoliko Megaupload ne bude online za tri dana."

Šta vi mislite o svemu ovomee ??

Šta reći koju posluku poratii ??

staffan je napisao/la:
Al shvatite da facebook nije neki običan sajt kao gamers, pik, dernek .

To je je***a firma, mašine, hiljade zaposlenih .
Pa realno, da je tako lahko "oboriti" ili "preoptereti" fejs onda bi to svi radili .

A o tim anonimcima nemam šta mislit, masonska posla sve, smijem se kladit da su na američkoj starni .
Isti ku**c kao i 9/11 zavjera .
Oborili su FBI... Nisi svejstan kakvu zastitu ima biro-ova stranica... Facebook je karina za to
Podržavam rušenje stranica sa .gov domenom, neka tako traže što već hoće da dobiju. Al' rušenje Facebook-a, Twitter-a, Youtube-a mi je besmisleno.
exqz je napisao/la:
Ja cu samo postaviti pitanje, zasto nisu srusili fb vec jednom kad su bili najavljivali ?
zato jer fb ima ogromnu bazu servera, i u isto vrijeme ima milionsku posjecenost. Annonymusi obaraju sve na 10-20-30 Min, sa ddosom, imaju mozda ( lupam ) 5 miliona botova, a da bi fb ubili sa 5M nemoguce :)
- Moje mišljenje: RUŠI SVE OSTALO SAMO NAM OSTAVITE: Piratebay,Youtube,Wikipediu,I još neke pojedine sl. stranice
- We are anonymous.
- We are legion.
- We do not forgive.
- We do not forget.
- Expect us !
Ono kad su najavili da ce strusit FB zaparvo je bilo lazno, to je jedan njihov pojedinac reko i kasnije su ga istjerali iz tima. FB nece obarat jer je i on protiv SOPA, sinoc su bili strusili Twitter, all samo na kratko.

Ja ih podrzavam i nadam se da ce ocitat dobru lekciju RIAA i MPAA-u .
Neka sve obore osim youtuba

SOPA DOWN !
Anonimus ♥

I svaka im cast vidi se da rade u korist nas
"Jutros su izvršili napad na stranicu CBS.com.
Grupa Anonymous nije samo izvršila DDos napade nego je uspjela obrisati sve fajlove i direktorije. Korisnicima koji su pokušali pristupiti stranici je prikazan samo jedan file, a to je foundry.html. Korisnike koji su željeli posjetiti podstranice CBS-a, gdje je bilo moguće pogledati televizijske emisije, dočekala je greška "error 404 Not Found“. "

eto sad ne mogu ni tv gledati preko neta :3
haha pametno rade, nije FBI a niti amerika vladar ovog svijeta, svi smo :D
Kolko sam ja skonto megaupload ce biti vracen, ima ona neka ip adresa da se mozes konekt na njega, vjerovatno ce biti preseljen u eu.

109.236.83.66 edit evo nasao sam kao sto vidite vracaju se ^^
Ma ne vjerujem da će išta od toga biti učinjeno, ma da bi mi bilo vrlo drago.
Ja mislim fino neka se mane fb-a jer fb ma koliko god da skodi ljudima , ljude i spaja tj familiju itd,kada se zanemare oni lazni profili za igranje pokera,a neka sruse twitter jer to je cisto $#($# ..myspace se trebao odavno hakirati jer je propao,a ne kontam zasto niko nece tagged da hakira,too je cisto da ne kazem sta...a fb i ako uspeju da hakiraju da dugo vreme , onaj streber sto ga je napravio 100% bi nasao resenje da ga o5 vrati..
Facebook i da hoće, ne mogu srušiti jer su premočni.

Šta žalite toliko megaupload nije mi jasno, kad ima 1337 stranica identičnih njemu a pored svega tu je i torrent.

Nek' obaraju vala šta hoće, samo nek' mi ne diraju gamers.
neće oni nikad facebook oborit, jer, od svih navedenih stranica facebook ima najjebeniju zaštitu. pola godina pričaju kako će oborit facebook a nikad ništa. ne govorim da ih ne podržajem, nego, znate kakva je amerika meni se to sve čini potplaćeno samo da bi se napravila što veća medijska pažnja
Ma samo opušteno, opušteno

Nek' obaraju, u potpunosti ih podržavam Da hoće još i facebook...
Amerika.Nas se to ne dotice.U se i u svoje kljuse,sta me boli briga za amere koji navlace nas obicne ljude ko kondome.
Hakeri grupe Anonymous napali su internet stranicu tvrtke Stratfor i kopirali podatke tisuća bankovnih računa. Potom je novac s tih računa prebačen na račune humanitarnih organizacija. :D:D

Meni je Anonymus, pomalo zanimljiv...
Bezimenost kao da želi pokazati svoje nepostojanje..Naizgled, bez identiteta, kako bi imao slobodu bez odgovornosti.

Ipak, nedostaje mu hrabrost da otkrije svoju strast u hodu kojeg čini potencijalno neopaženim...

Ne znam mu namjere, ali kadar je i jedno i drugo...

Što će odabrati, ostaje na njemu.

„We are Anonymous. You know who you are. The men behind the curtain, the overlord pulling at the strings of your puppets....
riime je napisao/la:
Što se mene tiče, najviše bi volio da sruše ovaj fejsbuk, pa da vidim šta će onda ovi idoli što se slikaju po wc-ovima etc.Svima nama nedostaje megaupload jer smo tu svi skinuli Gige i gige raznih stvari, tako da podržavam Anonymous 100%.
vratili bi se na dernek

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.