Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL]G.Ba turnir 25.1 satnice

1.308 pregleda · 20 odgovora · otvorena 25.01.2012. u 10:15

Danas pocinju matchevi druge grupe Gamers.ba LoL turnira, i otvaram temu da bi obavjestio i podsjetio lidere ekipa koje danas igraju, da se dogovore oko invajtova.

Danas igraju:

B grupa:

1# Van iz Tramvaja 2 - 0
2# Liquid gaming 1 - 1
3# WeFuck 0 - 2

U polufinale kao prvoplasirani prolaze : Van iz Tramvaja
U polufinale kao drugoplasirani prolaze: Liquid gaming

Grupa B:

25.1.

19:00 - Van iz tramvaja(pobjednik) - WeFuck

20:30 - We Fuck(predali) - Liquid gaming

22:00 - Liquid gaming - Van iz tramvaja

Tokom meca, zabranjen je all say, jedino lider moze pisati, bez psovki, u protivnom ide prvo upozorenje, sljedece upozorenje ta ekipa gubi match.
Dozvoljeno kasnjenje ekipe 15 minuta, u protivnom ta ekipa gubi match.
Pi**a se preko chata, i pravi se Blind pick.

Takodjer na ovoj temi, cete postat Screenshotove scoreboarda, kao dokaz rezultata.

Molim u zanimljive, i sretno svima.

Postovi tipa 'sretno svima' i 'gl & hf' ce dobiti samare jer je to spamanje
Neka lideri ekipa "ViT" i "WeFuck" dodaju "Sinlessz" ili "g0dfella" in game... Srecno svima
Sretno svima

edit: to šamaraj malo

Post dobio šamar od BXM

Sretno svimaaa ! :)

Post dobio šamar od BXM

yain je napisao/la:
Hoće li biti stream ?
Upravo pokusavam da sredimo stream, stream sam sredio na svom kompu, ali necu moci jer mi skoci ping dok streamam .. Tako da cu vidjet' sa likom iz ekipe da streama, posto ima 2 kompa pa da on streama. 
kako će ti ping skočiti ako streamaš? po toj logici taj random lik bi trebao imati dvije konekcije, a ne dva PC-a.
lokhull je napisao/la:
kako će ti ping skočiti ako streamaš? po toj logici taj random lik bi trebao imati dvije konekcije, a ne dva PC-a.
Jer ti smara konekciju drama, djabe sto je meni 18Mbps/1 Mbps opet skace ping na 200+

- probat' ce on da streama, posto nasa konekcija ide na username i password tako da moze odjednom dvije konekcija npr.

Nesto cemo skontat do veceras.
Mire je napisao/la:
Upravo pokusavam da sredimo stream, stream sam sredio na svom kompu, ali necu moci jer mi skoci ping dok streamam .. Tako da cu vidjet' sa likom iz ekipe da streama, posto ima 2 kompa pa da on streama. :)
Bilo bi odlično kada bi bio stream 9-)
Mire je napisao/la:
Jer ti smara konekciju drama, djabe sto je meni 18Mbps/1 Mbps opet skace ping na 200+

- probat' ce on da streama, posto nasa konekcija ide na username i password tako da moze odjednom dvije konekcija npr.

Nesto cemo skontat do veceras.
stream = upload speed.

Tesko da mi mozemo strimat ista sa ovim brzinama uploada koje nam daju nasi provideri...

Za HQ stream treba 2 Mbps upload speed.
LinuX je napisao/la:
stream = upload speed.

Tesko da mi mozemo strimat ista sa ovim brzinama uploada koje nam daju nasi provideri...

Za HQ stream treba 2 Mbps upload speed.
Evo Nutella ce nam pomoci, kod njega testiramo sad. 
gg 
besh4 je napisao/la:
gg 
je.. ti meni mater :3

- lika unistio na midu ,AHAHAHAHAH ♥
Lesa je napisao/la:
Hoce li se odigrati game Liquid Gaming vs WeFuck? 
Predali Wefuck
VEX je napisao/la:
Rammus feeder , jedini on umro u timu :D
Lesa je napisao/la:
Hoce li se odigrati game Liquid Gaming vs WeFuck? 
Predali smo, jer je jedan igrac otisao vani, ostali su bili tu, a meni pucala konekcija svake 2 sekunde. Kakogod, bice jos turnira, gg +_+
Svaka čast LeBlanc 17/0/2
Al najjace ime tima "Van iz tramvaja"
HAHAHAHAHAHAHAH 
ko se tog sjetio treba mu premium kupit 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.