Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

MojaTV - WiFi - Mobitel

143 pregleda · 8 odgovora · otvorena 06.03.2012. u 21:58

Eh ovako, hoću na WiFi da se kojektujem mobom, ali ne može. Postavili su mi MojaTV konekciju tako da se prvo konektujem na WiFi router, pa onda na svoju staru ADSL konekciju i tek onda mogu na net.

Znači, kad se konektujem mobom na router, piše da je konektovan, ali ne mogu na net.

Neka pomoć, molim vas? Hvala unaprijed :)
Isti problem kod mene, radi mi wifi na laptopu, ali na mobu ne, sve sebi kažem nazvat' ću ih, i nikad 

ajd' pomozite i meni i ovom finom momku iznad 
ako hoces preko teamwivera ja ti uradim :D

ili ces da ti objasnim ono natenane polahko sa slikama i svime ?
Na mobitelu ideš na Internet Profiles i vidjećeš tu imaš listu nekih wi-fi-ova. Ti odaberi taj tvoj wi-fi i trebalo bi da može onda..
Ne znam do čega je, ja čim sam dobio mob odma' sam se uspio konektovati i sve je udure.
Dramasticno je napisao/la:

Haj objasni pls, ne moraš sa slikama, recimo da sam iskusan pa znam napravit. Samo napiši, ako ti nije mrsko :)
Brix je napisao/la:
Isti problem kod mene, radi mi wifi na laptopu, ali na mobu ne, sve sebi kažem nazvat' ću ih, i nikad 

ajd' pomozite i meni i ovom finom momku iznad 
Meni isti problem , dodje mi onaj iz poste i udje na wireless preko laptopa , ja probam preko moba , kad nece 

Mislim da treba manually unijet ip adrese i to u mobitel , ako nadjem kako poslat cu ti .
Dramasticno je napisao/la:

Hvala care puno, ako može momku aplauz? Tema lock.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.