Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Wi-Fi na mobitelu!

167 pregleda · 7 odgovora · otvorena 17.01.2012. u 21:32

Pozdrav ljudii :P

Danas sam kupio novi mobitel!

I odem u jedan kafic i Wi-Fi ukljucim i radi sve uredu..
Odem kuci i ode reko probat da vidim hoce li moci kod mene u kuci, ja aktiviram Wi-Fi na mobitelu, ali nece da se spoji s racunarom.. Unesem tacnu lozinku i sve ali nece da se konektuje..

Da li neko zna kako bi mogao napraviti ??

♥
Pokusaj da se diskonektujes sa tim kaficem i njegovim Wi Fi mrezom , jer cim udjes ponovo u kafic nemoras ici connect i password kucati nego ti radi automatski ... Tako pokusaj sa pronalazenjem kucne Wi Fi adrese .... Valjda je od pomoci .
diskonektovao sam se vec, i nastimao sam da se ne connect-uje automatskii.. neznam bgm sta je.. evo prbat cu opet :P

u svakom slucaju hvala tii ;)
mozda ce biti glupo pitanje ali eto opet.Imas li ti jarane wifi router?
emsel je napisao/la:
mozda ce biti glupo pitanje ali eto opet.Imas li ti jarane wifi router?
imam buraz :) fkt neznam sta je.. :S
admYr je napisao/la:
imam buraz :) fkt neznam sta je.. :S
Kad si ga kupio?Jesil ga podesio?Jesi se probao necim drugim konektoati kod kuce na internet laptop isl.?
emsel je napisao/la:
Kad si ga kupio?Jesil ga podesio?Jesi se probao necim drugim konektoati kod kuce na internet laptop isl.?
ima mozda 10 dana kako sam kupio router i nisam pokusavao konektovat nista drugoo .. :S
admYr je napisao/la:
ima mozda 10 dana kako sam kupio router i nisam pokusavao konektovat nista drugoo .. :S
pa trebas ga podesiti imao sam i ja isti problem .Nek ti neko drugi po mogucnosti podesi da ne zeznes sta ali evo ti pa uradi sam ako hoces i pogledaj malo pretragu ;) podesavanje routerahttp://gamers.ba/forum/7/142301/podesavanje-routera/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.