Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IntelEM Kiev Utisci

276 pregleda · 24 odgovora · otvorena 21.01.2012. u 18:31

Sta vi mislite o dosadasnjem toku ovog turnira ?

Mene su skroz iznenadili ovi momci iz M5 i nadam se da ce razbiti stari dosadni i oprezni stil igre na ranked :D

Nadam se finalu TSM vs M5 jer koliko sam cuo na nekom proslom turu su vec igrali jedni protiv drugih i M5 ih je podero kao sve dosada na ovom turu i valjda su pripremili neku strategiju da ih zaustave pa bi volio to vidit :D
M5 uzima pokazali su svoje
DEJCHON1 je napisao/la:
M5 dobija sigurno :) gogogo.
M5 je totalno iznenadjenje na ovom turniru , naprosto niko nije imo odgovor na njihovu agresivnu igru i kampiranje suparnicke jungle ahahahha Jednostavno sve uzimaju od bufova preko zmaja do barona i na kraju pobjede sa ogromnom razlikom u killovima naprosto wow
M5 uzima,prejaki su
CiviC je napisao/la:
M5 je totalno iznenadjenje na ovom turniru , naprosto niko nije imo odgovor na njihovu agresivnu igru i kampiranje suparnicke jungle ahahahha Jednostavno sve uzimaju od bufova preko zmaja do barona i na kraju pobjede sa ogromnom razlikom u killovima naprosto wow
Ma nisam, cini ti se HAHA :D
Ma ipak su to Rusi gledao sam im sada 2-3 meca na ovome turu,ubise momci.Protivnicki jungler mnogo zaostaje za njihovim jer im citavu junglu ispraznise
Valu je napisao/la:
Ma ipak su to Rusi gledao sam im sada 2-3 meca na ovome turu,ubise momci.Protivnicki jungler mnogo zaostaje za njihovim jer im citavu junglu ispraznise
"Ipak su to rusi". Ti govoriš kao da su rusi dobri u LoL-u a upravo je nasuprot, 99 % rusa su totalni retardi i noobovi.
MaxYz je napisao/la:
"Ipak su to rusi". Ti govoriš kao da su rusi dobri u LoL-u a upravo je nasuprot, 99 % rusa su totalni retardi i noobovi.
Radi toga sam se i najvise iznenadio , svako se zali na ruse i bum ruski tim dominira turnirom ono bas wtf trenutak xD
MaxYz je napisao/la:
Ma Ruska skola bre,u cemu oni nisu dobri.A vidi sada sabija ih ekipa za koju nisu culi.
Isto kao sto Na'Vi u cs-u sabiija..
Hahahaha, jesam se sjebo. Ja sve kontam o cs-u se prica. Znam da Navi protiv SK igra final, citam komentare, reko ovi se bodu necim opasnim!

Kad pogleda podforum, oj oplakah!

MorgaN
MaxYz je napisao/la:
99% ljudi opcenito su retardi u lolu. . . .
SanChy je napisao/la:
99% ljudi opcenito su retardi u lolu. . . .
A ti si taj 1% HAHAHAHAHAH

ma M5 stocem ubi, ja se sam fkt iznenadio kako ljudi igraju, pa harmonija je gledati ih, fkt su stekli moje simpatije, i zelim im sve najbolje
VEX je napisao/la:
A ti si taj 1% :D HAHAHAHAHAH

ma M5 stocem ubi, ja se sam fkt iznenadio kako ljudi igraju, pa harmonija je gledati ih, fkt su stekli moje simpatije, i zelim im sve najbolje :)
Ne znam protiv koga su juce igrali uglavnom interviju poslije ne sjecam se kako mu je nick al jedini iz M5 zna pricat eng koliko toliko . Lik je citavo vrijeme imao -_- ovakvu facu , niti gleda lijevo ili desno samo ispred sebe i pomice ustima :r

Imaju i moto " you see someone , you kill someone " ahahah preludi su xD
CiviC je napisao/la:
Ne znam protiv koga su juce igrali uglavnom interviju poslije ne sjecam se kako mu je nick al jedini iz M5 zna pricat eng koliko toliko . Lik je citavo vrijeme imao -_- ovakvu facu , niti gleda lijevo ili desno samo ispred sebe i pomice ustima

Imaju i moto " you see someone , you kill someone " ahahah preludi su xD
Alex Ich
smk je napisao/la:
Hahahaha, jesam se sjebo. Ja sve kontam o cs-u se prica. Znam da Navi protiv SK igra final, citam komentare, reko ovi se bodu necim opasnim!

Kad pogleda podforum, oj oplakah!

MorgaN
HAHAHAHHA i ja isto,dok ne procita ovaj tvoj post ne bi ni saznao o kojoj se igri radi
VEX je napisao/la:
A ti si taj 1% HAHAHAHAHAH

ma M5 stocem ubi, ja se sam fkt iznenadio kako ljudi igraju, pa harmonija je gledati ih, fkt su stekli moje simpatije, i zelim im sve najbolje
Ja sam u 0.3% igraca koji imaju platinu, tako da si dobio odgovor
SanChy je napisao/la:
Ja sam u 0.3% igraca koji imaju platinu, tako da si dobio odgovor
Ma ti si brat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.